![]() |
Ölüm Olmasa
Ölmemek için; doğmamış olmak lazımdı! Ölüm olmasa; Yaşam anlamsızlaşırdı! Ziya Kara |
Ölümden Öte
Beni rabbim sevsin yeter Yaşamak ölmekten beter Sorarım durup dururken Sebepsiz kim ölmek ister Ben gülerken herkes güldü Ağlarken kimse ağlamadı Gün bugün yaşanan gündü Yarına umut kalmadı Gün gece bugün iç içe Hava karıştı iyice Şimdi gözümün önünde Ölüm var ölümden öte... Ziya Kara |
Ölüme Mahkum
Yüreğim paslandı, Sevgisizlikten. Sana hasret, Sana muhtaç, Öksüzüm ben... Beraber olamıyorsak Yeniden, Ölüme mahkum, Sana sevdalıyım ben. Ziya Kara |
Ölümü Göze Aldım
Seni düşünmekten kendimi unuttum Susuzum uykusuzum yüreğim yanıyor Yaşarken ölünür mü diyen ben o ben Bak şimdi ölüp ölüp diriliyorum. Kabus dolu *******in sabahında Yeni bir güne başlamak oldukça zor Daha ilk günlerde farkını fark ettim Fark ettim de seni çoktan kaybetmiştim. Allah cezamı versin dilim tutuldu Gel diyemiyorum dön diyemiyorum Gözümde tütüyor gönlümde yaşıyorsun Haberin olsun ölümü göze aldım! Ziya Kara |
Para
Bir canım var istiyorsan Onu da sana vereyim Gözünü allah doyursun Sana daha ne diyeyim Param yok pulum yok benim Yine de neşem yerinde Elden ele gezen para Ellerimin kiri benim Bugün bende yarın sende Bir başka gün diğerinde Temelli gibi gözüksede Temelli değil kimsede Ziya Kara |
Pes Yani
Yüküm ağır, derman arıyorum Sen bana dert satıyorsun Pes yani, Sensiz olmam da mümkün değil! Ben, bu işin üstesinden nasıl geleceğim? Ziya Kara |
Pusula Gibi
İlk günkü heyecan yok ki içimde Kara bulutları dağıtabileyim Yağmurlara doluya tutulmadan Yine benliğinde eriyebileyim. Denizi görmüyorum gözlerinde Sonsuzluğa yelken açabileyim Tufana borana yakalanmadan Pusula gibi yönlenebileyim. Ziya Kara |
Rabbim Bizi Sınıyor
Bir sen veya ben değiliz Kıymeti bilinmeyen bu dünyada Rabbim bizi sınıyor sadece Biz bu sınavı geçeriz sabır ve selametle. Seni beni elinde avucunda oynattığını sananlar Gün gelecek sana bana muhtaç olacaklar Düşenin dostu olmadığını bilen biz Sonu ne olursa olsun onlara yine de yardım ederiz. Ziya Kara |
Reçete
Sevginin gönlümdeki kilidi sen Mutluluğun anahtarı sendeki ben Sevdanın reçetesini yazalım Birlikte yaşayalım, yaşlanalım. Bir gün yokluğumuz hissedilirse Tatlı dil güler yüz, hoşsohbet olsun Hatıralarda yaşanacak olan Biz, daha da mutlu oluruz o zaman. Ziya Kara |
Rengarenk
Bilmem seni ne üzmüş Kim küstürmüş Bu kadar değişmişsin Değişmeyen bir şey var O da tatlı dil güler yüzün Kimilerine göre Çok tebessüm ediyorsun Kimilerine göre de Oldukça sempatiksin Seni bilen biliyordur İsteyen istediği gözle görsün Çiçeklerin çiçeği Sabah güneşi fulya Sen rengarenk bir ömürsün. Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.