![]() |
farkındayım da
hep hayatı ıskalıyorum ben. rastalamıyor bana ya da çarpmıyor odamın duvarına hayalimdeki siluetin. bir ssati diğerine katmak da seni bana getirmiyor. anladım ki sensiz geceelr soğuk ve derin çabalam sakın unutmamak için biliyorum yaralı şimdi seninde için ama sen hakettin bizi bu hale getirdiğin için olurda birgün dönmek istersen geriye dönme denema sakın bilirsin seni kırmaktan korkarım ama bukez tek damla gözyaşına bakmam aşkını da seni de yakarım. hakk |
yanıldım
Allahım yanıldım hep böyle kalacak sandım geride kaldı anılar unuttuğum a yaşantılar soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi derdime ne var elimde kalan BU DÜNYA ZATEN YALAN... |
Denizler çöl dağlar ova olunca
Mevsimler değişip zaman durunca Şaşırıp batıdan güneş doğunca O zaman sevdandan vazgeçeceğim Şaşırıp batıdan güneş doğunca O zaman aşkından vazgeçeceğim Bu dünya tersine birgün dönerse Küçücük karınca fili yenerse Ne zaman ateşte yangın sönerse O zaman aşkından vazgeçeceğim O zaman sevdandan vazgeçeceğim Ne zaman olursa gündüzler gece Ne zaman biterse dillerde hece Varsa bir başkası ALLAH tan yüce O zaman aşkından vazgeçeceğim Bu dünya tersi |
ömrümüzü şafak sayarak geçiriyoruz
hayattaki her şeyin bir bedeli biz zamanı yokmudur. her zamanın bir şafak bedeli yokmudur ki gün geçtikçe her güne bir çizik atıyoruz. her günün bir bedeli yokmudur vardır be aşkım.. sensin benim bedelim ,ömrüm ,canım... |
sevmek cesaret ister
çoğu zaman çaba gerektiriyormuş gibi görünsede bence en büyük fedakarlık hak ediyor engellere dayanmayı ayrılığı kabullenmeyi zayıfkıkları yok etmeyi sağlıyor seni sevmek bana çok şey öğretti şimdi yere düşsem bile kalkıp her şeyi yeniden yapacak cesaretim var. incindiğim zaman yeniden düzeltecek inancım var. umutsuzluklarla savaşmayı göze alabiliyorum seni içimde yaşatmayı öğrendim bir sır gibi saklamaya gözlerin. ve seni özlemeyi seninle yaşamayı öğrendim. ve |
ne olur bilmiyorum bende bu gidişle ,bu gidiş nerede sonlanır
bilmiyorum. zaten en büyük hataları bilmeden yapar insan.bilmeden gider sonsuz bi yola,hiçbirşey söylemeden biter herşey, bütün yollar başka sonlanır.geriye kalan sadece sonsuz umutlar kalır geriye! neden ne yaptıgını nelere taptıgını bilmez insan, nasıl boş yere umutlar bagladıgını,kim ve kimler için neleri göze aldıgını, insan yaşar sadece hayatı.bazen sıcak bi yaz akşamı, bazende soguk bi kış gecesi.aslında degeribilinmez |
seni tanımadan once bilmiyordum aşkın ve sevginin ne demek
oldugunu.Tesadüf mü yazgımı hala anlıyamadım ama cok mutluyum ve kendımce yasıyorum,bu güzel aşkın sarhoşlugunu.sımdı uzaklarda olsan bıle mesafeler engel degıl ınan senı delıce sevmeme.Tatlı sozlerınle gulen gözlerinle herzaman aklımdasın herzaman kalbımdesın sevgını ve aşkını cok guzel yasıyorum sensiz ama senın hayalinle``aslında soylemek ıstedıgım okadar cok sey varkı sana ama ne kelımeler yeterlı anlatmaya nede defterler yeterlı yaz |
seni gördüğüm o ilk günden beri içimde ufakta olsa bir duygu uyandı
sanki nasıl anlatsam bilmiyorum bu aşkmı desem yoksa geçici bir merakmı hayır hayır bu bir merek deyil aşk sende seviyormusun bilmem pek belli etmiyorsun sanki neden senin için çarpan kabim seni görünce bir kuş gibi çırpınıyor seni bekliyor ve bir gün bana seni seviyorum demeni bekliyorum ah o gün bir gelse o iki kelimeyi bir duysam dünyalar benim olacak hergün terettüt etmekten bıktım artık acaba seviyormu sevmiyormu die ama ya |
aşkı kalbime gömdüm ben
sen yoksun diye artık aşkı kalbime gömdüm kapattım kalbimi ama hal seni istiyorum |
Sessizliğini seviyorum dünyanın,
haykırışlarını değil. sessizlikte kaybolmayı seviyorum en çok da yolu bilirken kaybolmayı. yalnızlığını seviyorum dünyanın kalabalığını değil.. yalnızken mutlu olmayı seviyorum en çok de sen yanımdayken olanını nefretini seviyorum dünyanın aşkını değil.. nefret ederken delice sevmeyi seviyorum. en çok da seni bu kadar severken nefret edebilmeyi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.