![]() |
Şiirlerle Yoğruldum
Yıllardır yazıyorum Nasır tuttu ellerim Bilsen nasıl yoruldum Şiirlerle yoğruldum Kent ten,kente dolaştım Seyirciyle buluştum Ustalarla tanıştım Şiirlerle yoğruldum Serbest ciyi yermedim Hece ciyi germedim Ben bilirim demedim Şiirlerle yoğruldum Yalakalık yapmadım Riyakara kanmadım Ters yollara sapmadım Şiirlerle yoğruldum İstanbul dan dolandım Bir güzele dadandım Tam beş kitap çıkardım Şiirlerle yoğruldum (01.03.2007) Şahin Ertürk |
Şimdiki Aklım Olsaydı?
Şimdiki aklım olsaydı? Bir topun peşinde, Yirmi yılımı harcamazdım Şimdiki aklım olsaydı? Bir çift yeşil gözün, Otuz yıl tutsağı olmazdım Şimdiki aklım olsaydı? Şiire kafa yormazdım Nöbetçi Şair olmazdım Şimdiki aklım olsaydı? Bu dünya için daha az Ahiret için,çok daha fazla Gece,gündüz çalışırdım Şimdiki aklım olsaydı? (08.10.2007) Şahin Ertürk |
Şöhret Olmak İstiyorsan(Düzen Böyle)
Şöhret olmak istiyorsan Saldır dostum,TARİHİ NE Saldır dostum,OSMANLI YA Saldır dostum,MÜSLÜMANA Saldır dostum,düzen böyle Şöhret olmak istiyorsan Saldır dostum,POLİSLERE Saldır dostum,KIŞLA LIYA Saldır dostum,TAŞRA LIYA Saldır dostum,düzen böyle Şöhret olmak istiyorsan Sarıl dostum,İNANÇSIZA Sarıl dostum,PAPAZLARA Sarıl dostum,YAHUDİ YE Sarıl dostum,düzen böyle Şöhret olmak istiyorsan Biraz dolaş,BÖLÜCÜYLE Biraz oynaş,EŞCİNSELLE Biraz bulaş,PİSLİKLERE Bulaş dostum,DÜZEN BÖYLE (11.04.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Şuramdasın
Senden kaçmakla kurtulamam Nereye gitsem benimlesin Bir hancer gibi saplanmışsın Yüreğimde tam şuramdasın Şahin Ertürk |
Şükür Rabbim
Nefes alıp,veriyorum Yürüyorum,görüyorum Sağlık,sıhhat içindeyim Şükür rabbim,şükür sana Çeşit,çeşit nimet verdin Tad alacak diller verdin Zevk alacak nefis verdin Şükür rabbim,şükür sana Ol deyince,olduransın Kainatı yaratansın Rızkı verip,yağdıransın Şükür rabbim,şükür sana Dokunmamı sağlayansın Düşünmemi sağlayansın Okumamı sağlayansın Şükür rabbim,şükür sana Namaz kılmak,farzdır bize Hacca gitmek,hazdır bize Oruç tutmak,azdır bize Şükür rabbim,şükür sana (24.09.2007) 11.02.2008 TÜRKİYE gazetesi Şahin Ertürk |
Şüphe Denizi
Sen benim Rüyalarımdın Geleceğimdin Pozitif enerjimdin Ben seni Günahsız sevmiştim Riya yoktu Duygularımda Kar gibi Saftım,temizdim Sen benim Hasretim oldun Kabusum oldun Dinmeyen Gözyaşlarım oldun Ve sen beni Kolay değil Tam otuz yıldır Şüphe denizinde Boğdunda,boğdun Boğdunda,boğdun Şahin Ertürk |
Takıl Peşime
Acılardan kaçmak istiyormusun? Yalnızlığı boğmak istiyormusun? Mutluluğu bulmak istiyormusun? Kimi bekliyorsun,TAKIL PEŞİME (24.03.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tam İsabet
Çok acılar çektim Çok gözyaşı döktüm Çok yalnızlık çektim Şükür değdi çektiğime TAM İSABET Sonunda onikiden vurdum Kader seni çıkardı karşıma Şimdi ben Şiirlerinle ısınıyorum Sıcaklığınla pişiyorum Mutluluğa doyuyorum TAM İSABET güzelim Benim senin gibi Sevmesini bilen Yazmasını bilen Sıcak birini tanımam TAM İSABET,TAM İSABET (31.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Tam Yol Cehennem
