![]() |
Kıbrıs
Venediklilerden kanımızı dökerek aldık seni, Tarih boyunca imar ettik biz seni, Akdeniz de kestik düşmanın da kolunu Türk’e açtık ebedi açtık Akdeniz’in yolunu, İngiliz’in kahpeliyle seni bizden aldılar, Rumlara da seni beleş peşkeş çektiler, Kıbrıs Türk Mücahitleri uğrunda kanlarını akıttılar, Mehmetçiklerin sunguleri seni Yavru Vatan yaptılar, Başına çeviriyorlar şimdi bin bir Bizans oyunu, Unutuyorlar Türk uyandı mı? Keser senin soyunu, Tarih anlatır düşmanla işbirliği yapanların sonunu, Yemin olsun koruyacağım yavru vatan yurdumu, 61.M.G.AMUDAVİM ARKADAŞLAR görün artık gerçekleri, Gelin birlikte halka anlatalım acı olan hakikatleri, Türk’ün emelidir gayesidir bu vatanın ebedi müddet yaşaması, Kurtuluş milletin titreyipte uykudan uyanıp sadece kendisine gelmesi, Halil ÇOLAK Ankara, 03.11.2006 Halil Çolak |
Ömür tükendi, gücüm tükendi
Benim özlemim hevesim vardı Vuslata ermeden gücüm tükendi Seninle yaşayacağım çok şeyler vardı Ömür tükendi, gücüm tükendi Dualar eksik olmadı dilimde benim Ümidim bitmeden her sabah bekledim seni Yanımda yokken her an özledim seni Ömür tükendi, gücüm tükendi Halil ÇOLAK 17/10/2006 ANKARA Halil Çolak |
Gönlümdeki sevgi senin eserin
Gönlümdeki sevgi senin eserin Kırmızı gül olan benim aşkım Beni kavurur yok eder Çakmak çakmak parlayan gözlerin Yokluğunda beni çıldırtan Özlemin senin aşkın Beni eritip yok eden, mest eden Buğulu kahverengi gözlerin aşkım Halil ÇOLAK 17/10/2006 ANKARA Halil Çolak |
Sevgi harmanında öğüttün beni
Sevgi harmanında öğüttün beni *******de gündüzlerde özledim seni Beni ben eden senin sevdandır sevdan Her kötü kaprisli halinde severim seni Halil ÇOLAK 17/10/2006 ANKARA Halil Çolak |
Çanakkale kahramanları 4
Yeniden bir lider doğuyordu Çanakkale’de Destanlar yazılıyordu kireçli tepede O Mustafa Kemal’di askerinin önünde Kahramanlığı anlatılan eri çağırdı yanına Göğsündeki nişanı taktı kahraman neferine Ancak bu asalet yakışırdı ancak Türk komutanına Halil Çolak 21.10.2006 Anafartalar öteli Çanakkale Halil Çolak |
Çanakkale kahramanları 3
Çelikten bir iman ordusu duruyordu duşmanın karşısında Düşmana aman vermediler göğüsündeki imanın sayesinde Bir sel gibi düşman akın ediyordu kahramanların üzerine Düşman perişan oldu Yahya Çavuşunun takımının karşısında Kaderiydi düşmanın yenilmek kahraman Turk Mehmetçiklerine Her asker korkusuz imanlı Yahya Çavuştular düşmanın gözünde o yiğitlerki Alllah'ın Kuran'da bahsettiği cennette buluştular Halil Çolak 20.10.2006 Gelibolu Halil Çolak |
Çanakkale kahramanları 2
Günlerden 18 marttı,güneş ufuktan yavaş yavaş doğmakta Sabah namazından sonra yüzbaşı Hasan batarya başında Düşman gemilerini batırıyordu boğazın geçit vermez sularına Bu Mehmetçikti aman vermezdi saldırgan azgın duşmanına Türk bu kahramanlık yakışırdı tarihten gelen şanlı geçmişine Daha gelmez böyle vatanını seven yiğitler savaş meydanına Halil Çolak 2o.10.2006 Gelibolu Halil Çolak |
Çanakkale kahramanları 1
Kumkaleye Fıransız saldırmakla büyük bir hata etti Yarbay Hasan Nürettin duşmanı yenerek perişan etti, Kumkale kanla yoğrulmuş vatandan bir parça oldu Kumkaleden kaçmak duşman için kurtuluş oldu Çanakkale her zamanki gibi geçilmez vatan oldu Halil Çolak 20.10.2006 Gelibolu Halil Çolak |
Anlatamadım Erzurum sevdamı sana
Anlatamadım Erzurum sevdamı sana Seni düşündükçe ilham geliyor bana Bin canım olsa da kurban olsun sana Bir şeyim olmasa, sevdan yeter bana Halil Çolak 28.9.2006 Ankara Halil Çolak |
Ruhumu besleyen canım peygamberimsin sen.
Gül bahçesinin en güzel kainatta gülüsün sen, Kainatın yaratılmış en güzel kulusun sen, Gönlümde her zaman yer alan aşkım muhabbetimsin sen, Canım gülüm Muhammedim, damarımda dolaşan kanımsın sen, Bana yaşama zevki veren, Ruhumu besleyen canım peygamberimsin sen. Halil ÇOLAK 26/09/2006 ANKARA Halil Çolak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.