![]() |
ÇOK ERKEN...
Yoruldum... Çok yoruldum ve erken yoruldum Kırıldım... Çok kırıldım ve erken kırıldım İnanmak istemedim ama doğruydu, Yaşamak istemedim ama yaşadım, Bildim, gördüm, duydum ama konuşamadım ve hala konuşamıyorum... Çok fazla şey gördüm ve çok erken gördüm Belki gördüklerim görecekleriminden daha az acı verici, Belki de gördüklerim göreceklerimin yarısı bile değil Belki de gördüklerim görceklerimin sonuncusu, Bilemem, bilemezsin, bilemeyiz.... Dilerim Allah' tan daha fazla kırılmam, Dilerim daha fazla şaşırmam, Dilerim daha fazla üzülmem, Dilerim daha fazla acı çekmem Dilerim daha fazla kazık yemem, Ama biliyorum ki bunları dilerken bile yaşayacağım, Çünkü ben değişmem.... Çünkü ben hala insanlara kendimden fazla değer veriyorum ve vereceğim, Çünkü ben hala insanlara çok güveniyorum ve güveneceğim, Çünkü ben paylaşmadan duramayan ben, paylaştıkça pişman olsam da Paylaştıkça pişman ettirilsem de paylaşıyorum ve paylaşacağım, Çünkü ben iyi mi kötü mi bilemediğim , bir huyla devam ediyorum hayatıma ve edeceğim Bu yüzden yine de dilerim ki ; Rabbim benim karşıma daha fazla acı verecek olay çıkartmasın, Beni kıracak kişi çıkartmasın, Olanlar bana yeter, dost bildiklerim bana yeter diyorum... Ve dilerim ki yeter.... |
Alt Tarafı Şiir
Anlamayan alt tarafı şiir diyor, Keşke alt tarafı şiir olsaydı, Şiir çıkan yürekleri, Yaşanan sevdaları, Çekilen acıları. Yüreklere gömülen sancıları, Bazen eli koynunda, Anaları bacıları Ahh bir anlayabilsen. Bülbül gül dikenine konmasaydı Ferhatlar dağ başında ölmesydi Keremler aslılalara yanmasaydı Ve keşke Keşke bu şiirler olmasaydı |
Ben Varım
Bir akşam gözünde aşk tüterse Geçmiş günler aklından geçerse Kalbin bomboş, ümitler biterse Sen üzülme ben varım Neler geçti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Havada gidenlerin ardından O giderse ben varım Zaman durdu sanki Beklerken seni Ben bir tek sevgiye bağladım kalbimi.. Ayrılmam istersen hiç yanından Çağırsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardım yalnızlıktan Korkmam artık sen varsın............... |
SEN VARSIN
Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın Fikir vadisinden bir ırmak geçer Eğilir selviler suyundan içer Bağrında ay doğar zambaklar açar Sessiz sessiz akışında sen varsın Öz suyusun hayat denen şişenin Nedenisin keder ile neşenin Sevda cephesinde şehit düşenin Donuk donuk bakışında sen varsın Hep senin renginde görünür bahar Yaprakta yeşilin gülde kokun var Yama yama kalbimdeki yaralar Sıra sıra dikişinde sen varsın Gidip de yorulma çok uzaklara Sen; seni gel benim içimde ara... Umut güneşimin mor bulutlara Girip girip çıkışında sen varsın ABDURRAHİM KARAKOÇ |
BANA BİRŞEYLER YOLLA
Bana birşeyler yolla Yalnızca senden gelen olsun Birkaç satır Birkaç söz de olsun Bana birşeyler yolla Ama senden olsun.. Tıpkı eskisi gibi Yazdığın bir mektup olsun Uzun *******de okuyabileceğim Bir fotoğrafın olsun Defalarca öpebileceğim. Bana birşeyler yolla Sımsıkı tutabilecegim Göğsüme bastırıp Sen diye yanabileceğim Bana birşeyler yolla Beni sen diye Sevindiren Mutlu eden Depremlere uğratan Fırtınalara tutturan Alev alev yakan Ağlatan güldüren Bana birşeyler yolla İçinde SEN olan Tıpkı eskisi gibi.... |
DENİZ
