![]() |
Yaşamaya çabalıyorum
Bu hayatın bana gülümseyeceği günü bekliyorum 28/07/2003 Bir gün olmazsa bir ğün gülecek diyorum Şu an bir boşlukta da olsa yaşıyorum Ne yediğimden,ne içtiğimden ne de Dünyadan zevk almıyorum Elbet bir gün gülümseyeceğini biliyorum Onun için,onun için yaşamaya çabalıyorum Sinan Aydındağ |
Yazılacak çok şey var
14 haziran 2004 Daha yazılacak çok şey var Söylenecek çok söz, ikimize ait Yaşanmamış günler var, Çekilmemiş acılar Söylenmemiş bir türkün var, Naçar gönlümde Sende herşey beyaz bende ise kara Hadi geleceksen gel daha fazla Beklemez bu fukara. |
Yazmak
Yazmak delice 08/04/2004 Yazmak özgürce Yazmak sevgiyle Asıl olansa dostum Yazabilmek işte. Sinan Aydındağ |
Yemin töreni
Şimdi saat onu çeyrek geçiyor 25/12/2003 Evden ayrılalı ikik haftayı geçiyor Yarın yemin töreni bizi bekliyor Asker oldum anam,oğlun vatan bekliyor. Yarin olsa da etsek yemini Çatlattık artık vurmaktan zemini Şenlendirdik antalyanın aksekisini Her gece duyarım babamın şevkat dolu sesini. Sinan Aydındağ |
Yine gözlerimden sen akıyorsun
Yine gözlerimden sen akıyorsun 26/10/2003 Haberin bile yok,ne rahat yaşıyorsun Tükendim artık filim koptu kopacak Söylesene benim halim ne olacak Sinan Aydındağ |
Yine mi?
Yine mi? sensiz bir gecede uyuyacağım Yine mi? hıçkırıklarla ağlayacağım Yine mi? beni anlamayacaksın ve Yine mi? boş yatağımda yalnız uyanacağım Güll |
Yine yollardayım
13 ekim 2004 Yine yollardayım yine yalın ayak Yine yağmur yağıyor yine fırtına koyar mı? bana Senin sıcaklığındır en soğuk günlerde Giren vücuduma Yine akşamdır olan Yine hayalindir karanlık sokaklarda kaybolan Yine sevincimdir,yine umudum, Bir çiğ tanesi gibi paramparca olan Gel be gel seviyorum seni,seviyorum ulan Şimdi çökmiş omuzlarıma Sensizlik daha da ağır basıyor Bulamamak var ya seni cigerim sızlatıyor Sevdiğin sensiz bu acı havadan zehir soluyor Gel gel tek başına yaşanmıyor,yaşanmıyor. Sinan Aydındağ |
Yitik kadınım
Yokluğunda ıslandım sağanak yağmurlarda 08/11/2003 Seni aradım bomboş ıslak sokaklarda Hüzünlü yüzünü gördüm eskimiş kaldırımlarda Nerdesin,nerelerdesin sen,yitik kadınım. İstanbulun eskimş sokaklarında Hala seni arıyorum buralarda Ağlayan bir kız vardı,eskimiş harap bir binada Sen sandım nasıl da umtlandım bir anda Sende öyle ağlar sende öyle iç çekerdin of of Neredesin be yitik kadınım. Güz bitti artık kış geliyor Yokluğunda yaşamak zor geliyor Dermanım bitti,bitiyor Neredeysen çık,çık gel artık Yolluğun ölüm gibi be yitik kadınım. Sinan Aydındağ |
Yok olmanın daha çok zamanı var
Sıkıcı bir gündüz geçti amma önümde, 16/08/2003 Daha sıkıcı bir gece var Bendeki aşkta hiç görülmemiş bir acı var Ve senin varlığına rağmen Yok olmanın yok olmanın daha çok zamanı var Sinan Aydındağ |
Yokluğun
20.Şubat.2006 Yokluğun günüme açmamış güneşler gibi Her yer karanlık ve zindan gibi Yokluğun dilime vurmuş bir lal gibi Sessiz sedasız hayatlar gibi Yokluğun ya acı bir zehir gibi Sanki Azrail’in orağından gelen ecel gibi Yokluğunun sebebini anlayamadım ki Yoksa kaderim, kaderim mi? ki Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.