Hopladın,zıpladın MALI GÖTÜRDÜN Açıldın,saçıldın MALI GÖTÜRDÜN Yalanla,haramla MALI GÖTÜRDÜN Dönülmez yoldasın,tam yol cehennem (26.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Taze Aşkım
Akla dolsa,,İPEK SAÇIN Kırka varsa,OLGUN YAŞIN Başkasına,DÖNMEZ BAŞIM Sensin benim,TAZE AŞKIM (...Eşime...) (15.02.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tazesin Sen
İlkbaharda tazesin Sonbaharda tazesin Dört mevsimde tazesin Tazesin sen tazesin Buruşmadı ellerin Mis kokuyor tenlerin Cam gibi,cam gözlerin Tazesin sen tazesin Belli senin kaliten İnce,zarif kadifem Hem güzelsin hem taze Sevgin benim hazinem Doktor eli değmedi Herşeyinle doğalsın Slikonlu değilsin Tazesin sen tazesin (03.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Tecrübemle seviyorum
Onsekizlik gençler gibi Kıpır,kıpır Çıvıl,çıvıl duygularım Gönül bahçemde Yediveren gülleri açtı Hep yazmak istiyorum Seni Şekilden,şekile sokuyorum Allıyorum,pulluyorum Güzelliğine Güzellik katıyorum LEYLA yı kıskandırıyorum ŞİRİN i krizlere sokuyorum MECNUN gibi değil FERHAT gibi değil ŞAHİN gibi Bir ŞAİR yüreğiyle Tecrübemle,ADAM gibi Bıkmadan,usanmadan Seviyorum seni... (29.04.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tehlikeli Şeyler Söylüyorsun
Farkındamısın bilmem Tehlikeli şeyler söylüyorsun Tehlikeli şeyler yazıyorsun Farkındamısın? Aklın başındamı senin? Yoksa,yoksa diyorum Sanada Benim gibi,birşeylermi oldu... Duygularına Benim gibi Gem vuramıyormusun? Kalbin küt.küt diye 18'lik mi çarpmaya başladı? Düşlerini Ben'mi süslüyorum? Rüyalarına Ben'mi girmeye başladım Bu gece Başını ellerinin arasına al Düşün,bir daha düşün Ve bana Açık,seçik söyle BİRTANEM Şairini seviyormusun? SEVMİYORMUSUN? (19.04.2005) Şahin Ertürk |
Tek Kişilik Aşk ların Uzmanıyım
Takma beni kafana Sen mutlu olmaya bak Ben Tek kişilik aşk ları bilirim Hani bazılarının PLATONİK Bazılarının Karşılıksız aşk dedikleri TEK KİŞİLİK AŞK LARI? Ben Çıkarsız severim Riyasız severim Gösterişsiz severim Takma beni kafana Sen eğlenmene bak Yaşamdan Tad almaya bak? TEK KİŞİLİK AŞK LARIN UZMANIYIM BEN? Bu benim İlk aşık oluşum değil Seni,sensiz de severim Kırılmam,gücenmem sana Sen,bilmesen de olur Sevmesen de olur Ben TEK KİŞİLİK AŞK LARIN UZMANI OLDUM? Gözyaşlarımla yazdığım AŞK KİTABIMDAN OKU GÜZEL,OKU BENİ? (13.04.2006) Şahin Ertürk |
Tek Kişilik Kalem Seni Nasıl Yazsın
Ressam sen Resim sen Şair sen Şiir sen Besteci sen Beste sen Aşçı sen Yemek sen Modacı sen Moda sen Aşkı bilen sen Sevgi sen Sen var ya...Sen Bir koltuğa Onlarca Güzellik sıığdırmış Çok yönlü kişiliksin Tek kişilik bu kalem Söyle NURTEN söyle Seni nasıl yazsın (24.05.2006) Şahin Ertürk |
Tek Kişilik Ordunum
Zaman kötü Sokağa çıkmaya Korkuyor insan Amma, Sen güvendesin Tek kişilik Dev gibi bir ordu Yani ben varım peşinde Ben varken, Kılına bile dokunamazlar Arsızlardan Soysuzlardan Yüzsüzlerden Çapkınlardan Hırsızlardan Tinercilerden Kapkaççılardan Korurum seni Ben senin Tek kişilik ordunum Cesareti, Yüreği olan varsa Çıksın karşına (30.06.2008) Şahin Ertürk |
Teknik Heyete Bakın?
