![]() |
En güzel sevgi ne derseler
Aşk diyebilir misin? Sen birini sevdin mi derseler Beni söyleyebilir misin? Neden ağlıyorsun derseler Sevgilim için diyebilir misin? Onu unuttun mu derseler Hatır diyebilir misin Yaşamak çok güzel derseler Seninle olurum diyebilir misin? İlk gördüğüm yerde bekliyorum desem Koşa koşa gelir misin? Gelir misin bir tanem? |
Seninle her karşılaştığımızda güzelim
Gözlerim başka bir şey görmüyorsa Alabildiğince çarpıyorsa kalbim Birbirine dolaşıyorsa ayaklarım Heyecandan titriyorsa Bütün benliğim Demek ki Sana tutkunum, sana hasretim. Varlığın her an düşlerimde Yaşıyorsa Geçmiyorsa sensiz zamanım Kanın dolaşıyorsa damarımda Sarsılıyorsa vücudumu adım adım Su ve ekmek gibi muhtaçsam sana Demek ki Sana tutkunum sana hasretim. |
sevgimledolu sana bir gökyüzü bırakıyorum gülüm
yagmurlarla yagsın diye saçlarına rüzgarlarla kokusunu gelsin diye burnuna sana bir gökyüzü bırakıyorum gülüm yılarımı çalan sevginle dolu... |
güneşe sordum seni benim gibi sıcak dediyıldızlara sordum seni onun
gibi parlak dedi kalbime sordum seni onu seviyooooorsun dedi |
sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi acısı çok devası
yok sensin kalbime ilaç gibi gittiğinde kalbimide aldın bak bende birhiç bıraktın senbensiz olursun bensensiz yarım kaldım |
KirilmiŞ GÖnlÜmÜn Kantlari
DÜŞtÜm Yerlere Kollarim Kanadi Uykudan Uyandim Hayat Bİr RÜyaydi BoŞ BoŞ Dolanirken Yollarda Senİ Buldum Yalan DÜnyada Bu Sahte DÜnyanin GÜlÜsÜn BİrgÜn Gelİr Sende ÇÜrÜrsÜn |
Mustafamaffettİn ÖmrÜmÜ Uslandinmi Ha SevmİŞtİm Senİ Ölesİyetatli
Dİlle GÜler YÜzleaŞkimi İtİraf Ettİm Senİn İÇİnfarkinda Bİle OlmadinaŞkim İÇİn |
Bırak bu gece beni, yine ağlıyacağım
Ne seni düşünücek nede sana dert yanacağım Sevinme o kadar seni unutmayacağım Sadece bu gece rüzgara karışıp Yağmur olup yağacağım Önce kalemimi alıp sana sayacağım Sonra yırtıp yeniden yazacağım Sevildiğimi değil, sevilmediğimi haykıracağım Bu gece sakın pencereni açma Kayan yıldızlar ve parlayan ay için dilek tutma Çünkü geceyi ben çaldım Sana söyleyemediğimi yıldızlara anlattım Onlar bile duyduklarında sana küsüp aydınlatmadılar o geceyi Yat |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklı |
GÖrmez Olsun
GÖrmez Olsun Sensİz GÖzlerİm GÖrmez Olsun Sevmez Olsun Sevmez Olsun Kalbİm BaŞkasini Sevmez Olsun.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.