![]() |
Vakit geceyi çoktan geçti ben oturmuş yine seni düşünüyorum
Haberin yok biliyorum kızmıyorumda sana, kızamamda zaten Beş yıl sonra niye diye sordum kendime Bilmiyorum sanırım onca zamandan sonra ilk gördüğündeki tavırların umutlandırdı, insan bazen zor soruyor kendine, galiba cevabı çok iyi bildiğinden O ilk tanıştığımız geceyi düşünüyorum da bana sinir olduğunu düşünüp bütün gece kös kös oturmuştum… Tabi bu düşüncem uzun sürmedi.Sende bir şeyler hissetmiştim |
B ıarakma ellerimden vazgeçme benden
İ nan yaşayamam hasretinden kederinden R azıyım yetrekı gözlerini alma benden T anrım eger bir gub,n senı bana yazarsa A ldırmam bu dunyanın varlığına yokluğuna N asıl olsa sen varsın yanımda E ngel olmaz huzunler kederler bana M utluluğum sen dualarım yalnız yalnız sana.... |
Bİr GÜn Senİ AnlatacaĞim
GİdİŞİ GelİŞİnden Kolay Olu BİtİŞİ BaŞlamasinda Kolaydi Estİ GeÇtİ DİyeceĞİm. Bİr GÜn Senİ UnutacaĞim Ellerİnİ, GÖzlerİnİ DokunuŞunu, ÖpÜŞÜnÜ Sana Aİt HerŞeyİ Yikti GeÇtİ DİyeceĞİm. Bİr GÜn Senİ Tekrar YaŞayacaĞim GÖzlerİm Kapanirken Senİ Sonkez HatirlayacaĞim Bİrİnİ SevmİŞtİm Bİr Zaman Halada Çok Sevİyorum DİyeceĞİm. |
ayrilik derdine dustu divane gonlum hasreti icimde alev yanar bu
gonlum Sevdigimi geri verin bana divane gonlum, ondan baskasina bakmaz bu gozlerim, bu benim ki KaRa SeVDa bitermi bilmem birgun olur derdim dermani olurmu bilmem bekliyorum yollarini donermi bilmem bir kez olsun gore bilse yari gozlerim sevdan ila yanar gonlum bak ne haldeyim durmaz akar gozyaslarim seller gibiyim sevdigimi geri verin bana mecnun gibiyim ondan baska bakmaz bu gozlerim .... |
erkegin yaratilisinda sevmek yoktu. ona aski ögreten kadindir!
|
Kaçmaya çalışırken gözlerinden ve senden senin içinde buldum her
defasında kendimi birden... YAĞMURUM.... SENİ ÇOK SEVİYORUM.... |
Gene Duygularima Yenİldİm
SavaŞamadim Bİrkezdaha Daha Fazla Tutamadim İÇİmde Ayrilali İkİ Hafta OlmuŞtu Ve Ben Ona İkİ Haftadir Senİ Sevİyorum Dİyemedİm Ve Gene Gece Oldu Ve Ben Gene Yapayanlizim. Sana Hala Senİ Sevİyorum Dİyemİyorum. Hala Canim Aciyo. Sana Bunu Bİ Şekİlde Bellİ Etsemde. Senİn Bana KarŞilik Vermemen. Benİm Canimi Daha Çok Yakiyo,acitiyo. Param ParÇa Edİyo,ve Ben Hala Sana Senİ Sevİyorum Dİyemİyorum... |
sen gözümden akan yaşa karışıp,sana olan duygularımı yıkıp
geçtin...artık bekleme çünkü bu kalp artık başkası için çarpıyor!!! |
Bİr GÜl, Bİr Dİken Ve Kirmizi
GÜl Sevgİyİ, Dİken Aciyi, Kirmizi İse AŞki Anlatir Oysa GerÇek AŞk Kirmizi GÜlÜn Dİkenlerİnde Kalbe AÇtiĞi Yarada, VerdİĞİ Sizi Da Saklidir |
her yerde senin ismin var.
ağaçlarda,çiçeklerde,uçan kuşların kanat seslerinde. gözlerimi kapatınca seni görüyorum yanlızca seni,hayalin bile okadar güzelki. uyumak,düşlerimde seni görmek istiyorum. kırlarda koşmak seninle çiçekler toplamak senin için. haykırmak istiyorum içimden geçenleri. belki sevdiğimi belkide isyanımı. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.