![]() |
yine yalniz kaldigim
ama farkli anlardan biri sessiz , umutlu ve düsünceli cogu zaman oldugu gibi farki , eksik telefon sesleri inan bana , sevgim kadar özlemim de büyüdü acilarla... öyle degerlisin ki , kavusalim diye yalvariyorum o'na nasil unuturum huzur veren sesini zerafetini ve gözlerini özledim hic olmadik anlarda "seni seviyorum" deyisini... |
seviyorum hemde delicesine
o beni sevmedi gitti bir ********e ne cok sevmiştim o alçağı değerimi bilmedi gene gitti O ********e geri gel desem geri dön desem bilyorum gelmeyeceksin ama ben herzaman söyleyeceğim kalbim açık sana özledim seni hemde köpekler gibi ne olursa olsun unutamamki birtanem seni...... DİLARA TUĞBA NASILIIZ AMA....... |
Kalbimin sesini dinledim,
Aşkıma bir leke sürmedim, Yar sana kaç kere söyledim, Ben senden önce kimseyi sevmedim... Ömrümde ilk defa çok svdim, Sen şimdi dünyada tek derdim, Can koydum bu aşkımın youluna, Kimseye canımı vermedim... Kimseyi bu kadar sevmedim, Kimse için yüreğimide vermedim, Hala anlamadınmı sevdiğim, Yaşamamın tek sebebi sensin... Neden hala naz yapıyorsun, Seni sevdiğimi biliyorsun, Bana acı çektirmek için , |
En ZormuŞ Kalb Acisi ÇekmekÜ
YaŞamayinca BİlİnmezmİŞ Hİssetmeyİnce AnlaŞilamazmiŞ Ne GÖzle GÖrÜlÜrmÜŞ Nede DuyulurmuŞ Çeken Bİle AnlayamazmiŞ Özlem SanirmiŞ Hasretİn Bİtmesİnİ BeklermİŞ YaĞmur SanirmiŞ GÖzlerİnden YaŞlar Eksİk OlmazmiŞ AŞkini İse Nefret SanirmiŞ Ama YÜreĞİ Buna DayanamazmiŞ Bİle Tatli Bİr GÜlÜŞe AldanirmiŞ Simsicak Bİ SariliŞa Zamansiz BakiŞmalara Ama HİÇ BİtmeyeceĞİnİ Bu Yanginin SÖnmeyeceĞİnİ SanirmiŞ.. Ve Bİr GÜn UyanmiŞ..rÜya Çoktan BİtmİŞ..İŞte Bu GerÇek |
Sewmek UÇurumsa
DÜŞenİn Ne GÜnahi Var Sewİlen Vefasizsa Sevenİn Ne GÜnahi Var |
artık aramıyosun ne sesini duyabiliyorum ,ne hasretimi giderebiliyorum
biliyorum kalbimdesin en güzel yerinde ozaman niye hala uzak hissediyorum önceden sen nerde olursan ol seni hissederdim ama şimdi yoksun neden aramıyosun seni çok özledim telefonun öbür ucundan kokunu bile hissederdim ben şimdi niye uzaksın:( |
aşk ınsanın canı yakar
sewgı ınsanı sewer aşk dewemlı altar sewgı altalmaz aşk sadece eklencedır sewgı eglenırıcı aşk sadece oyundur sewgı ıse zaman gercek aşk valıkda yoklugda can yakar sewgı ıse her zaman canı sewdırır |
parcalandim
ve herbir parcami ayri yere biraktim önce savruldum yok oldum sonra dinlendim duruldum ve her giden parcam yerine yenisini dogurdum daha güclü daha sakin daha mutlu daha suskun daha olgun daha kirgin daha yanliz daha yorgun |
seviyorum ama sevmeyi seviyorum
icimde özlemini su anda yasadigim ama umutla bekledigimbir sevgi var hala da var ama mutlulugunu yasayamadigim bir sevgi hayat sevgisiiiii......... yasayacagimmm........ kimseyi hayatimla oynatmayacagim....... yaklasmayin dokunmayin ruhuma......... birakin............ onun bir aska deyil gülen iki göze ihtiyaci var cekin ellerinizi ben böyle mutluyum yaklasmayin......... ruhum cok aciyor...... |
Senİ Ben DeĞİl GÖzlerİm SeÇtİ
Onlar GÖrdÜ Onlar BeĞendİ Sen Benİm DeĞİl GÖzlerİmİnsİn Sen Gİttİysen EĞer Banane Onlar HÜzÜnlensİn. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.