![]() |
yine sensizim ben her zaman ki gibi seninle olmak vardı şimdi sana
doya doya bakmak yok be kara gözlüm olmadı sen ellerin oldun sana sitem etmiyorum sadece özlemligimi yazıyorum ooff beee kara gözlüm bıraktın beni böyle gurbet ellerde ne yaparım söyle sensiz bu yerlerde ne yapsam artık boş sen ellerde ben ise hala sendeyim be kara gözlüm elvada |
bak yine sensiz akşam oldu karanlık çöktü üstüme yosun yiine
sensizlik bir çııg gibi çöktü üstüme seni görmek senle olmak olmazdı yine niye sevemedin beni demi sevme be ben seni uzaktan sevmeyede razıtım böylede güzel akşamlar insanı hüzünlendirirmiş ama beni kahrediyo küstüm her şeye yokluguna dogruya sevemedin beni ne yapsaydımda sevebilseydin ama geç kaldım herşey gibi sanada geç kaldım şimdi yine yanlızlıkla başbaşayımmmm |
bugun yagmurlu bısabaha karsı uyandım
yarı acık perdemden ıcerı sızan koyu beyaz ısık sankı benı farklı egzotık bı dunyaya götüren buhulu bı yol gıbıydi sankı o kaybettıgım kendımı yatağın altından buldum tozların arasından sıyırdım ve tekrar yanımda taşıdım bugun hersey çok sakın mesafeli sıradan fakat o sıradanlık kendımı bulunca olagan dısı gıbı geldı.... farklı |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
sana bir şiir yazacağım menekşe yaprağına
burcu, burcu sevgi kokacak her kelimesi aşkın iksirini dökeceğim tüm hecelere bekle sevdasına kurban olduğum simdi sisler çökmüş yüreğime karlar yağar düşlerime hele bir bahar gelsin dallar tomurcuk versin iste o zaman böyle kelepçede kalmayacak duygular güvercinler uçuracağım senin göklerine sana bir şiir yazacağım içinde hasret olmayan güneş doğacak kaf dağından ******* böyle avare, yaşanan saatler böyle sessiz olmayacak sana yemin gözb |
Sana anlatabilmek...
Bu çok zor, Anlık dinlemelerinde Sana doyasıya bakıp içimi dökmek çok zor. Karşılaşmak gibi bakışmalar gibi bu, Acelesi olan biri gibi, kaçıp gitmen gibi Gitmem gibi.. Sana anlatabilmek bu çok zor, ... uzattığında ellerini benim senden saatler istemem seninse asla olmayan sarılmak istediğimde tüm gücümle şefkatimle asla yetmeyen zamanlar bulmak, bulmaya çalışmak ... seni nasıl delice merak ettiğimi bildiğin halde hala da uzaklaşman sesini hep en uzaklardan d |
Bir yudum aşk mıydı kalbimizi ısıtan
Yoksa alışkanlıklara mı hapsolduk Yasakladık mı kendimizi esircesine Hayatın karmaşasında mı boğulduk. Yoksa çağlayan mıydı gönlümüzü coşturan Aşk ıslaklığı dolaşırken bedenimizde Yitirdiğimiz çağlayanın ardından Damlacıkları kaldı sadece elimizde. Yaşanılanlar yalan mıydı, yoksa bir oyun mu? Hayatın oynadığı çilekeş gönlümüzde Bence aşkı aşk saydık sevgiye varamadık Ve gönül penceremizde yarım kalakaldık. İlk görüştüğümüz anı hatırlar mısın |
YaĞmurlu Bİr KiŞ GÜnÜydÜ Senİ GÖrdÜm Ellerde,
Eller AĞliyor,bulutlar AĞliyor Sensİz GeÇen GÜnlerde, Bİr Melek GÖndermİŞtİm Sana Sessİz *******de, Melek AĞliyor,******* AĞliyor Sensİz GeÇen GÜnlerde. Hep Aklima Gelİyorsun GeÇerken UmmadiĞim Yerlerde, AĞaÇlar AĞliyor,Çİmenler AĞliyor Sensİz GeÇen GÜnlerde, Soruyorum Herkeze Dİyorum O Şİmdİ Nerelerde, Herkez AĞliyor,ben AĞliyorum Sensİz GeÇen GÜnlerde... |
Sensİz GeÇen GÜnlere Lanetler Okuyorum,
Ne Zaman Aklima Gelsen Hep AĞliyorum, Ne Yapayim SevdİĞİm Anla,senİ Unutamiyorum, Sen Ellerİn Oldun Oysa Ben Kahroluyorum, Bİr GÜn Gelİrsen Senİ Hep Orda Beklİyorum, Gel Artik SevdİĞİm SensİzlİĞe Dayanamiyorum... DoĞanÇaylima... |
YÜrÜrorum Gecenİn KaranliĞinda Issiz Sokaklarda,
YaĞmurlar YaĞiyor ÜstÜme Aldirmiyorum YokluĞunda, Yanmiyor Sokak Lambalari İÇİyorum Kaldirimlarda, *******İn AyyaŞi Olsum Bende Senİn UĞrunda... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.