![]() |
Kaptırmam Seni Hiçkimseye
hayatımda sevmedim hiçkimseyi. kıskanmadım böyle, delicesine.. bir seni sevdim, bir seni kıskandım ölürcesine. gözüm hep üstünde, ne yapayım seviyorum işte. *******i yaşadım sevgisizce, doğmak bilmedi güneşim, sensizlikte. dayanmaz bu yürek görmeyince, kaptırmam seni hiçkimseye. ya benimsin ya da benimsin ölümüne.. aynı yastığa baş koyduk. yeminlerle birbirimizin olduk. seni bukadar severken, dayanamam yokluğuna. sen de kıskandırma beni açık ol kitap gibi, sayfa sayfa okurum o zaman. kıskançlıkta uğramaz bana, ayrılıkta girmez araya. |
Kar Taneleri
pencerenin önündeyim. dışarda lapa lapa kar yağıyor. her kar tanesinde seni görüyorum. aşkımızı, sevgimizi. ellerim buz gibi, hani nerde ellerin, ısıtsana beni. ne güzel uçuşuyor kar taneleri, kelebekler gibi.. seni düşünüyorum. hayalin bile ısıtıyor kalbimi. soluğunu hissediyorum. sanki yanı başımda gibi. öpüyorsun boynumdan, ençok sevdiğin yer orası çünki. kalbimde ki sevgin, çıldırtıyor o an beni. birlikte olmak, kollarımla sarmak istiyorum seni. öyle sıkmalıyım ki, sevginde kaybolmalıyım çünki. yine dışarıya bakıyorum. öyle bir iç çekiyorum ki. sensizlik bir ateş gibi, sarıyor tüm bedenimi. hava çok soğuk, ama öyle yanıyorum ki. gözlerim dalıyor. bembeyaz gelinlik giymiş heryer. işte karşımda, el sallayarak geliyorsun bana. uzun boyun, güzel yüzün, çıldırabilirim o anda. kendime geliyorum. bak yine yoksun yâr. hayal dünyasındayım. aşkından çaresiz kaldı gönlüm. sevgin sıkıştırıyor kalbimi, yerinden fırlayacak gibi. gözlerim kar tanelerinde, aklım ise hep sen de. her anım da sen, aşkın da ben de her zaman. bu hasret bitecek bir gün, kavuşacağım sana. pencerenin önünde, birlikte seyredeceğiz kar tanelerini. gerçekten ısıtacaksın beni, sımsıcak bedeninle. mutluluğumuz götürecek bizi, güzel yarınlara. bir anı olarak kalacak, kar taneleri yanlızca bana. |
Kara Sevda
Akşamın olmadığı *******de, Gündüzün olmadığı sabahlardayım. Sevipte, sevgine hasret kaldığım. Görüpte özleminden yandığım, Tutkumla esir olduğum, kara sevdam. Gözümden bile kıskandığım, gözümün nuru. Aşkların en güzelini, Sevginin en büyüğünü yaşadım seninle. Hayat bir başka güzeldi sevginle. Aşılması engeller bile, kolaydı. Sana hasret kaldığım o günler de. Gönlümde ki acıyı unutturdun bana.. Verdiğin aşk ateşiyle, Doyamadım hiçbir zaman sana. Seni yaşadım hayatım boyunca. Sevdam kara sevda oldu. Seni tanıdığımda.. |
Karanlık
bir zindandayım karanlıkta kaybolmuşum sanki, uzakta bir ışık görüyorum seviniyorum. yanına gidiyorum ışık sönüyor. o ışığa ulaşamıyorum. nasıl bir ışık bu. beni aydınlatmasını istiyorum. karanlık.. zifiri karanlık. aydınlığı istiyorum. nezaman aydınlanacak dünyam Allahım. kalbimde ki bu karanlık, nezaman bitecek. herzaman çaresiz olmak, zavallı hissetmek, tüm insanların kötü duyguları, değil mi bunlar. ben de kendimi kötü hissedenlerden biriyim işte. gördüğüm ışık beni yanıltıyor herzaman. istediğine ulaşamamak, yakaladığını hissetmek, ama kaybetmek.. hep kaybeden ben mi olacağım. karanlıklar gitsin artık üstümden. yanan ışığı yakalamak istiyorum. dünyamın aydınlanmasını, karanlığın bitmesini istiyorum. yeter artık karanlık, seni istemiyorum. git artık. aydınlığı istiyorum. |
Karanlık Aydınlığa Kavuşurmu
hava nekadar karardı. içimide zifiri renge boyadı sanki.. ruhum zaten bunalımlarda. bir de karanlık.. aşkla oyun da gibi, ikisi de ortasına almış beni, sürüklüyor yaprak misali, ordan oraya. bir kendime gelsem, karşı koysam aşka ve karanlığa.. ama sen lâzımsın bana.. karanlık beni boğuyor aşk ise, sensiz neye yarar bebeğim. nefesini hissetmezsem bedenimde, ben zaten ölmüşüm. hergünümde. gözlerimin yaşı diner mi sensizlikte. karanlık aydınlığa, kavuşur mu her beklediğimde. |
Karanlıklar Şahidim
