![]() |
bir yaprak dökülerek can kaybediyorsa,
bulutlar nedensiz yere göz yaşı dökmüyorsa, akıtırmıyım gözyaşlarımı senden başkasına, toprak verdikleriyle umut olup; ekiyorsa sevgimize bir parça gül, koklatırmıyım o gülü senden başkasına. hayat umutsuzca sen olmadan aıkıp gidiyorsa, yön verebilirmiyim zamana? gönlümü kaptırmadan senden başkasına. ben ben oldukça, adım senle anıldıkça, sevgim hep seninle yaşadıkça, kaçırırmıyım gözlerimi senden başkasına. leyla mecnun böyle sevmediki, |
Sabah kalktıgımda , Gördüm,
Akşam yattıgımda , Düşündüm, Güneş cıktıgında , Haykırdım, Dolunay oldugunda, Söyledim...... VE YİNE SÖYLÜYORUM SENİ COK S |
Belki çaresiz bir aşk benimki
belki amansız bir arayış bulamasam da hayal ederim puslu bir camın arkasında saçlarını biçimlendiririm ağlrım,haykırırım dağlara taşlara seni anlatırım yaramı kapatacak bir derman ararım ama bulamam tekbir çarasi var o da seni bulmak sarılmak,sarılmak yada yağlı bir kurşun sıkıp yok olmak,yanlızlığa karışmak.......... |
Ne hasta bekler sabahi
Ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar **** Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artik neye yarar.. |
bir yaprak dökülerek can kaybediyorsa,
bulutlar nedensiz yere göz yaşı dökmüyorsa, akıtırmıyım gözyaşlarımı senden başkasına. toprak verdikleriyle haz alıp; ekiyorsa sevgimize bir parça gül, koklatırmıyım o gülü senden başkasına. hayat umutsuzca sen olmadan akıp gidiyorsa, yön verebilirmiyim zamana? gönlümü kaptırmadan senden başkasına. ben ben oldukça, adım senle anıldıkça, sevgim hep seninle yaşadıkça; kaçırırmıyım gözlerimi senden başkasına. leyla mecnun böyle sevmediki, |
Gece bulutlara sesleniyorum..Ellerin diye.Rüzgar güzel bir koku
getirmişse saçlarını okşayıp gelmiştir diyerek avunuyorum..Yaşamak yaşamak seninle bir başka zamanı.Bir başka zamanda seni yaşamak.Her şeyden önce sen,elbette sen,mutlaka sen,ister uzaklarda ol ister yanıbaşımda,SeN ol yeter ki bu zaman içinde "ben olmasamda olur..Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır bitmiyorsun.Çaresizliğim gün gibi aşikar.Su olup çeşmelerden akan güzelliğin.Sen güneş kadar sıcak,tabiat kadar gerçek..Sen bahçel |
Senı sevmek nedır kı
Elıne bır demet gül almak mı Yoksa ayaklarına kapanmak mı Her seyı sana adamak mı Yoksa senı hep sevecegım demek mı Senı sevmek nedır kı Bır kullukta sana yapmak mı Bır evet demekle sevınmek mı Yoksa benımsın demek mı Yoksa sonsuza kadar senınım demek mı Senı sevmek nedır kı Kalbımde askının atesı düsmesi mi Gülümsemenle bende demek mi Yoksa üzgünlügünle kakrolmak mı Herşeye ragmen bu askı surdurmek mı |
bir gün bana gülen gözlerle soracaksın
ben mi dünya mı diye ben dünya diyecegim sen cekıp gideceksin ama bilmiyeceksinki benım bütün dünyam sensın |
yeni bir sayfa açtım kendime ;
içinde sen yoksun. eee... kalbim hayvanat bahçesimiki ? içinde köpekler olsun. alone_girl |
hayat güzel yaşamayı bilirsen
sevgi hoş eğer benimsen aldanmak zor aldatılmayı görürsen dost kalamazdım seni böyle severken.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.