![]() |
Artık yoksun biliyorum
Artık sesin yok nefesin yok Sabahları beni uçuran o muhteşem günaydınların yok Kolu kanadı kırılmış acıyan yüreğimle başbaşayım şimdi Evet haklısın bunu ben istedim gitmeni ,beni düşünmemeni hatta artık sevmemeni. Sana alışmalısın dedim ama ben alışamıyorum ki....! |
Ya varsın ya yoksun
Ama hep aklımda hayalimdesin Varlığını hissetmek Umutlarını süslemek Zor olan tek şey ise sen ayrı olmak BE GÜLÜM |
Bir sefil rüzgar esince. Güniş gidip ay gidince. Yıldız körelip
sönünce. Beni hatırla MÜHÜR GÖZLÜM... Bildigin yollarda kaybolunca. Şişeleri kırıp aglayınca. Başını eğip usulca. Beni hatırla ZEYTİN GÖZLÜM... Haykırıp daga taşa. Küsünce suya aşa. Kalınca yanlış başına. Beni hatırla CANIMIN İÇİ... Işıklar sönünce birden bire. Çöküp bir köşeye dizinin üstüne. Yaşlı gözlerinle beni hatırla SEVDİCEĞİM.... Sevdiklerin senden kaçınca. Tek başına yanlız kalınca. Adın herkezce unutulunca. Beni hatırla AŞ |
Bence Sen En BÜyÜk Sevdasin Kocaman Ele Avuca SiĞmayan Ve Bİlİyorum
Zamanin Mahsenİnde Yillanacak Sevgİmİz HİÇ Kİmse Dokunmaya Cesaret Edemeden SÜrÜp Gİdecek BÖyle Sessİz Sessİz... |
Sen varken de aradım seni,
yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından.... sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen her gün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koyd |
Sen Bİr Damla Şarap Gİbİsİn İÇtİĞİm Anda
Benİ SarhoŞ Edecek Sen Masmavİ Bİr Denİz Gİbİsİn DokunduĞum Anda Benİ Tİtretecek Sen Öyle Bİrİsİn Kİ Sonsuza Dek Sevİlecek |
Özür dilerim
Seni sevdiğim için, Hayatına girdiğim için, Günlerini oyaladığım için, Eğlenceli bir oyuncak olmadığım için ÖZÜR DİLERİM..... Özür dilerim Kendimi senin gözünde insan sandığım için, Sana güzel söz söylediğim için, Nefesini tükketiğim için, Seni beni sevmeni zorladığım için ÖZÜR DİLERİM...... Özür dilerim Yıldızların altında hayal kurduğum için, Sana seni seviyorum kelimesini kullandığım için, Seni brakıp gitmediğim için En doğrusunu yapmadığım için ÖZÜR DİLERİM |
Ne kadarda zormu atmak kalbimden seni
Ne kadarda zormus unutmak bütün gecmisi SANKİ BİR GECMİSİMİZ VARMIS GİBİ... |
YERYÜZÜNDE İKİ YILDIZ
BİRİ BEN BİRİ SEN SEN KAYIP GİDİNCE, KALDIM KALA ORADA. NE OLUR GERİ DÖN YILDIZ İSE BEKLERİM, DEĞİLSEN ELVEDA bunu yazan bir melek elbet birgün ölacek bu şiir hiç bir zaman silin eyecel |
Ne Hasta Bekler Sabahi
Ne Taze ÖlÜyÜ Mezar Nede Bİr GÜnahi Şeytan Benİm Senİ BekledİĞİm Kadar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.