Oradan kovulanlar Buradan kovulanlar Şuradan kovulanlar Milli takım başında Teknik heyete bakın? Fatih TERİM Galatasaray dan, Oğuz ÇETİN Fenerbahçe den, Metin TEKİN Çanakkale den, Kovulmadımı? Terziler,Berberler Kasaplar derken, En nihayet, Dahada kötüsü, YUNAN LILAR Tabiki,yenileceğiz Tabiki,eleneceğiz Tabiki,üzüleceğiz Oradan kovulanlar Buradan kovulanlar Şuradan kovulanlar Milli takım başında Teknik heyete bakın? (22.10.2007) Kovulmadılar mı? Fatih TERİM in İTALYA dan kovulması zaten normal Yazmaya bile gerek yok Şahin Ertürk |
Teknolojiyi Sevmiyorum
Hasret sevgi besliyordu Postacı yolu gözleniyordu Bir ses duymak için Kilometreler gidiliyordu Dağlar aşılıyordu Büyük aşklar yaşanılıyordu Ne zamanki TEKNOLOJİ çıktı Destansı aşklar bitti KÖROĞLU ne demişti Silah icat oldu Mertlik bozuldu Bende,şimdi diyorum ki TEKNOLOJİ geldi Aşka kurşun sıktı SEVDA yı öldürdü? Hasret yok Aşk yok Şimdi,herşey Parmakların ucunda Basıyorsun tuşlara Sevdiğini görüyorsun Hergün sesini duyuyorsun Nasıl aşk yaşayacaksın Nasıl hasret çekeceksin Nasıl,nasıl? İşte bu yüzden Sevmiyorum TEKNOLOJİYİ İşte bu yüzden Kullanmıyorum cep telefonu İster İLKEL desinler İster GERİ KAFALI TEKNOLOJİYİ sevmiyorum Sevmiyorum,sevmiyorum (27.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Telef Etme Kendini
Boşuna bekliyorsun Şair dostum İnan boşuna bekliyorsun Gel TELEF etme kendini Yetiversin bu gözyaşları Değmez bir vefasız için GRAM,GRAM ERİMEYE? Değmez bir korkak için Cesaret gösterisi yapmaya? Sen Aşkın destanını yazıyorsun Onun için Sayfalarca şiirler yazıyorsun Ooo Okumuyor bile şiirlerini Görmüyor perişan halini? Biliyorum,kolay değil Kolay değil ŞAİR DOSTUM Yirmi birinci asırda Sevginin maddeye yenildiği Böyle bir devirde Destan yazmak kolay değil Kolay değil Bir LEYLA bulabilmek Kolay değil,ŞAİR DOSTUM Sen MECNUN olmuşsun Neye yarar,neye yarıyor ki? Şimdi herkes HÜLYA gibi Şimdi herkes SEDA gibi Herkese göz kırpıyorlar Herkese seviyorum diyorlar Aşkla dalga geçiyorlar Zor dostum çok zor Derinlere batmış senin aşkın Gel peşimden ŞAİR dostum Bir hiç uğruna TELEF ETME KENDİNİ Beklediğin kız Bir LEYLA,bir ZÜHRE Değil dostum değil...Değil (28.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Telef Oldu Gençliğim
Tanınmaz haldeyim Tutmaz oldu ellerim Görmez oldu gözlerim Akla doldu saçlarım Bir vefasız beklerken Telef oldu gençliğim (30.04.2007) Şahin Ertürk |
Telefonun Başındayım
Aşkın hazan yaşındayım Ektiğini bile,bile Belki bir gün arar diye Telefonun başındayım (07.07.2008) Şahin Ertürk |
Televole Aşklar Çok Bile Sana
Matematikten anlamam Hesabı,kitabı bilmem Amma Amma güzelim Bu aşkın özelliğini Güzelliğini anlatan Ortada Korkunç rakamlar var 5000 Mektup 250 Öykü 5 Şiir kitabı var Bitmedi Hasretle,beklemekle geçen 30 yıl 10950 gün 262,800 saat var Bitmedi Daha yazayım mı? Boşver güzelim Sıkmayayım canını Nasıl olsa sen Anlamazsın Böyle destansı aşklardan Sen HÜLYA lar,SEDA lar gibi Kalp ten,kalbe Kucaktan,kucağa Dolaşmaya bak AŞK zannet Böyle çirkinlikleri? ŞAHİNCE AŞK yaşamak Senin neyine gerek? TELEVOLE AŞKLAR Çok bile sana,çok bile (11.09.2006) Şahin Ertürk |
Televole Yaşayanlar
