![]() |
Dram
Dil ile anlatılmaz Göz ile izlenilmez bir dram Yaşadığım herşey Yanılgılarım,pişmanlıklarım Aldanışlarım,korkularım Hepsinde keder,hepsinde gam Suya düşer hayali Denize gölgesi yürür Okyanusda büyür sevdam Işıklara sor Aya güneşe danış Gökle tanış Tanrıyla konuş Bütün hikayeleri yaşa Kendini gerçeğe taşı Dil ile anlatılmaz Göz ile izlenilmez bir dram Biraz keder biraz gam Anlatmakla anlaşılmaz Yaşamakla yaşatılmaz Bir sen anlarsın Bir sen yaşatırsın Hatıraları Eğer beni Seni anlayabildiğim gibi Anlarsan... Biraz keder biraz gam Gerisi yanlızca dram... |
Duvar Ve Yol
Duvarın yıkılmasını beklemeden Üstünden atlamalısın Işık geride midir Bilinmez Karanlık seni bulmadan Özgürce yakalamalısın Dönüşü yoktur biliyorsun Tekrar gidilen yolların Sen geçmişini Ve sevdanı Yıkılmış dünde değil Yarında aramalısın Sevgiler duvarın ötesinde Ve sevgiye giden yollar Beyaz Tavizsiz Dönüşsüzdür Binlerce kez yol alsan bile Sonsuz kez ölümsüzdür Anılar ve sevdan uğruna Her zaman Bir yol vardır evrende Başkaları bulmadan önce Sen O yolu Bulmalısın Sevgiler duvarın ötesinde Duvarı aşmalısın |
Duvarı Kaldırdı Tanrı
Duvarı kaldırdı Tanrı Düşün.... Çağırdı seni bu gece Sevin Sakın dönme sırtını Ve hayır deme Ve gözlerini kapama asla Eğer düşünürsen Melekler sevinir Dünya uyanır Denizler mavileşir Ellerini öper leylekler Yedi havari şarkılar söyler Yakamozda şarap içilir Eğer sevinirsen Yükselirsin yeniden Tutarsın bulutları köşelerinden İlk çocuğun Beşiğine taşırsın Düşün ve sevin Duvarı kaldırdı Tanrı Çağırdı seni bu gece |
Duyamazsın
Duydun mu çığlığımı Gecenin sessizliğini bozup gelen Ben hasret prangalarına mahkum Sen kilometrelerce uzakta Yanlızlığını yaşarken Sen güzelliğinden mağrur Beğenilmenin gururunu duyarken Biliyorum duymazsın İstesende duymazsın Çünkü sevgini zerresi bile yok yüreğinde Oysa soluk alışını bile duymaktayım Açıp kapanan gözlerin benim Kalbini vuruşlarıda Hepsini Hepsini duyuyor Ve hissediyorum Ben hasret prangalarına mahkum Senden kilometrelerce uzakta Yanlızlığımı yaşarken |
Duygular
Saldın mı duygularını Atmosferin en soluksuz köşesine Kim büyütecek Düşüncelerini İnsanların sahte şarkılarıyla Kinine ninni mi söylüyor İyimser dadılar Önce smaç Sonrası maç Yeşile boyalı piknik bahçelerinde Uykuya mı yatırdı sevdanı Demir parmaklığın siyah büyüsü Öl desem ölmezsin Kollarında şaşkın yavuklunun Gel desem gelmezsin Tangoların hengamesine Salmışsın duygularını Atmosferin en soluksuz köşesine Bayram var bayram Bu gece şehir kulübünde Ziller,tefler tranpetler gırla gidiyor İçkiler.. Kim içti Ne içti Kimse bilmiyor Sal duygularını atmosfere Belki ölürsün soluksuzluktan |
Düğün
Düşlerimin düğününe gel bu gece Ellerinde gün batımı sazlıklardan toplanmış Kara vagonlar dolusu Siyah lalelerle gel Gözlerinde gecenin karanlığı Ve gökyüzünde yüzünün beyaz bulutları Bir kabus gibi çöken bedenime Gri yağmurlarla gel Üzarinde ayrılığın en kızıl pelerini Ve kulaklarına sana aldığım küpeleri Takarak gel.. Düşlerimin düğününe bu gece |
Düğün Zamanı
Bugün düğün zamanı düğün Yüreğimde ki göğün Umutlarım al al Umutlarım mor Korkularım ibrişim Örün dizi dizi Yüreklere yelek Bugün düğün zamanı Yıkılsın çığlıklar Kesik kesik ovalara obalara Yakılsın ateşler öbek öbek Kızlara kızanlara Al bir at uçsun düğün yerinden Uçsun dörtnala kanatlanıp Dağların birleştiği yere Kavuşsun gökyüzünün kızılına Umutların hasına Sevdiğimin yasına Güneş olsun Bugün düğün zamanı düğün Yüreğpimde ki göğün |
Dün Bugün Ve Yarın
Ne bugünüm var artık nede yarınım Dünde kaldı umutlar Yarım yamalak tutkular Sevdalar... Aşklar... Kanayan yarasıyla Dağlayan sızısıyla Dünde kaldı hep Yarına yürümekten korkmuyorum hiç Dün korktuğum gibi Şu an şu dakika korktuğum gibi Götürmeyeceğim işte Ne dünü nede bugünü Yarına götürmeyeceğim Umutsuzluk istweğini yaşayacağım son defa Yarınlarda.. Gündüzün karanlığını aşağılayacağım Boşluğun koynunda Hiçliğin kıyılarını dolaşacağım Soluksuzca Yemin etmeden baharlara |
Düş Perdesi
Düşlerimi sakladım bir mavi yelkenliye O mavi yelkenliyle dümen kırdım maziye Ellerinde karanfil bir kadın bekliyordu Gözlerinde yaş vardı gülerken ağlıyordu Yanakları acıdan çizgilerle doluydu Haykıracaktı ama gururdan susuyordu Beklediği sevgili benmiyim bilmiyordum Beklediği sevgili olmayı istiyorum Yelkenimi dolduran rüzgarlar diniverdi Düşlerim bu limana sessizce iniverdi Kaybetmiştim burada o güzelim maziyi Yitirmiştim burada o güzelim sevgiyi O kadın ve ben mazide muammayız Muamma çözülmeden bu düşten kopamayız O sarı saçlarına gözyaşım karışmıştı Artık biz bu dünyada hiç ayrı kalamayız Yanlız düş ve elem ile yelkenini Dolduran bu hüzün yelkenlisi Hangi limana artık yanaşırsa yanaşsın Bulamayacak inen bir efkar dümencisi Çünkü o kadın ve ben bir başka alemdeyiz şimdi Kalktı artık maziden simsiyah düş perdesi |
Düş Tacirleri
Düş Satıyorum Gözlerim ıslak Düş Satıyorum Ellerim çıplak Ama sen görmüyorsun Düşlerin o kadar gerçek ki Gözlerimde ki tükenişi ve ellerimdeki Çaresizliği Bir kapris sanıyorsun Düş tacirleri vardır Hani beş kıta yedi iklim dolaşan Ve gece gündüz yer değiştikçe Yol aşan Düşleri ağlaşan Düş tacirleri vardır Düşlerle oynaşan Seni benden aldılar Nice kapılar çaldılar Ne ben iflah olurum Nede düşlerim Çünkü sensizdi Öpüşlerim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.