![]() |
Tip
Gecenin ıssızlığında Olmasaydın yanımda; Tip Kesecekti kafamı mutlak,erkete bekliyen korsan gözleri yanıp sönen bir panter di nefesi kan kokan Boynuma sarılıp sardığında beni Gözlerimin önünde Budha idolu gibiyim elinde çiçekleriyle bir fil Yanaşmamızla dışarı çıkmamız bir Sahneden indirdik seni Bıraktığın sahne güller içinde atmosferi alkış sarmış ve mızraklar üzerime çevrilmiş,kuşatılmışım tanımadığım gözler ile Titriyorken bacakların; patlamadık şampanya kalmamıştı; Zor kaçırdım seni Sahneyi ışıkları ekip,bırakıp kıskançlığa Bangolow'un yolunu bulduk anca Bildiğim bütün Aşk şarkıları dudaklarımızda Sıcacık kolun öyle arkadaşdı ki bana Pusudakiler aşırdıkları şararapla uykuda Biz Tai sofrasıyla günü bulmuşuz bir çardakta 20 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Töresi sarıkızın
Usulca doğar Tenimi ısıta ısıta Aşkın faturasını ödetmeye ******* boyu yalnız sandılar beni komşular Günler boyu eksilen Karışmalar Günlerboyu tutuşmalar senin Benim olman,için Pişmanlığını beklemeyeceğim,Sarıkız 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Uçmayı öğren
Giderek Öğren uçmayı kavra En azından çalış Sıkı At başı, Kaybetmekte üzer... Ha Satranç çok zevklidir Martı koysalardı Kahin'in yerine Kesin kazanırdım her maçı! ! 24 09 07 Zeytinli Ramazan Mehmet Tanal |
Unutamadığım
İlk okul dördündeyim, Anamın umudu OKUSUN ADAM OLSUN.............DU,TEK DUASI! ! ! Bir ışık düşmüştü usuma Ne kadarda kirliymiş zihnim Ne kadarda ağırmış, dönmesi gereken çark Düştü dimağıma Bir net aydınlıkdı,ayaklarımı uzatabileceğim, Yorganı kaplayan... Kıvrılıpta yatamadım Çamura, Geri gelmez ruyalarıma,inanmayıp İstanbul Üniversitesi'yle ,Vezneciler ilk okulu arasında 22 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.