Allah,Kitap bilmiyorlar Kimseleri takmıyorlar Vergi bile vermiyorlar Televole yaşayanlar Kafaları buluyorlar Birbirini tıklıyorlar Küfür dolu yaşıyorlar Televole yaşayanlar Eğlencenin arsızları Ailece dengesizler Gelişmemiş beyinleri Televole yaşayanlar Babasının parasıyla Hava atıp duruyorlar Utanma yok mayasında Televole yaşayanlar Ağlanacak hallerine Gülüyorlar,zavallılar Aklı,fikri bellerinde Televole yaşayanlar Türkiyenin başkentini Öğrenmemiş bilmiyorlar Sevgi,Kültür yoksulları Televole yaşayanlar (28.04.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Teneke Olduğunu Bilmiyordum
“ Söz gümüşse, Sükut Altındır derler “ Makine’li tüfek gibisin Hiç susmuyorsun Kin kusuyorsun Bakır Hayır,hayır Pardon Teneke olduğunu, İnan bilmiyordum (27.02.2008) Şahin Ertürk |
Ters Yollara Saptık
Hırsızları şöhert yaptık Meyhaneyi mesken tuttuk Fahişeden dostlar bulduk Ters yollara fena saptık Açılanı seviyoruz Kapananı yeriyoruz Demokrasi çiğniyoruz Ters yollara fena saptık Pasta verdik köpeklere Dolar taktık dansözlere Tekme attık fakirlere Ters yollara fena saptık Dansöz gibi kıvıranız Hacı,hoca saldıranız Çağdaşlığı bilmeyeniz Ters yollara fena saptık Doğruları yanlış yaptık Yanlışları doğru yaptık Yaptık,yaptık yanlış yaptık Ters yollara fena saptık (03.01.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Teslim Bayrağını Çektim
BELKİ savaşını bugün kaybettim Teslim bayrağını çektim kalbime Buraya kadarmış sana hasretim Sensiz gidiyorum,yolum cennete (12.01.2007) Şahin Ertürk |
Test
Soracağım,soruşturacağım Ölçeceğim,biçeceğim Seni test edeceğim Bu sefer yanılmıyacağım Geçer not alabilirsen Seni kalbime Hükümdar yapacağım Şahin Ertürk |
Tetiğe Basmadan
Tetiğe basmadan Kan görmeden Kurşun sıkmadan Silah kullanmadan Beni öldürdün Katilim oldun...? Harbiden vursaydın Bu kadar kanamazdı yüreğim Bembeyaz Yağmur gibi Gözümden aktı kanım Canlı,canlı Yaşarken mezara girdim Görmedin Görmek istemedin? Partiler ver Kahkahalar at Kurtuldum Bir Şairi öldürdüm diye? Amma,yağma yok Yağma yok güzelim Bu kadar kolay değil Kolay değil benden kurtulmak Şiirlerim ne olacak Onları nasıl öldüreceksin? Bir gölge gibi Bir dedektif gibi Şiirlerim peşinde olacaklar Ve sana Bana yaptıklarının Hesabını soracaklar güzelim Soracaklar Kaçış yok şiirlerimden Kaçış yok güzelim,kaçış yok (23.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Teyzem Seni Seviyorum
Beklemekle geçti ömrüm Aşk ararken yaşlı oldum Dün nihayet seni gördüm Teyzem seni seviyorum Güzelliğin izi SENDE Tecrübenin hası bende Üç heceli ismin dilde Teyzem seni seviyorum Karacaoğlan gibiyim Amca dediler,neyleyim Amca seni sevdi teyze Teyzem seni seviyorum Aşkın kalbi sardı bile Bende hiç arama hile Senle düşsem bile dile Teyzem seni seviyorum Adın dilimde nakarat Sanma bu şiir hakaret İster kız,ister dava et Teyzem seni seviyorum İkimizde olgun yaşta Aşk bakmıyor yaşa,başa Haykırışım dağa,taşa Teyzem seni seviyorum Bir haftadır yanıyorum Buram,buram terliyorum Milyon kere söylüyorum Teyzem seni seviyorum (30.08.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
TEZ olur
Biraz gayret edersen Sen le,benim bu aşkım Yakında,çok geçmeden Okullarda TEZ OLUR (26.02.2007) Şahin Ertürk |
Tiryaki
