![]() |
yagmurlar yagdi gözlerim islandi
sebebi yagmur degil zaten islakti nasilda birakip gittin beni bir anam, bir babam gibi sevmi§tim seni yinede dön desem afettim desem ugruna canimi yoluna sersem senin icin her seyimi versem dönmezmisin kalbsizim ayrilik öldürür basini döndürür bilirim kimini aglatir kimini güldürür bilirim bir an yeter aldirmadan gelirim sesimi duymazmisin kalbisizim |
Kapansın yollarım sensiz gidersem
Son gülüşüm olsun sensiz gülersem Kahrolayım senden başka seversem Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın Bugünüm yarınım derdim kahrımsın Değişmez kaderim alın yazımsın Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası Kör olsun gözlerim ele bakarsam Sensiz olan bir tek hayal kurarsam Ölümsüz aşkını hiçe sayarsam Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başk |
Kahırlıyım bu gün,
Üstelik hava da gamlı Ağlıyor benim yerime Aysu için. Unut beni dediği, Sana saygı duyuyorum Ama, Sevgimden emin değilim Dediği o günü, Hatırlıyor mu acaba, Sanmam… Onun yüreği yıllar sonra Taş olmuş, tunç olmuş Sevgiyle, heyecanla çarptığı Sadece benim için varolduğu O güzel günleri çoktan unutmuş. Şimdi ben el oldum, Uzaklardan bakıyorum yollarına Gelmeyeceğini bile bile Ve Maalesef umutla… |
inkar etme
sensiz bu son yolculuk dönüşüm olmayacak içimde hatıralar resimler solmayacak kaderde sana ait bir tek iz kalmayacak ödünç aldım geleceğimi geçmişimden koparken artık yokum ben denedim defalarca senden arta kalanlarla artık yokum ben günahıyla sevabıyla herşeyinle sevmedim mi? beni bensiz bırakıpta ben hep sana gelmedim mi? eller vefa nedir bilmez kadir kıymet bilmedim mi? inkar etme yanarsın... |
ben bir sana yenik
bir sana mağlubum yangınlardan payıma düşeni aldım bir sen yaktın beni birsende yandım bir dağdım alemin gözünde yıkılmaz rüzgara meydan okuyan deli yüreğim vardı dedim ya aziz yar ben bir sana yenik düştüm bir sana yenildi bu yıkılmaz dediğim yüreğim bir sende tattı acıyı ve bir sana doyamadım ben aziz yar şimdi ben hangi taşlara vursam başımı hangi denizlerde kanayan yerlerimi yıkasam ben bir volkandım aziz yar sevdana aşkına deli bir poyrazdım yaz akşamlar |
Özledim sesini ne olur konuş
Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir şarkı söyle İçimde bir şey kımıldıyor Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum |
Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi
Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi Etime bir alev değmişçesine Nasıl da yakardı öptüğü zaman Bir su gibi akıp gitti avuçlarımdan Yorgunum şimdi bin yıl sevmişçesine Hani o yalnız benim olan gül, kırmızı Gözlerimin önünde açılan sonsuz bahçe Hani, o var olmalarımız öpüştükçe O delice sürdürmeler yaşantımızı Hiç doymamak oysa, tene, kokuya, aşka Sarıldıkça güçlenm |
Geçen gün senin yanında aklıma ölümüm geldi
Sensizlik bir mızrak gibi saplandı kalbime O son anı hatırladım, o seni koyup gidişimi İlk defa bu kadar üzüldüm dünyaya geldiğime Ölüm! Kaçınılmaz sonuç, o soğuk kelime Bir gün ucuz bir fahişe gibi koynuma girecek Yüzümde gezinecek pis ve iğrenç elleri Korkudan büyümüş gözlerimde hayaller can verecek Biliyorum, üzüleceksin, ama ölüm bir gerçek Bir yerde sevişmek gibi, bir yerde yaşamak gibi |
kimler geldı kımler gitti beee bır sen kaldın su soyka yüreyimde bir
sana yandım ben hıç yanmadıgım kadar bır sana tutuklu kaldım bır seni sökemedim rüyalarımdan bır senı atamadım hayallerımden işte seni unutamadım cok daldı cok agladı cok unutsuzca baktı yollara cok yaş döktüde bir kan kalmiştı onuda sana döktü işte bir sen kaldın yüreyimde gölerimde bir seni unutamadım bir seyim kalmadı dünyada kayıde deyer umutsuzluk hep benim boynumu eyer sarmiş basımı kötü kader bir seni unutamadım işteee |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? Hayalin hafizamdan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.