![]() |
çok güzel bir şiir yazmak istedim
sana aşkımıza dağir, düşündüm,düşündüm birşey gelmedi aklıma sadece seni nekadar, çok,çok,çok,sevdiğimi yazmaktan başka.. |
Kendine iyi bak... bir "veda" değil "elveda"
cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“ “Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. Ben |
Bir gece rüyama giriyorsun,
Ve çekip gidiyorsun, Bir gün benimle konuşuyorsun, Ve çekip gidiyorsun. Bir gün hiçbir yere gitmiyorsun! Ama ben sana diyemiyorum... Neyi diyemediğimi sorma, çünkü dersem bana kızacağını biliyorum. Ama kızsan da kızmasan da çok acı çekiyorum, Niye acı çekiyorsun diye sorma, Çünkü tekrar kızacağını yine biliyorum. Artık acı çekmekten sana söyleyememekten bıktım!! Kızsan da kızmasan da söylüyorum, Ben SENİ ÇOK SEVİYORUM... |
Bir kız gördüm,
gözleri güzeldi. Başka birini gördüm, onunda şaçları güzeldi. Bir diğerinin yüreği, Bir diğerinin elleri, Bir diğerinin dudakları, Bir diğerinin konuşması, Bir diğerinin sevgisi, Bir diğerinin bakışları, DURUŞLARI.... Hepsini topladım bir "SEN" etmediler...... |
Susturdun gözlerimi,
"Unut" dedin beni, "Vaz geç" dedin benden. "Seninle olamam" dedin, "Seni bir daha görmek istemiyorum" dedin... "Nedenini sorma" dedin... Yüreğim parçalandı Gözlerinin önünde eridim, bittim.. Sana hiç bir şey söyleyemedim... Birden koptu dilimden: "Sen hiç ölürcesine sevdin mi? Bir gerçekki sana yüreğim ve göz yaşlarımdan başka bir şey veremem"... Susturdun Beni.. |
sensizliği giyindim bu gece
dekoltesini derin tuttum saçlarımı topladım olmadı dağıttım tekrar topladım koyu bir yalnızlık göz kapaklarımda nemli bir rimel allığı az sürdüm, hasretin çok görünsün diye gümüş küpelerimi taktım tırnaklarımda kan kırmızısı bir aşk parmağımda seni bekleyen bir boşluk ellerimi hiç sorma nasıl söylemeliyim bilmem ki anla işte../ soğuk.. bir kadeh beyaz şarap koydum müziği açtım tam bir sigara yakacaktım, sitemlerin geldi aklıma, çakmağı bıraktım |
Seni düşündüm yine bu akşam üstü
Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar O cok sevdiğin yağmurlar bile küstü Mor salkımlı o sokakta ellerimi tut Okşa yine saçımı dizinde uyut Ne çok severmişim gidince anladım Serseri *******de sana ağladım Bu akşamda sensizliği anılara srıp içtim Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiçkimseyi senin kadar sevmemişim Bi dönsen en güzel yerinde biten o rüya Yeniden yaşanır istesen Yıldızları sermezmiyim ayaklarına Ge |
Sen benim gözümde bir hiçsin artik,
Nefretim askimi asti bu gece Bugün ki sözlerin söz müydü artik Son sözün sabrimi asti bu gece Kolayca bitsin bu diyemedin de Salladin savurdun basiretsizce Hiç mi ders almadin onca gezdik de Yagmurun rahmeti asti bu gece Yürümeyen neydi,iliskimzi mi? Günüm bombos deyisimiz mi? Sensiz yasayamam çeliskimiz mi? Yalanin dogrunu asti bu gece Evlenmek hayali kapimda idi Giris kat evimin boyasi yeni Mobilyan,takimin, alinmis idi |
birgün onu bana soran olursa onu benden kopardılar diyecegim sebebini
sorarlarsa başımı yere eğip düşüneceğim adı neydi diye sorarlarsa belki canım belki herşeyim diyeceğim geri dönse severmisin deseler hemde deliler gibi diyeceğim ondan başkasını sevecekmisin deseler geri dönüp yavaş yavaş gideceğim gelip nereye derlerse dönüp onlara kara toprağımı göstereceğim |
Seviyorum demeye korkar oldum.
Sevdiklerime bunu söyleyince. Hep kaybettim,acı çektim; Özlem hasret çeken ben oldum. Seni seviyorum demeye korkar oldum. Yüreğim haykırsada,seni seviyorum diye Dilim buna izin vermiyor. Korkar oldu ayrılıktan,acıdan sevmekten, Seni seviyorum demekten. Dilim yaralı tıpkı kalbiminde yaralı olduğu gibi İstesede diyemiyor,korkuyor Seni seviyorum demekten,keybetmekten. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.