![]() |
sen olmalıydın.......senin olmalıydım......... senden
biriktirdiğim acılara sarıldım her gece...... rüyalar yetmez oldu ! senle uyanmayacaksam, olmadığın sabahlara gözlerimi kapamak tek çare.. sen olmalıydın.! ben senin olmalıydım... serdar OĞUZ |
firar sevdan elem hesapsız gönlüme.......... gidemem.......gidersem
sebep sevdan bedel olur ömrüme...... bir ben bulurum dar ağacı ötesi hayallerde.. serdar OĞUZ |
bomboş sokaklarında yürüyorum........ seni bulmak
umuduyla.............. arıyorum seni..... izleri kaybolmuş yüreğimin sevda çıkmazlarında....sonra göçebe hayaller karşılıyor beni...gözlerimde ılık bir yaz yağmurunda.... sensizliğe inat her sevdanın şalağına silah dayadığımda.... SERDAR OĞUZ |
esir oldum hazan düşlere............ben ağlarım...dokunma......dinmez
ızdırabım yemin olmuş kadere.....sevdan yaşatmaz aldığım her nefes sensin diye.......dön artık....kelepçe vurdum.....terk edip gittin öksüz gönlüme..... serdar OĞUZ |
gökyüzü ağlıyor....ben ağlıyordum o gece..... sana değil; hayaline
akar gözyaşlarım..... silmesende olur ! gözyaşımı yağmurlarda gizledim.... ne olur gelme,terk etme beni acıya....... taşımaz yüreğim,baharlar ertesi senden kalan bir hicran yarasını daha.....ne olur gelme!sevme bir daha.... serdar OĞUZ |
bir sevda var yüreğimde,git diyor...... uzansamda
dokunamadığım.ayaza kesmiş sevdalar çıkar...dokunsamda saramadığım...gidemem...yok sığınağım....sarılmamm yabancı sevdalara sen sandığım.... serdar oğuz |
gam akar gözlerinden.... sonu yoksa sevdanın
çok görme............ yüzümdeki çocukluğumdan kalma tebessümler....neye yarar...sen ellere vermişken sevdanı....bedel olsun yaşatmadığın aşka....bir damla gözyaşı... serdar oğuz |
sensizlik hükümse ömrüme.. soguk bir güz mevsımı ört üzerıme...
giyemedigim beyaz kefen olsun sevgıme.. güz çiçekleri dogarsa... bilirim ... gözyaşın yağmur olmuş üzerime.. verilmemiş bir cana bedelse yaslı kader.. ben yemin ettim her gün ölmeye.. serdar oğuz |
gözlerimi kapamayacağım bugece.. bilmezsin sen.. aşkından arta kalan
dı rüyalarım... ben hiç uyumadım senden önce... olurda belki bırakır gidersin diye !! her sabah akşamdan kalma bir umuda gözlerimi açtım.. sen bilmezsin!!.. anlatamadım.. bende esir hala rüyalarım.. düşler yetmez yasaklım!!. ne olur gitme!.. gözlerimi kapamayacagım bugece... serdar oğuz |
yüregimde kapılar var!!
belki gelirsin diye odalar açıyorum herbirine.. yüregimde çaresizlik var!! sensizlige attıgım her adım, biraz daha gem vurur ömrüme.. yüregimde bir sen var!! olmadığın kalabalıklar beyhude.. yüreginde aşkına sefil bir ben! yoksan mutluluk ne çare.. serdar oğuz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.