![]() |
DÖN ARTIK ZOR SEVGİLİM
Kaçıncı bahar oldu duymuyorsun, Seni sevdiğimi biliyorsun, Daha neyi bekliyorsun, Dön Artık Zor Sevgilim. Ne yapmaya çalışıyorsun, Seni sevdiğimi bile bile Neden bana acı çektiriyorsun. Dön Artık Zor Sevgilim. Yüreğim dile geldi, Sensiz geçirdiğim günlerim Aklıma geldikçe; Ruhum bin defa ölüp ölüp dirildi, Dön Artık Zor Sevgilim. Gözlerimi yüreğine mühürledin, |
Karşıma bir seni birde sensizliği verdiler
Ya imkansız olan sen Ya da benim için yine imkansız olan Sensizlik..... Ya seninle , ya sensiz Ya sevgiyle yada sevgisiz Aradaki çizgiler seni benden alırken Kalbimin hergün biraz daha yawaş biraz daha yorgun olduğunu gözlerimle değil yüreğimle gördüm Seni benden almak isteyenler Seninle birlikte Kalbimi de alıp gittiler Artık yaşam denen oyunda Sensiz oynanacak bu oyun Sensiz olduğu gibi Sevgisiz, kalpsiz ve yorgun Artık |
Akan gözyaşlarıma seni kattım
hoş koksun diye dalında diken gibi battın yüreğime ama nebir damla kanım aktı nede canım acıdı ama yüreğim ama yüreğim kin,nefret,kan kustu be gülüm açan güllere değil uçup giden kokularına lanet olsun nedir ulan nedir senin aşk dediğin şerefi illetin gerçek adı nedir aşk dedin sana kalbimi verdim sevda dedin yüreğimi verdim yetmedi.yetmedi.yetmedi. can deseydin onuda alırdın benden gözümü bile kırpmazdım verirdim lanet olsun senin aşkına..... |
Anlattıkça hüzün vuruyor satırlarıma
Seni seviyorum güzel kız Hayatıma anlam renk katıyorsun şu dünyada Bazen daha da çekilmez oluyor hayat sen yoksun diye. Bunların hepsi senin içinse çekmeye değer Bilmezdim insana aşkın bu kadar dert vereceğini ama sevdim 1 kere Demek ki hayatımda hiç aşık olamamışım. Şimdi oldum ama sana yoksun yüreğim Zaman geçiyor hayat her geçen gün bitmeye daha da yaklaşıyor. Dediğin gibi mazeretler hayatı erteliyor Sonumuz ne olur bilmem ama Allah&# |
Gece Yıldızlar
Gündüz Yollara Mutsuzluğa Umutsuzluğa Yalnızlığa Hüzünlü geçen Akşamlara: <<SENİ SEVİYORUM>> YAZACAĞIM.... |
Hati8ralar Aklimda,
Hep Senİ Ariyorum. Bİr KÖŞede Tek BaŞima Oturup AĞliyorum.... |
"Seni Seviyorum" demek,
"Sana Aşığım" demek Baş şamata!... Zaten sevmenin kendisi değilmi! Başlı başına bir hata... Hangimiz küsmedi, Hangimiz sitem duymadı ki hayata.... UNUTMA: "Sende seveceksin bir gün" |
masamda kağıt kalem sabahı bekliyorum.
her saniye satırıma satırlar ekliyorum. ve yatağım beni bekliyor bense çaresiz şafak vaktini. soruyorum yıldızlara ne zaman gideceksiniz. uyumak istiyorum delicesine. sırf hasretten bir gece uzak olayım diye. fakat olmuyor yapamıyorum. ben yine uyuyamıyorum. seyrediyorum gök yüzünü usul usul. yapma be, ateş böceğiymiş... bende sandım ki güneş doğuyor. hava çok açık ama neden bu kadar yağmur sağanak yağıyor. pardon pardon yine gözlerim ağlıyor. |
can parçam can parçam
özlemim hasretim kederim sensin kalbimin yüreğimin tek aşkısın sevdan içimdeki tek umut sevgilim sen benim alev gözlüm direncim kuvvetim dayanma gücümsün bu acımasız hayatta eğer sen olmazsan yanımda ben bir hiçim avareyim içimdesin ya içimdesin ya o bile yeter bana yüzünü göremezsemde elini tutamazsamda gözlerine bakamazsamda sesin yeter bana sevgin yeter bana biriciğim... umut sevgi mutluluk sende gördüm seninle yaşıyorum seninle öleceğim |
sevmek ölümse bende severim
sevmek ölümse bende ölürüm aşkın gerçek konusu böyleyse bende aşkı böyle severim sevmek ölmektense bende ölmek isterim sevmek ölmektense bende severim aşkı sevmek zorunlu ise bende zorunlukla severim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.