![]() |
Ben ÖlÜrÜm Aglar Mi Sevenİm?
GÜler Mİ Bİlmem Kİ. Ben Gİdersem Bu Dİyardan Ya Bu DÜnyadan Dostlar Benİ Ararmi Sorar Mi? Bİlmem Kİ?.. |
ÜŞÜdÜm Sonbahar GÜnÜ
Senİ Aradim Baktim Kİ Yoksun Kİme SarilacaĞimi Kİmİnle IsitacaĞim Şİmdİ Bu YÜreĞİ DÜŞÜnÜrken Bİrden Senden Bana Kalan EŞyalarina Bakip Sarildim Kalbİme Yaslayip Isinmaya BaŞladim Sensİzlİk Çok KÖtÜ KeŞke Olsaydin Be GÜlÜm Çiktim Caddelere DolaŞmaya BaŞladim Çiplak Ayakla Aramaya BaŞladim Senİ Ama Bulamadim Caddelredekİ Anilarimizi YaĞmur Alip GÖtÜrmÜŞ Olmali Baktim Kİ Yan Tarafimda Duran Vİtrİne Senİn O Çok İstedİĞİn Kolyeyİ Alacaktim Ama Kİme. Yoksun Şİmdİ Se |
GÜl TopraĞindan ÇiktiĞindan Berİ
GÜneŞİ SevermİŞ. GÜl SonuÇta Bu YaŞami İÇİn GÜneŞ Gereklİ GÜneŞ İse GÜndÜzlerİ Her Bİtkİye Ayni IŞiĞi GÖnderİrmİŞ Gece OlduĞunda İse Rahat KoltuĞuna Yaslanip Ayin O ParlakliĞini DÜŞÜnÜrmÜŞ Yanİ Yİne GÜneŞ GÜlÜn Farkina Bİle VarmazmiŞ ... GÜneŞ Sabah Olana Dek Ayi ,gÜlde GÜneŞİ DÜŞÜnÜrmÜŞ Hep. Sabah Olunca Yİne Ayni Şeyler. Ve Bİr GÜn GÜneŞ Çekİp GİdermİŞ. Bahanesİde HazirmiŞ. Mevsİm GeÇtİ DermİŞ GÖnlÜm GeÇtİ DemezmİŞde OgÜnden Sonra GÜl Bİr Daha |
kendime o kadar yabancıyımki...
cok kötüyüm dediğim anlarda, meğer masal gibi yaşıyormuşum ben. acının en derini böyle sızlatırmış insanın içini... yaşamdan birkaç ders aldıktan sonra, böyle gülmeye hasret kalırmış meğer insan.. gercekten yaşamak nefes alamamakmış yüreğin sızısını ezberlemekmiş aslında, hiç mutlu olamamakmış hayata dönüp bakamamakmış sensizlik... |
zorlama yaşıyorum sensizliği
zorlama yiyip içiyorum boğazımdan geçen her lokma, sensizliğin iğnelerini batırıyor gırtlağıma; delik deşik oluyorum... zorlama yaşıyorum sensizliği uykuyu teslim olamıyor bedenim, uyumakta zor artık uyanmakta... ******* içine çekip uyutmuyor; ve her kör gecenin kör sabahında uykudan kaldırıp başımı, teslim olamıyorum sensiz gerçekliğe zorlama yaşıyorum,zorlama hayat denen sensizliği... ve zorlama cümlelerle,zorlama çaresizliği, zorlayarak anlatmaya ça |
bugün arife yarın bayram.
acın öle tazeki içimde. nasıl dayandım bunca sene. benim babam, dağgibi adam, nasıl yatıyorsun öle sesizce? öle baktım mezarına, |
Hergün başka bi aşkla seviyorum seni gündüzleri *******i heranı
seninle hayalinle yaşamak istiyorum seni senle yaşayamadığım heran ölüyorum... sabah uyandığımda gündüzün farkına varmadan seni sevdiğimin farkına varıyorum... öyle bir sevdasın ki içimde ankaraya yetmiyo sığamıyorum bazen kabıma atmak istiyorum kendimi boş sokaklara ve haykırmak istiyorum sevgimi doya doya... hatırlıyormusun bana demiştin ya 'ne haz var senden ayrı nede bir tat senden öte,biran yüzünü görmek değer bin zahmete ve |
Sevmeyi öğrendim gözlerinde,
Yaşlı bir kadının titrekliği gibi utanırdım karşında titremekten, Gözlerimi kapasın isterdim ellerim!.. gözlerimi kapasında o cesur bakışlarına yenik düşmeyeyim diye... Sevmenin kölelik ilgisi olmadığını öğrettin bana, bu yüzden sevgimi tutsak etmedim hiç bi esarete doyasıya yaşadım seni içimde, Avucuna sığacak kadar küçük hissederdim kendimi,şefkatin öyle büyüktü ki küçüldükçe küçülesim gelirdi.. Sevmenin büyüdükçe değişmediğini öğrendim ben büyüdüm,ama i |
Canımdaki Can
Son nefesimsin sen benim, Güneş, seninle bir başka doğuyor, Hayat seninle olunca yaşanılıyor. Uzaklarda sanma beni Bir nefes kadar yakınım sana. Seninle gülüyor, Sevginle yaşıyorum. Meğer ne çok özlemişim Sevmeyi, sevilmeyi.... Geçmişin acı izleri yüreğimdeyken, Her şeyden vazgeçmişken, Gelişinle canıma can kattın. Sevginle umutlarıma umut kattın. Her an, Yüreğimde bir kor misali yanıyorsun. Senin sevgin, Hasretin yakıyor beni. Özlemin o |
Seni ne kadar çok sevdigimi
Bütün okyanuslara,denizlere yazmak isterdim, Su misali beni içtigin zaman anla diye. Seni ne kadar çok sevdigimi Gökyüzüne yazmak isterdim, *******i gökyüzüne baktıgında hatırla diye. Seni ne kadar çok sevdigimi Bütün yollara yazmak isterdim, Birgün o yollardan geçtigin zaman Beni hatırlarsın diye. Seni ne kadar çok sevdigimi Mezar taşıma yazmak isterdim, Senin sevginin bende ebedi olacagını Bilmen için Sevgilim.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.