Yüzüme kan,canıma can Sen'le geldi güzel sen'le Bağımlıyım artık sana Tiryakilik yaptın bende Acılarımı dindirensin Yaralarımı saran oldun İlaç gibi geldin bana Tiryakilik yaptın bende Soluduğum hava oldun Çiğerime çektim seni Yüreğimde başka yerin Tiryakilik yaptın bende Sensiz saat geçmez oldu Okuduğum kitaplarda Yürüdüğüm yollardasın Tiryakilik yaptın bende KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Titriyorum
Dün sesim titriyordu Bugün kalbim titriyor Duygularım titriyor Boğazıma düğümlenen Birşeyler var... Yutkunuyorum Konuşamıyorum Anlatamıyorum Söyleyemiyorum Ayazda kalmış gibiyim Kutupta kalmış gibiyim Zangır,zangır Dünden beri,sadece Titriyorum,titriyorum (19.04.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tonlarca Gözyaşı
Sen tonlarca akan gözyaşlarımsın Sen hatalarımın tüm toplamısın Çok büyük,kocaman pişmanlığımsın Söyle kalbim seni,nasıl affetsin (06.08.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Toysun Daha
Aşkta yeni Toysun daha Bilmiyorsun çok şeyleri Kaybetmedin birşeyleri Toysun güzel Toysun daha Aşkta yeni Toysun daha Gözyaşından gölü sorsam Kanıt versem,veri sunsam Bir tuhaf bakarsın bana Aşkta yeni Toysun daha Kanını emmedi acı Ağartmadın daha saçı Herkes sana ağa,bacı Aşkta yeni Toysun daha Bu dünyada çakallar var Aşka mezar kazanlar var Riya dolu sevenler var Aşkta yeni Toysun daha Yalnızlıkla konuşmayı Duvarlarla dertleşmeyi Bilmiyorsun,öğrenmedin Bakma öyle gözlerime Güven benim sözlerime Ne olur gücenme amma Aşkta yeni Toysun daha Tabiki var,senden farkım Aşk ararken çıktı kırkım Kızma bana,duysun dünya Aşkta yeni Toysun daha (09.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Tövbeler Olsun
Bana ne senden,aşktan Gözüm kurtuldu yaştan Olmadı yeni baştan Tövbe,tövbeler olsun (08.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Trakyalı Sevdiğim
Mavi gözlüm Trakyalı sevdiğim Gezdiğim yerlerde Bindiğim Trenlerde Vapurlarda,Uçaklarda Sinemalarda Tiyatrolarda Maçlarda Hep sen Sen çıkıyorsun karşıma Kalemim,Kağıdım Şiirim sen Hep sen oluyorsun Sevgin kalbime Sığmamaya başladı Korkar oldum Seni düşünmekten? Korkar oldum Sen le dolaşmaktan? TRAKYALIM Güzel kızım Mavi gözlüm Sen bir ölüsün Beni seviyorsan Ne olursun bırak Bırak artık peşimi? (04.04.2006) Şahin Ertürk |
TSE Onaylı Dünya Markası
Sen belki bilmiyorsun Belki farkında değilsin Kıymetini bilmediğin Kaprislerinle hergün Üzdüğün,kırdığın Bu NÖBETÇİ ŞAİR var ya İSO 9001 belgeli TSE onaylı Bir dünya markasıdır SOSYETEDE ÇERCİCİLERDE ESKİCİLERDE VAROŞLARDA İŞPORTADA Sev de,sevmesini bilen Öl de,ölmesini bilen AŞKTA UZMAN Bu dünya markasını Mümkün değil Bulamazsın güzelim İnan bana, Bulamazsın,bulamazsın (01.10.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tutuldu Dilim,Konuşamıyorum
Aman Allahım,düş mü görüyorum Böyle bir güzellik,var mı dünyada Kaşıyla,gözüyle kendimden geçtim Tutuldu dilim,konuşamıyorum (13.06.2006) Şahin Ertürk |
Tükür Benim Yüzüme
Güven benim sözüme Sokul güzel koynuma Bulutlara çıkmazsan Mutluluğa doymazsan TÜKÜR BENİM YÜZÜME (06.04.2006) Şahin Ertürk |
U n u t t u m
Gözlerin yeşil mi,yoksa mavi miydi? Saçların sarı mı,yoksa kumral mıydı? Unuttum güzelim,inanki unuttum Kendimi unuttum,adını unuttum Vallahi unuttum,billahi unuttum (19.11.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.