![]() |
Kadınlarımız Ağlamasın
artık kadınlarımız, ağlamasın istemiyorum. hakketmiyorlar onlar hiçbir zaman ağlamayı kadın dediğimiz mukaddes varlık, eli öpülesi, bizleri dünyaya getiren annelerimiz. neden şiddete maruz kalıyor üzülüyorlar. herzaman haketmediği işkenceyle beraber.. yeter artık, yeter.. kadınlarımız üzülmesin. hani nerde kaldı eşitlik, yine ezilen kadın. çocuk doğuran, büyüten, yuvasını kuran o.. eşine, ailesine sahip çıkan yine o.. neden üzüyorsunuz kadınlarımızı. neden mânevi işkence yapıyorsunuz onlara. sizleri doğuran anne de kadın değil miydi. ha annenizi dövmüşsünüz ha kadınınızı. bir fark görebiliyor musunuz ikisi arasında. bu dünyanın öteki yüzü de var biliyorsunuz. kadına uygulanan her şiddet, işkence, öteki dünya da geri dönecek sizlere, misli misline. |
Kalbim Yine Senin
beni kalbine hapsetmiştin sende ki sevgiyle.. ama baharım, sonbahar oldu şimdi. şarkılarda ise, hüzün var. incinen gururum, kırılan kalbim, yas içinde. ruhumda ki depremler, esen fırtınalar, biliyor musun hep benimle. neden girdin kalbime ürkek bir ceylan gibi bedenim, tusinaminin etkisinde. oysa seni, öyle sevmiştim ölümüne.. canım fedaydı özlemlerimle. ayrılığı tattırdın bana içimde ki nefretle. ama kalbim yine senin sen olmasan bile. |
Kalbimin Özel Yerindesin
Kalbimi ikiye bölsem Seni, içine koysam. Hep benimle olsan. Senden hiç ayrılmasam. Her anım, seninle olsa. Sevgin hep içim de kalsa. Taşısam her yere seni. Seninle birlikte sevgimizi. Yalnızlık sırdaşım olmaz. Hasretin ise, içimi yakmaz. Ne güzel, hayatım seninle. Kalbim ise, sevginle. Aklımı sana takmam. Kıskançlığı hiç tatmam. Sıcaklığın hep içimde. Aşkın ise, hep kalbimde. Düşüncelerim seninle olmaz. Özlem ise, beni bulmaz. Peşinden koşmaktan yorulmam. Seni hiçbir yer de aramam. Sen hep benim içimde, Ruhumun derinliğinde.. Artık benimlesin. Kalbimin özel yerinde. |
Kalp Hırsızı
Kalbimi çaldın benim Kalp hırsızı mısın sen. Sana bu kadar hasret, Bu kadar özlem dolu ruhum, Kalp hırsızına esir mi olacak. Seni seviyorum kelimesi, Bana uzaktı bir zamanlar. Şimdi ise, dilime tutsak, Kalbime egemen, Ruhumu satın almış, Özleminle kavrulmuş, Ahh..bu aşk.. Mahvolmama sebep. Seni seviyorum. Ellerimde kalan ellerini, Gözlerim de gözlerini, Ruhuma işleyen bakışlarını, Bende ki tutuklu aşkını.. Seni öyle sevdim ki, Lâvlar fışkıran yüreğini, Beni saran kollarını, Aşkımla yanan bedenini, O sıcacık öpüşlerini, Öyle sevdim ki.. İyi ki çaldın kalbimi, İyi ki varsın bebeğim, Seni seviyorum Kalp hırsızı sevgilim. |
Kaptırmam Seni Hiçkimseye
hayatımda sevmedim hiçkimseyi. kıskanmadım böyle, delicesine.. bir seni sevdim, bir seni kıskandım ölürcesine. gözüm hep üstünde, ne yapayım seviyorum işte. *******i yaşadım sevgisizce, doğmak bilmedi güneşim, sensizlikte. dayanmaz bu yürek görmeyince, kaptırmam seni hiçkimseye. ya benimsin ya da benimsin ölümüne.. aynı yastığa baş koyduk. yeminlerle birbirimizin olduk. seni bukadar severken, dayanamam yokluğuna. sen de kıskandırma beni açık ol kitap gibi, sayfa sayfa okurum o zaman. kıskançlıkta uğramaz bana, ayrılıkta girmez araya. |
Kar Taneleri
pencerenin önündeyim. dışarda lapa lapa kar yağıyor. her kar tanesinde seni görüyorum. aşkımızı, sevgimizi. ellerim buz gibi, hani nerde ellerin, ısıtsana beni. ne güzel uçuşuyor kar taneleri, kelebekler gibi.. seni düşünüyorum. hayalin bile ısıtıyor kalbimi. soluğunu hissediyorum. sanki yanı başımda gibi. öpüyorsun boynumdan, ençok sevdiğin yer orası çünki. kalbimde ki sevgin, çıldırtıyor o an beni. birlikte olmak, kollarımla sarmak istiyorum seni. öyle sıkmalıyım ki, sevginde kaybolmalıyım çünki. yine dışarıya bakıyorum. öyle bir iç çekiyorum ki. sensizlik bir ateş gibi, sarıyor tüm bedenimi. hava çok soğuk, ama öyle