![]() |
o kadar sevdimki resmini
işte bugün konuştu benle gece resmine baktım olanları anlattım seni görsem diye diye uyudum yağmurun sesiyle biliyorum beni görünce tanıyordum diyeceksin okuduğum her cümlede,rüyalarımda,düşüncelerimde,bütün güzelliklerde sen varsın |
hatırlarım dün gibi
sessiz geçen son geceyi bana verdiğin hediyeyi içi küçük büyümese ya bütün bir aşk hikayesi iki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda akşam olunca susturrum herkesi,herşeyi sabahın gün ışığı diye gece buluşanlar yaşlı gözlerle ayrılırlar TIPKI BİZİM GİBİ |
her şeyi bııraktım resimlerde
herşeyi bıraktım hasretlerde seni sakladım bende eskiden diye başladım güne gelimli gidimli dünyanın içinde sessiz ağladım her gece bak hala izin kalbimde |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Ne zaman
bir yaz yağmuruna denk gelsem: Aklıma sen gelirsin. Ansızın gidişin gelir... Her bir damla sel olur. her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir AŞKIM SENİ SEVİYORUM |
içimde büyüyen yüreğime sığmayan
adını koyamadığım anlatmaya kalktığımda boğazımda düğümlenen özlemdi; başını bilemediğim sonunu getiremediğim sadece ve sadece özlemdi uzaklara çok uzaklara bilmediğim bilipte adını koyamadığım kavram misali özlem duyduğum sevgi misali;özgürlük misali; kuşlar gibi kanatçırpıp hepsine olan özlemimi dindirebilsem gözlerimden akan yaşları ağlamaya artık ağlamaya bir sen diyebilsem herşeyi olduğu gibi özlemimide dindirebilsen |
Denİzlerde Yemİnİm Olsun Kumsallarda SÖzÜm Olsun TÜm GÖktekİ Yildizlar
Şaİdİm Olsun Senİ Unutursam GÖzyaŞlarim Kefenİm Olsun |
şiir yazıyorum sana ,
sanki sessiz bir cıglık gibi. şiir yazıyorum sana , sessizce ama kalbimden bara bara. sana konuşamadıgım bu cümleleri yazıyorum, sessiz bir cıglık gibi . hani unutamadım desem unuttum, konuşmayı . hani unuttum, unutamadım zalim seni. bırakıp gitmek istedim seni ve sessizligi, bırakıp gidemedim, senin sessizce yoklugunu bile. dedimya gülüm sana yazdım bu şiiri, sessiz bir cıglık gibi |
hani gitmek kolayda ,
nereye gittigini bilmemek zor. hani sevmek kolayda , sevdikten sonra ayrılıgını cekmek zor. hani ******* sabah oluyorda, bir olmayan sensizlik kalıyor bende. dedim ya gülüm sevmek kolaydsa sevdikten sonra seni unutmak zor.d.y |
Denizlerim vardı tükenmeyecek sandığım,
Özlenen umutlarım, sahile vuran hasretlerim Bir de köşede bekleyen ölüm, üçünü ayıramadım. Ceplerimde bir kaç resmin cüzdan arasında durur, Birde avuçlarımda şiirlerin kaldı senden geriye, Diyorum ki; Işığım olsan, güneşin yerine, Bir kez çıksan karşıma, görünsen sana diyorum Aşkın yüreğimde yaşayacak, Sevmelerin yitik olduğunu bile bile Belki de son kez, konuşuyorum Göz yaşlarımı derelere bıraktım,bitiyorum.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.