inanılmazı yaşıyorum hayatımda bugünlerde. sevginin, ağır bedelini ödüyorum belki de. bir hançer gibi, ayrılığın şu an içimde. zormuş sensiz yaşamak, sevgini de. kalplerimiz bir, seninle ayrı olsak bile. ikimiz biriz, tüm ömrümüzce. sevgimiz engelleri aşacak, günden güne. bu aşk yakışıyor bize, biz sevdikçe. bir elmanın yarısıyız çünki, seninle. müptelası oldum aşkının sevdiğim. ansızın kurşunum oldun girdin kalbime. sensiz yaşamak daha zorlaştı bugünlerde. kalbim de bir yara var. acıtıyor içimi. sen olmayınca kanıyor perişan ediyor beni. sensiz bir hiçim, seni sevdiğimden beri. birgün aşkımızın doruklarına çıkacağız birlikte. erişilmezler bitecek yaşayacağız seninle. acılar geride, ama biz mutlu bir şekilde. kollarınla saracaksın beni, bitmeyen özleminle. aşkına susadım hep olmalısın benimle. ağlamaklı oluyor gözlerim, seni düşündüğümde. sevgin içimde, ama ben hep seninle. özlemleri biriktirip bir çuvala koydum sanki. çuval da ağır geliyor artık taşıyamıyorum ki. içimde ki acı bitse artık, seninle olsam. yalnız seninle kalsam. aşkımıza tutsak, seni bedenimde hissetsem. hep yansam. karanlıklar şahidim daima seninle yaşasam. |
Kartopum
karlı bir kış günüydü seni kucağıma, aldığımda.. siyah saçların, yeşil gözlerin, bir başkaydı gülüşün. birden hastahanenin gözbebeği oluvermiştin. adını kartopu koymuştum. karla gelmiştin çünki, ilk annelik duygusunu tattırmıştın bana.. anneliğin bu kadar güzel olduğunu, seninle anlamıştım. sıcacık özlemle sarıyordum kollarımda seni. bana bakışın, o küçücük gözlerin, bilinçsizce gülüşün. içime işliyordu. değişik duygular yaşatıyordu bana.. o minik ellerini saatlerce öpsem, bıkmazdım hiçbirzaman. annelik gerçekten çok fedakarca bir duygu. karşılık beklemeden verilen, büyük bir sevgi. evladının gözünün önünde büyümesini izlemek. tüm sevgini ona vermek, herşeyden esirgemek.. bak bebeğim, artık büyüdün yakında doktor çıkacaksın. vatan için değerli, benim için ise, hayırlı bir evlat oldun. ama benden uzakta, bebeğime hasretim şu anda.. hala benim kartopumsun sana olan özlemimle. yarının da sen de anne olacaksın. sende ki sevginle.. o zaman duygularımı daha çok anlayacak, yaşayacaksın herşeyinle. |
Kaybolan Yıllar
geçmişi geri verseler insanlara, kaybolan yıllara geri döndürseler. bu aklımızla ne iyi olurdu öyle değil mi. acısıyla, tatlısıyla yaşadıklarımız. sevdiklerimizi kaybetmediğimiz, saçlarımızın ağarmadığı, gençlik yıllarına geri dönsek. belki hâyal ama, hâyal etmekte güzel. zamana yolculuk olsa.. eminim herkes geri dönmek, gençliğini tekrar yaşamak ister. bazen düşünürüm kaybolan yıllarımı. film şeridi gibi, gözlerimin önünde. hatasıyla, sevabıyla düşüncelerimde. sevdiklerim karşımda olsa, umutlarım yeniden yeşerse, yaptığım hataları, tekrar yapmasam. kendime daha mutlu bir yol çizsem. tabii bunlar bir hayal, gerçek olmayan. ama kaybolan yıllar, geride bırakılanlar, herkesin üzüntüsü, ağarmış saçlar. ve yaşama kaldığı yerden devam etmek... |
Kelebekle Çiçek
Yönünü kaybetmiş gibi uçuyor bir kelebek. Konacağı çiçeği arıyor sevgisini belirtecek. İşte çiçek orada, ne arıyorsun daha. O da seni bekliyor mutlu olmaya. Haylaz yağmurlar yağmadan gel sevdiğim bana. Çiçeğin sevgisini belirtecek herzaman sana. Hep yanında olmanı istiyor artık, anlasana. Seninle birlikte uçacak, kaybolacak sevdanda. Çıldırmış gibisin, dolaşıyorsun etrafımda. Gözlerim şaşı olacak sana baka baka. Beni de şaşırtıyorsun.. bu ne aşksa. Haydi gel kelebeğim dolaşma oralarda. Bir sarılsan bana, yeniden geleceğim dünyaya. Belki de ölmeyeceğim kalacağım hep kollarında. Sevgimiz bir başka olacak daima..yarınlarda. Yakacağız birbirimizi, çölde olsak.. sonunda. Ömrümce hep seni bekledim bu kırlarda. Geldin işte benimlesin herzaman yanımda. Hiçbiryere bırakmayacağım seni, aşkını da. Beraber olacağız yaşayacağız sevdamızı da. Kelebek aşık oldu sonunda bir çiçeğe. Çiçek ise onun aşkından ölecek halde. Gözleri kara, sevdaları başında duman sanki. Mutluluk onların, ölüm bile ayıramıyacak şimdi |
Kırık Kalp
Bir kalp kırılmaya görsün hayatta. Herşey tamir olur ama kalp asla, Yıllarca kırık bir kalp taşımak, Nasıl bir duygu, düşünebilir misin. Ömrümce kucak açtım herkese. Dertlerini paylaştım sırdaş oldum. Ama karşılığı, ben de bıraktıkları, Kırık bir kalpti, nihayetinde. Tamiri imkânsız bir kalp. Sevdim kalbim kırıldı. Sevmedim yine kırık kalp. Dost oldum yine aynı. Şimdi kimseyle konuşmuyorum. Kırık bir kalple yaşıyorum. Hayat bana zaten vurdu. Dostlarsa dünden razıydı vurmaya. Sonunda, yalnız bana kalan. Paramparça bir kırık kalpti. Bana geçmişi hatırlatan.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.