![]() |
yine seni sevrdim
bir kalbim daha olsa ugruna akıtırdım bir damla kanım olsa seni görmektir derdim son dileğim sorulsa neler çekti bu bedenim kim bilir daha neler çekecek? hayatım seni sevmekle başladı senı sevmekle bitecek benim için geçmiş ve gelecek yalnız sen demek ölsemde üzülmem çünkü ruhum hep seni sevecek. |
Uzatsan elini kayar yıldızlar,
Sana sen değil; bulutlar ağlar, Ferhat' ın suyu var; gördüğün şu dağlar; Gönlün bir hoş olur; buna aşk denir. Ellere yar olurken sevdiğin; Sen bir köşede ağlarsın için için Gözyaşın akar; kan olur gözlerin; Yaşa boğulursun; buna yas denir. Zehri içip; ona tatlı verirsin, Sana bakarken adeta erirsin, ''Sırdaş dersin ona ''Arkadaş'' dersin; Ölür senin için; buna dost denir..! @v$@R bqbq |
ben demek sen demek hepsi bu
sensiz bir ben olamaz ki dogrusu herşeyim sensin, sen olmalısın olmayada mecbursun sensiz yaşamda gözüm yok yaşayam sen diye, türküleri çalar sazım bazen uzanacak kadar yakınımdasın bazende imkansızım başka alın yazısımı tövbeler olsun dayanamam acıda çeksem ben aşkına talibim ben sana razıyım sadece istedigim bir ben için bir sen hepsi bu |
Sende seversin,
Özleyip ağlarsın, Acı çekersin, Geçmişe dönmek istersin Veya geçmişi silmek, Ama imkansızdır, Hayat seni hep geleceğe sürükler. Severken yüreğindeki sıcaklığı hissedersin. Beyaz kar taneleri gibi olan yüreğinde sadece Sevdiğin kişiyi taşırsın. Ama bilemezsin o sevdiğin kişinin yüreğini karanlık bir gece yapacağını. Hep ağlarsın,mutlu olduğun an bile Çünkü,aşkk ağlanmadan yaşanmaz. Hayatın bittiğini sanırsın,ama hayat bitmemiştir. Yaşanacak bir şey vardır mutlaka bu h |
Bu mektup sana... hani eskiden canım dediğim sen vardın ya işte ona bu
mektup... Belki hüzünlenirsin diye göz yaşlarımı akıtmadım korkma mektuba... Bakarsın hatanı anlarsın incitmezsin bir daha kalpleri diye yazıyorum Korkma ben alıştım yaşamaya senin bıraktığın o kırık kalple... Şimdi nerdesin ne yapıyorsun kimin elini tutuyorsun yada kime aşkım diyorsun bilmiyorum... Ama sakın incitme onların kalplerini... Benim suçum demek ki seni çok sevmemmiş... Yoksa sen bunları yapacak biri de |
Yalnızlığımın karlı vadisinde
En sıcak haziran sabahlarıydı Dokunan ellerin Güneşli bahçelerse gözlerin Haresinde yemyeşil ağaçlar büyüten Şimdi gölgesinde otursam yine o gözlerin Salıncak kursam gözlerine Ruhumu sallasam yeşilinde Şimdi uzak bir iklim Senli zamanlar Şimdi kalemi eline alıyor içimdeki şair Ellerini anlatıyor önce Sonra gözlerini Kalemim oluyor saçların Sözcükler ötesi dökülüyor sayfalara Sayfaları öpüyor mavi bir mürekkep Şiir seni yazıyor Şimdi seni özlüyor |
seven unutmaz
unutan sevmemiştir seni herkez unuta bilir ama ben asla |
Ben olursem aksam ustu olurum
Sehre sımsıyah bır kar yagar Yollar kalbım ıle ortulur Parmaklarımın arasından Gecenın geldıgını gorurum Ben olursem aksam ustu olurum Çocuklar sınemaya gıder Yuzumu bı cıcege gomup Aglamak ısterım Derınden bır ahh cekerım Ben olursem aksam ustu olurum Alıp basımı gıtmek ısterım Bı aksam bı kente gırerım Kayısı agaclarının arasından Gecenın geldıgını gorurum Gıdıp denıze bakarım Bı tıyatro seyrederım Ben olursem aksam ustu olurum |
sevdim işte seni senin tahamül edemeyeceğin kadar zelal
anlamak istemedinki beni asla zelal ama yide vazgecemem ki senden zelal:D anlamak istemesende sevcem seni ZELAL |
bırakma beni
sensiz yaşayamam ki bu şiiri yazmak kolaymı sanıyorsun? ben bu şiiri yazarken ağlıyordum seni düşünerek yazdım beni bırakma yaşayamam sensiz asla olamam ben güneş sen ay ben sana ışığımı vereym bir paylaşımımız olur |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.