yanıyorum ki. gözlerim dalıyor. bembeyaz gelinlik giymiş heryer. işte karşımda, el sallayarak geliyorsun bana. uzun boyun, güzel yüzün, çıldırabilirim o anda. kendime geliyorum. bak yine yoksun yâr. hayal dünyasındayım. aşkından çaresiz kaldı gönlüm. sevgin sıkıştırıyor kalbimi, yerinden fırlayacak gibi. gözlerim kar tanelerinde, aklım ise hep sen de. her anım da sen, aşkın da ben de her zaman. bu hasret bitecek bir gün, kavuşacağım sana. pencerenin önünde, birlikte seyredeceğiz kar tanelerini. gerçekten ısıtacaksın beni, sımsıcak bedeninle. mutluluğumuz götürecek bizi, güzel yarınlara. bir anı olarak kalacak, kar taneleri yanlızca bana. |
Kara Sevda
Akşamın olmadığı *******de, Gündüzün olmadığı sabahlardayım. Sevipte, sevgine hasret kaldığım. Görüpte özleminden yandığım, Tutkumla esir olduğum, kara sevdam. Gözümden bile kıskandığım, gözümün nuru. Aşkların en güzelini, Sevginin en büyüğünü yaşadım seninle. Hayat bir başka güzeldi sevginle. Aşılması engeller bile, kolaydı. Sana hasret kaldığım o günler de. Gönlümde ki acıyı unutturdun bana.. Verdiğin aşk ateşiyle, Doyamadım hiçbir zaman sana. Seni yaşadım hayatım boyunca. Sevdam kara sevda oldu. Seni tanıdığımda.. |
Karanlık
bir zindandayım karanlıkta kaybolmuşum sanki, uzakta bir ışık görüyorum seviniyorum. yanına gidiyorum ışık sönüyor. o ışığa ulaşamıyorum. nasıl bir ışık bu. beni aydınlatmasını istiyorum. karanlık.. zifiri karanlık. aydınlığı istiyorum. nezaman aydınlanacak dünyam Allahım. kalbimde ki bu karanlık, nezaman bitecek. herzaman çaresiz olmak, zavallı hissetmek, tüm insanların kötü duyguları, değil mi bunlar. ben de kendimi kötü hissedenlerden biriyim işte. gördüğüm ışık beni yanıltıyor herzaman. istediğine ulaşamamak, yakaladığını hissetmek, ama kaybetmek.. hep kaybeden ben mi olacağım. karanlıklar gitsin artık üstümden. yanan ışığı yakalamak istiyorum. dünyamın aydınlanmasını, karanlığın bitmesini istiyorum. yeter artık karanlık, seni istemiyorum. git artık. aydınlığı istiyorum. |
Karanlık Aydınlığa Kavuşurmu
hava nekadar karardı. içimide zifiri renge boyadı sanki.. ruhum zaten bunalımlarda. bir de karanlık.. aşkla oyun da gibi, ikisi de ortasına almış beni, sürüklüyor yaprak misali, ordan oraya. bir kendime gelsem, karşı koysam aşka ve karanlığa.. ama sen lâzımsın bana.. karanlık beni boğuyor aşk ise, sensiz neye yarar bebeğim. nefesini hissetmezsem bedenimde, ben zaten ölmüşüm. hergünümde. gözlerimin yaşı diner mi sensizlikte. karanlık aydınlığa, kavuşur mu her beklediğimde. |
Karanlıklar Şahidim
inanılmazı yaşıyorum hayatımda bugünlerde. sevginin, ağır bedelini ödüyorum belki de. bir hançer gibi, ayrılığın şu an içimde. zormuş sensiz yaşamak, sevgini de. kalplerimiz bir, seninle ayrı olsak bile. ikimiz biriz, tüm ömrümüzce. sevgimiz engelleri aşacak, günden güne. bu aşk yakışıyor bize, biz sevdikçe. bir elmanın yarısıyız çünki, seninle. müptelası oldum aşkının sevdiğim. ansızın kurşunum oldun girdin kalbime. sensiz yaşamak daha zorlaştı bugünlerde. kalbim de bir yara var. acıtıyor içimi. sen olmayınca kanıyor perişan ediyor beni. sensiz bir hiçim, seni sevdiğimden beri. birgün aşkımızın doruklarına çıkacağız birlikte. erişilmezler bitecek yaşayacağız seninle. acılar geride, ama biz mutlu bir şekilde. kollarınla saracaksın beni, bitmeyen özleminle. aşkına susadım hep olmalısın benimle. ağlamaklı oluyor gözlerim, seni düşündüğümde. sevgin içimde, ama ben hep seninle. özlemleri biriktirip bir çuvala koydum sanki. çuval da ağır geliyor artık taşıyamıyorum ki. içimde ki acı bitse artık, seninle olsam. yalnız seninle kalsam. aşkımıza tutsak, seni bedenimde hissetsem. hep yansam. karanlıklar şahidim daima seninle yaşasam. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.