![]() |
Hayatta İkİ Şeyİ Unut:baŞkasina YaptiĞin İyİlİĞİ, BaŞkasinin Sana
YaptiĞi KÖtÜlÜĞÜ.hayatta İkİ Şeyİ Unutma Allah'i Ve ÖlÜmÜ. |
Gözlerin değiştimi,
Yoksa hala eskisi kadar güzelmi derdin. Bende hala eskisi kadar güzel derdim sana. Hala sana baktığım gibi bakıyorlar derdim. Ama şimdi öyle bakmıyorlar. Gözlerim hep yaşlı,hep buğulu,hep kanlı. Artık bakamıyorlar,sen gittiğinden beri. Seni arıyorlar seni...... Bakamaz oldu hayata,dünyaya. Unuttu o artık sevmeyi ,sevilmeyi. Mühürlediler,aşk a sevdaya. Açılmaz artık,bakmazlar artık. Sana baktıkları gibi bir başkasına bakamazlar. Gece olur matem düşer, Mühürlü göz |
Ömrüme ömür katsan
Aglasam sesizce *******de Yastıgım saklasa gözyaslarımı Sensizlik ateşten gömlek Giysem yakar tüm bedenimi |
sevdamızla güzeldi hayatbudur demiştin
günahkarsın günahkar bide yemin etmişsin azımı çoğa saydım inan bana yetmiştin gidiyorsun öylemi?yazıklar olsun sana hani yanmazdı ateş hani bacan tütmezdi adam olan adamlar bırakıp gitmezdi gidiyorsun öylemi?yazıklar olsun sana sığarmı yaptıkların sevdanın satırına vicdanın olsun bir kahve hatırına adklar adasamda erenler hatırına gidiyorsun öylemi?yazıklar olsun sana |
insanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten
korkuyor.sorumluluk getireceği için konuşmkatan korkuyorlar eleştirilmekden korktuğu için.duygularını ifade etmekden korkuyor rededilmekten korktuğu için.yaşlanmaktan korkuyor gençliğin kıymetini bilmediği için.unutulmakdan korkuyor dünyaya iyibirşey veremediği için.ve ölmekden korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için |
Seni her bitirişimde
Nefesim kesiliyor Sen tükendikçe bende Gözlerim karanlıklara bakıyor Gidişinin mevsiminde Ortalık yaz bende kış başlıyor Sen gelsen bile Ben dönmem Sen sevmeye karar versen bile Ben bu yüreği bir daha kanatmam Senin gelişini düşündükçe Sevda beni çarmığa geriyor Bu aşkı kimseye söyleyemesem de Her bakan anlıyor Sen gelsen bile Ben dönmem Ben yaramı çok kanattım Canımı çok yaktım Sevdam acıdıkça ben ağladıkça Sen bittin İşte asıl gidiş |
Aşk Bir Yalan Her İnsan Kanar Kanmaya Dursun Gönül
Ufak Yalan Varsa Gözde Yaş Olan Varmaya Dursun Bu Ayaklar Dağlar Aşılmaz Olsun En Ufak Bir Yalan Varsa Sende ? Sevmeye Dursun Gönül Çile Varsa Sende ? Aşk Bir Kumar Masaya Yatan Kağıda Benzer Akıllı Çeker Ve Acarsan Kollarında Dır Yanlış Çeker Ve Açmaz San Ömrünü Yakıp Yıkan Ufak Bir Yalan Dır Gözden Irak Cihanda Sultan Dır Aşk Yağmurla Toprak Tan Alıntı Bir Sevda Dır Ekmesini İçmesini Biçmesini Bilene Dostum... |
Sensİzlİk ÜŞÜmekse Sensİzİm ÜŞÜyorum Sensİzlİk UÇurumsa Tut Kolumdan
DÜŞÜyorum Soru Sorma Cevabini Bİlmİyorumtek BİldİĞİm Şey Senİ Çoook ÖzlÜyorum |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Gecenin sesini duyarım..
Hüznümün sessizliğinde. Ruhumun ağladığını bilirim... Hasretimin pençesinde... Yağmurdan ıslanır özlemim... Issız kalırım *******de. Bulutların ağladığını bilirim... Benim için inceden inceye. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.