![]() |
Sevmek:Ölmekse;
Yolunda öleceğim Scvmek:Sonuna Kadarsa Ömrümün sonuna kadar seveceğim Sevmek:Nefret etmekse Sebebi,ihanetindendir diyeceğim Seni Seviyorum Meleğim... |
bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum.kim nederse desin.tahammülüm
kalmadı artık.bıktım seni sensiz yasamaktan.nasılsa dönecegin yok senin.çıldıracagım bu gidişle.allah kahretsin! |
Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde
unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın. |
Hayalindir sevgili her an gözümde,
Tarifi yok bir aşksın gamlı özümde, Turnaya da oynaş tutturacak kadar, Arzusun bitmeyen zaptı zor gönlümde. Varılmaz hudutsun sonsuzca uzakta, Aldığım her solukta sensin aklımda, Tövbeliyi ayyaş ettirecek kadar, Nazlısın sevgili şu kainat kadar. Dertsin en devasa dağın yükü kadar, Özlemsin en zerre tozu Nemrut kadar, Alevsin hiç dinmez sevenin gönlünde. Lavı lavda sonsuz kavuracak kadar. |
Kaç kuşaktan kalma bilmem taş örgülü bu yapı,
Arı kovanından işlek yüz okkalık dış kapı, Buyrukta bir hurdalık Hızır denilse de adı, Kırık, dökük molası da yok bu halde nöbette, Nicesine umut belki tabutta o hizmette. Şehri alt üst eder cav cavı ne anki ötmekte, Gitti mi gelmekte bilmez ondan çoğu ahrette, Molasız bu gardan çaldığı can da çok mühlette, Çekilin yoldan açılın yol verin denen bu ses, Her seferi malûm acı bir hal yahut son nefes. Bazı hasta gümrah huzurlu |
O namlı sözlerine bu can nasıl da kandı,
Sahrada suya yandı yandığı ahu sandı, Benimle zannederdim o akşamdan sabahım, Çöl sıcağında inancım tüm sabrım da yandı. Onsuzken gölgemdi eksenimde tek fırdöndü, İçimde büyüttüğüm o bir nemruttu söndü, Kalbimde nam saldı da yücelerek ayyuka, Soğudu ruhumda alev bir buzula döndü. Bir ordunun yenilgisiydi tarihte kalan, Bir de her buluşun vasfını ilk kimse bulan, Benimdir zannederdim o aslen bozulmamış, Aslından yığınca sahte ya |
Olmayacak bir aşk yüreğinde tek hazındı,
Sandığın sevgili ne yalan de ne asıldı, Bu sende ki aşk kaderindi lâkin yazındı, Geçti gitti sükut hale ölüm de nasıldı. Hani bir Tuğban vardı yürek gitti yazıldı, Ondan yana dert halce yenilmezde hasımdı, Ne elin eline değdi ne senindi yasındı, Geçti gitti nasıl üç beş günlük han fasıldı. Sen gönlüm hiç üzülme ne talihsiz yazımdı. Buyrukta var ecelse halse göster hazırdı, Çok hal mezarda sorsan hana mehil nasıldı, Geçti gitti |
Nereden gördün beni
Yıllar sonra o akşam yolda, Neden yoluma çıktın, Neden merhaba dedin bana neden, Oysa ben birçok günü, geceyi, seneyi Sensiz geçirmiştim seni unutmadan. Birkaç mutlu gün ve umut dolu akşam Ve sonra Üzgünüm aşkım… İkimiz için de doğrusu bu… Yaa demek böyle AYSU, Neyin doğrusu bu, Senin inadın benim sevgime galip geldi, Tebrik ederim AYSU, Sana hiç yakışmadı bu tavır, Ne hayallerim vardı senin için… Daha öncede söylemiştim ya |
İnceden bir seslenişin kalsın ellerimin arasında
En nazik varoluşun gelsin aklıma Sade sen ol, ben olmayayım *******de Yanlızlık kaybolsun sana dair hecelerde Biliyorsam seni özlediğim doğrudur Ne dediğimi ne öfkelendiğimi unut Ona buna kestiğim ahkamları bir tarafa bırak Ben kendimi tanıyorsam, biliyorsam Seni özlediğim doğrudur... |
ordasın biliyorum, kaç defa denediğimizi unuttum yine...
aslında her defasında hatırlamaktan korktuğumu biliyorum... Kaybolduğumu sandığım o düşler gölgesinde yanlız değilim biliyorum... Ordasın hemen yanı başımda, olmana alıştığım oradasın.. görmem önemli değil, biliyorum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.