![]() |
Akşam erken iner mapushaneye,
Ejderha olsan kar etmez Ne kavgada ustalıgın ne de atal yürek civan oluşun Kar etmez inceden içine dolan ,alıp götüren hasrete Akşam erken iner mapushaneye, iner 7 koldemiri 7 tapıya,birden aglamaklı olur bahçe Karşıda duvar dibinde 3 dal gece sefası 3 kök ercagi menekşe Aynı karkunç sevdaglıdır gökte bulut, dalda kayısı Başlar koymaya hapilik,karanlık,can sıkınyısı Kürdün gelinini söyler valtada biri, Bense voltadayım ranza dibinde Ve hep olmuycak ş |
Hep şiir yazdığıma kızardın anne,
Ama sadece hissettiğim için yazıyorum. Mecburiyetten yazmıyorum anne. Evet, belki hiç iyi öğrenci olamadım, Göreceksin çok iyi olacağım anne. Doğrudan olmasa da hep örnekler vardı. Gösterdiğin, göstermek istediğin anne, Ama görmek istemiyorum. Hep bu yüzden bana kızardın anne, Gördün mü yine doğrularımı inkar ettin. Ben risklere girmeyi severim anne, Ben ben olmak istiyorum. Kocaman dağ gibi fikirlerimle anne... |
Sevdim birkere
Hasretinle sevdim seni Uzaklıgın ızdırap verdi Ama seni yine sevdim Gözlerine vuruldum Irmak gibi, deniz gibi Ben o denizde boguldum Ama yine sevdim deli gönül Acı cektim cogu zaman Agladım gizli gizli, cocuk gibi Kimse bilmedi seni nasıl sevdigimi Ama seni yine sevdim Baglandım sana Bebek gibi, cocuk gibi Sen beni hic sevmedin Ama seni yine sevdim Belki ümitsizdi askım Belki acı cekecektim Belki de sevecektin beni Ama seni yine sevdim SENİ HEP |
lütfen artık gel
Her saniye gözüm yollarda Belki gelirsin diye bi umut var içimde Artık gelsen,ağlamasam keke her aklıma sen geldiğinde Sensiz yaşamak,aç ve susuz bi şekilde çölde yaşamaktan farksız Her saniye seni arıyorum Güneşin doğuşunda,denizin dalgalarında Rüzgarın uğultusu arasında sesini arıyorum Ama nafile,sen yoksun Sensiz doğan güneş yüreğimi yakıyor Denizin sensiz dalgaları arasında her saniye boğuluyorum Sensiz esen rüzgar bedenimdeki ateşi söndürsede,yüreğimdeki ateşi |
sorun kalbime özlemek nedir,
acı çekmek nedir, hüzün nedir yasaksa aşk titreyen yüreklerin deltasında varsın kurusun güller, sular kararsın, kumlar yansın bir çöl akşamıyım artık bir bıçak keskinliğinde yakınmadan esip geçiyor düşlerim savunmasızım, sus ey kalbim intizarın sende kalsın gizle, vuslatı arzulayan bir kor ol yan kalbim, kimse bilmesin bütün çığlıklarını kuşansın gelsin ölüm .... ölümü özledim anne...... yaşamak isterken delice...... |
BİR BEN OLSAM
Unutmak ihanettir.. Unuttum tüm unutmaları... Sevda yar göğsünde yar kulağında güzel hey can parçası Kalbim artık kalbinin üstünde atmak istiyor Bundan bütün hırçınlığım Bütün isyanım efkarım Ağustos ayında bu üşümüşlüğüm binbir nazı birbirine katışım acı söyleyişim senin acımasın diye zerre kadar canın susmalıyım susmalıyım Şiir yüzünden öykü bakışlarından mahrumiyetimdir Kanayan söndürdüm tüm sigaraları hasret çekiyorum içime efkar tellendiriyorum sen |
İÇİmİ Acitiyor YokluĞun
Sensİz GeÇen Her GÜne Lanet Edİyorum Sessİzce AĞliyorum Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten Çok Korkuyorum. Ürpertİyor İÇİmİ YokluĞun Sensİzlİk Bana VerİlmİŞ En BÜyÜk Ceza YokluĞun İÇİmde Kanayan Bİr Yara Gİbİ Her Daİm Acitiyor Canimi Ölesİye Haykirmak İstİyorum Senİ SevdİĞİmİ Sensİz OlamadiĞimi,senden KopamadiĞimi Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten Çok Korkuyorum. |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ S |
sevgilim sen benim haytımda tek gülümsün seni her zaman sevecegim
sensiz bir gün sanki hayatım zindanda geçiyor seni çok seviyorum |
Bir mesaj beklerken sevda dolu sözlerden
Ayrılığa çizilmiş bir yol gördüm senden Seni senden bile çok seviyorum ben Dönermisin bana sana gülüm desem? Ayrılığın sonu yoktur, Dertlerim,özlemlerim doğuştan çoktur. Şimdi gidiyorsun ya sen benden! İnan bana sevdiğim ölüm en güzel yoldur. Gidiyorsun artık benden Dostluğu istiyorsun bu seven gönülden Gözlerimin içine baka baka Dostum olamazsınki sen Sevdiğime dostum demem Ölsem bile dostluğuna boyun eğmem Seni bu kadar seven bu g |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.