Keşke diyorum bazen; Sen hiç gitmeseydin de, Güneş doğmasa da olurdu.. Yada dünyayı güzel tutmak adına Sadece seni yaşasaydık... Umarsızca,hesapsızca. Sonsuzca... Hatta sen hiç gitmeseydin de, Güzel olmak zorunda kalmasaydı dünya, Zaten güzeldi çünkü seninle ve bir daha güzellikler doğurmak için çabalamasaydı.... Keşke sen olsaydın da için için;içine içine kanayan dünyam; yaşamanın;insanoğluna bir ceza değil bir ödül olduğunu anlasaydı.. 'Hiç sevgilim olmadan öleceğim' dediğin dünyada tek ve sonsuz aşkın ben olsaydım... Sendin yosunla karışık lağım kokan kumsalda saatlerce oturmalarım Ve sendin uykusuz,günlerce duraklarda bekleyişlerim. Şimdi ise öyle bir bekleyiş verdin ki bana Geçip giderken gecenin içinden; Bırakıp gitmek seni silmekti; Beklemekse senin gitmen... Ve.... Geleceğim,bekle beni... Alper Şimşek |
ASLA
Çıldırtan bir bekleyiş Ne beklediğini bilmeden Damarımdaki bu kan Çölde sanki sular gibi Titriyorken hasretinle Deprem var yüreğimde Aşka dair hedefim Avcı avda av da gizem Gölgesini bile görmeden Ateş ettim beynime Ceylanım avladın beni Elim sende gönlüm sende Fütursuz ateşteyim Yakmaz sandım yanıldım Yaktı geçti sesin beni Keşke keşkeler sarmasa Gençliğimde bulamadım Son demimde bulsam seni Bir hafakan sen ve dünyam Doğumu yoksa bu olan Bir çiçekte son goncam Asla soldurmam seni.. |
Sabah yeli inceden eserken,
sen güneşi kalbinde yaşa.. olurda üşürsen bir gün,kalbindeki güneşi serbest bırak.. bir fidan ektiysen toprağa,sevginle filizlenmesini bekle.. ne zaman senden çok büyürse,sevgine o kadar ihtiyaç duyacaktır.. içinde bir çocuk yetiştir hayatın güzel yönlerini görebilecek, hayat yaşandıklarıyla güzeldir.. |
ŞEHİRE DÖNÜŞ
Benim doğduğum şehirde akşam olduğu zaman, Güneş denize düşerdi. O muhteşem göğün kızıllığında akşam telaşları yaşardık. Gece olduğunda binbir kemanın o muhteşem bestesini çalan dalagalar , Yakamozları ile bir dans ziyafeti sunar,Martılar vokal yapardı. Bu yüzden denizine olan tutkum. Sırf bu yüzden dağların arkasında kaybolan güneşte şehrime özlemim. Göğü karaya keserken yaşadığım kentin bozuk plak gürültüsü gibi sesinde , Yıldızların aksini görmediğim için, Dans eden yakamozların valsini özledim. Kızıl akşam , Yaşanısı tüm umutları sabaha taşıyan gece , Doğan güneş ile sabaha merhaba diyen şehir. Sana geliyorum, Özlemimi dağlardan ovalardan aşırıp, Kıyılarına demir atacağım. Beni ağırlarmısın. Ercan UZUNOĞLU |
Mümkün olsaydı, seninle aşkı
Bir daha yaşamak isterdim Mümkün olsaydı, zamanı geriye almak isterdim Seni yeniden tanımak ve sevebilmek için Aşkımı yeni baştan yaşamak için. Mümkün olsaydı sen yeniden geri döndürmeyi isterdim Sevgini tekrar yeniden kazanmak için Mümkün olsaydı o zaman, zaman durdurmayı isterdim seni hiç Kaybetmemek için, Mümkün olsaydı, mezara bile seninle girmek isterdim Çünkü orada bile sendi ayrı Kalmamak için. Mümkün olsaydı, bitanem seninle bir tek beden olmak isterdim. Seviyorum seni Sen beni sevmesende Sanki sen beni sevmeyince Bu gönül seni benden vazmı geçecek Adı aşk olmayacak mı sana duyduğum hislerin Seni görmese bu gönül Sevgisin bir şey mi azalacak Karşılık vermesen aşkına Aşkı aşktan sayılmayacak mı? Gönül bu karşılığı olmadan da sevebilir, Aşk tek başınada yaşanabilir Gönül bu görmeden de sevebilir Hisleriyle, duygularıyla. Gönül bu hiçbir engel tanımaz Yaşadığı aşkı kalbinden söküp atamaz Gönül bu Bir sevdadır peşinden koştuğu istese de yakalayamaz, Yakaladıysa da, sevdadır artık onun adı Siz istemeseniz de o sizin peşinizi bırakmaz. “ Önemli olan aşkı yakalayabilmek değil, aşkı elimizde tutabilmektir.” |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.