![]() |
Hayallerim
saçlarıma dokunduğunda gün ışığı beni uyandırmasına kızamıyorum hatırlayamıyorum unuttuklarımı kaybolduğumda dinginliğin içinde henüz çok yakınken ayrılmamışken tutunduğumuz dallardan kıyamıyorum kestirmeye şuursuz hayallerimi Baykal Kaanalp |
Hayat
hayat,üçotuz paraya kiralanmış kısır bir döngü başlangıcı ve bitişi sana ait olmayan hayat,maddi atıklarla kirletilmiş üçotuz paralık bir arsa üzerinde yaşamak ya da temizlenmesini beklemek ya da temizlemeye çalışırken temizlenmek hayat,yolgeçen hanı paslanmış her isteyenin kalıp dinlendiği kokarcanın bile kovulmadığı bir otel köşelerde izbelikler yataklar çarşafsız ister ye istersen yeme de yanında yat saltanatın keyfini sür alabildiğine Baykal Kaanalp |
Hayat Devam Ediyor
burnu kanıyordu üstübaşı kanrevan koşarak içeri girdi tam holü geçmişti ki anne gördü... ne oldu sana oğlum kavgamı ettin hayır anne yalan söyleme tamam yumruk yedim kimden oğlum kim vurdu sana hayat anne hayat vurdu bana hayat neden vursun oğlum hani çok iyi arkadaştınız yediğiniz, içtiğiniz ayrı gitmezdi belli ki çok kötü birşey yapmışsın kıza hiç birşey yapmadım anne bizi adaletle birlikte gördü o kadar! ! ! Baykal Kaanalp |
Hayat Var
yine başladı yorgun yağmurlar aralıksız yağarlar tepelerde kar olsada eteklerde yağmur var yine başladı ağlamaya çocuklar aralıksız ağlarlar anneleri yanlarında olsada çocuklarda ağıt var yine başladı açmaya papatyalar aralıksız açarlar aralarında dikenler olsada papatyalarda hayat var Baykal Kaanalp |
Hayat Yükü
Evet biliyorum Hani o ilk baktığın Yüz o benim Hani ilk gördüğünde bile Şaşırmayışın,nasıl işler İnsanın içine ılımlı bir Sokak çocuğunun Şefkati öğrenmesi gibi Benden yana tedirgin olmayışın Çok iyi,çok güzel çok Evet çok umut verici Bundan sonra ki birlikteliğimize Unutma ki yıllar boyu Birlikteliğimiz olacak Ya da ben öyle sanıyorum Birbirimizi birlikte taşıyacağız Ya da sadece ben seni... Yeni umutlara Yeni direnişlere Evet her şeye direnmemiz Gerekecek,taşımamız Ne kadar ağır olursa olsun Hayat yükünü Aslında hayat bir yük değildir İnsanın omuzlarına Eğer sahipse çok güçlü Omuzlara Birazda çaba sarf etmeli Öğrenmek için Yaşatmayı,yaşanmayı yaşanılmayı Baykal Kaanalp |
Hayata Geç Kalkmışım
hayata geç kalkmışım gözlerim çapak seli hala uyanmamışım uyandırsana beni ağır bir uykudayım yorgunmuşum eskidende kara bir kuytudayım yaşarmışım dündende hayata geç varmışım ayaklarım kan yeri hala ulaşamamışım yaklaştırsana yeri Baykal Kaanalp |
Haydi Çocuklar Savaşa
aldırma sahte gülücüklere haydi çocuklar savaşa mektuplarınızı saklayın posta kutunuz olmasa da hiç mandıra sütü içmesenizde haydi çocuklar savaşa oklarınızı unutmayın sapan taşlarınızıda belki vurulursunuz belki yarım kalır hayatınız ama haydi çocuklar savaşa Baykal Kaanalp |
Hazır Değilim
başım döner senin için mumlar söner benim için ya bulunmaz bir hint kumaşı ya yenilmez bir sevda aşı hazır değilim mirasına hazır değilim yasına ya yenik bir gizli sevda ya unutulmuş bir veda Baykal Kaanalp |
Her Aşk Başlarken Biter
sana kalan günlerim senden artan sevgim vardı gözyaşlarım vardı seni incitmeyen her aşk başlarken biter sonu vardır güllerin sonu vardır günlerin kim gelebilir ki zalim aşkın üstesinden her verdiğini alır doymaz tükenmez istekleri sana kalan küllerim senden artan umudum vardı gözyaşlarım vardı seni ıslatmayan |
Her Sabah Pencereden
umutla bakar her sabah pencereden geçip gidenlere hızlıca sanki sabahları herkes de bi telaş bi koşuşturmaca neden biraz erken çıkıp yola şöyle rahat rahat gitmezler işlerine bilemez umutla bakar her sabah tazelenmiş güne yeniden keşfedilmiş bir ferahlık iner üzerine sokağın sonra yeniden döner geçip giden zamana yalnız geçen çileli geçen her a na unutulmuş mudur? bilmez hatırlanmadığıda bi gerçek dostları tarafından (sandıkları) Baykal Kaanalp |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.