![]() |
Veda
Gözümün içi yaş doldu, söylediklerin içimi acıtıyor Yıllarımı vermişken sevgimize, ayrılmak zor Çok mu diledim sanırsın, içime akıtırken gözyaşlarımı Söylemek istediklerim hep yarım kaldı Yarımlarımlarda yanımda olma,istemiyorum Tüketmişken yaşamı,ucundan tutamıyorken Kahpe karanlıklarıma istemem seni,gelme Zeliha Bicer |
Vurgun
Balıkçıların vurgun yemesi gibi Hangi durakta bekleyip Dinlendireceğini bilmezsen yüreğini Daldığın gibi çıkarsan Lal olur dillerin Gözlerinde hep o yar Dilinde şarkılar Bir martı kanadına yüklersin sevgini Ve Bulutların hep yağmur yüklü olur. Zeliha Bicer |
Yadettim Sizi
Saniye Erol a Resmine baktıkça Gülen yüzünü görüyorum İçten ağlayan gözlerin var Da Vinci nin tablosundaki gibi Hüzünlü gülümsemelerin kadınız biz, Güleriz ağladığımız yerde Tutarız dost elini, İncitse de bizi Erdem sayılır oldu artık Yüreklerde taşınan sevgi Berrin CİVGİN e Zor günümde,mutlu anımda Hep yanımda olan Dürüstlüğü dostluğu ile Etrafa örnek insan Raguel BATI ya Kocaman yürek içinde Çocuk gülümsemesi Öyle içten öyle duru Seni de çok sevdim Güzel kızım benim Nevin ÖZVERİ ye Bilmezdim tanımazdım Sonra şiirleriyle tanıştım Seslenişindeki dizelerde Bazı kendime rastladım Kesişmelerim bu yüzden Gülümsemesi eksik olmaz yüzünden Hatice BEDİROĞLU na Yürürken yolda karşıdan gelen biri Ürkttüm birden dedim kim bu deli Karanlık içinde aydınlık yüzüyle Hoşgeldin dünyama Hatice Sacide ŞİMŞEK e Sıcak esintili yerlerin kadını Ağlarken gülmeyi bilen Saklanır kimi zaman herkesten Gönül gözü açık Sacide'm Saadet ÜN e Anadolu kokar buram buram Sert yüzünde kalan acılar Yüreğinde sevgi dolu damlalar Dostluk denen yolda Tuttum elinden korkmadan Nisan Serap MURATOĞLU na Bir dinletide rastgeldim Hoş anlatımı,sıcacık bakışları Yazdıkları ve sohbetleri Bahar esintisi getirdi Ayşe GÜL NİSANCA ya Kimi insanda Tanrı vergisi zerafet Bakışları ceylan ürkekliğinde Konuşurken yavaş ve kısık sesi Dostu olmak onun biraz hüner işi Selma İZCİMEN e Mahsunluk sana miras sanki Öyle savunmasız durursun ki Rüzgara kapılmış bir yaprak misali Gözünün irisinde yaş saklı Çocuk korkusuyla bakarsın Tut ellerimden diye.. (Dostlar Selma İZCİMEN dostumu yazmıştım ancak buraya geçirirken atlamışım. Seni hiç unuturmuyum canımm ) ) (Antolojiye girdiğim tarihten itibaren, burada bulunan çoğu kişilerden,yazdıklarından çok şey ögrendim. Bunları yazmak içimden geldi.Birebir görüştüğüm yüreğimde yer eden bu dostlarımı böyle yadetmek geldi içimden. Ancak birebir görüşmeyip burada yüreklerini okuduğum dostlarımı da yok sayamam. Herkese sevgi ve saygımla) Zeliha Bicer |
Yakışmaz
Yakışmaz bana hasretler,hüzünler Hele sensiz kalmak Hiç yakışmaz Sahipsiz sanma beni Hep senleyim.. Zeliha Bicer |
Yalnızlığım
Yalnızlığım, içimdeki kırıklığım Deli rüzgarım,hüznüm Yalnızlığım,simitcinin sesi Evlerin sarı ışıkları Yalnızlığım,arkadaşım dostum soluğum Yalnızlığım,sensizliğimdeki günbatımım İstanbul um Zeliha Bicer |
Yalnızlığım 2
Yalnızlığım, kocaman boşluğum İç çekmelerim kendimle kavgalarım Yalnızlığım saatin sesi Radyolarda çalınan hüzünlü şarkılar Yalnızlığım yürüdüğüm yollar Biriken ama akmayan gözyaşlarım Yalnızlığım günbatımım Yalnızlığım martılarımda sessiz çığlıklarım Zeliha Bicer |
Yalnızlık Dedim de..
Seviyorum seni,tüm sevmemişlere inat Yalnızlık dedim de, aklıma sen geldin Yalnızlık dedim de, yağmur yağdı Yalnızlık dedim de, dememiş olayım istersen Hiç yalnızlığı katmayalım bu geceye Kaç kişi var böylesi uzakta Böylesi yakın Yalnız değilim...Aşkım Zeliha Bicer |
Yanımdayken Sen..
Yanımda dururken sen Hani gelmişken, Hasretim bitmiş Sanırken ben. Yanılmışım, desem Gidişinin yükü varken, Omuzlarımda. Seni terketmek yine Zor geliyor desem. Desem ki; Gitme! Desem ki; hasretim Desem ki; sevgilerim var Haykırışlarımı içimde saklatma Saklatma ey yar! ! Martılarım eşlik etsin bana Salacak' taki içmelerimize yine Gitmesen, sen.. Gitmesen diyorum! Beni boğarken tüm bunlar Gelsen bir bagbozumu yine bana Gelmişsen diyorum hani Gitme.. gitme.. gitme... Zeliha Bicer |
Yapma, Yağmurla Girme İnada..
Gözlerimin yaşı döküldü,yağmurla inatlaştı Yapma, yağmurla girme inada O sevgimin çokluğu,sense acımın ölçüsü Gözyaşım ak sen İndikçe yanağımdan damlaların Hüzün kalkar yüreğimden İnlatlaşmıyor artık gözyaşım Damla damla ak yüreğime yağmur Sevgim biriksin sevdiğime Zeliha Bicer |
Yaşamımda Sakladıklarımın Arasındasın
__Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri____ Ahh bu şarkı ahh Sezen'i kendimizle bütünleştirdiğimiz Bakışlarındaki o çaresizliği Yüreğini nasıl bırakıp gittiğini anımsıyorum Otobüs camlarında bıraktığın ellerinin sıcaklığını Tutmuşsun gibi hissettiğim Yosun tutmuş şimdi sevdamız Uzaklarda duyduğum şarkılardasın Ne zaman körfeze gitsem Salacak'ta ne zaman gün batımını izlesem Yüreğim sana kadeh kaldırır Yaşamda sakladıklarımın arasındasın. Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.