![]() |
Hanİ Bİ Zamanlar Sevgİlİm DedİĞİn Çocuk Vardi Ya Onu DÜn Sokakta
GÖrdÜm Bİtkİn Bİ Serserİ OlmuŞ Delİ Gİbİ Senİ Arzuluyordu GÖzlerİnden SÜzÜlen YaŞlar Yanaklarindan SÜzÜlÜp Dudaklarinda Bİrİkİyordu Oda Sankİ Senİ ArzuluyormiŞ Gİbİ Dudaklarindakİ YaŞlari ÖpÜyordu Sonraaa........ BaŞlayan YaĞmurla Ansizin Ortadan Kayboldu Tipki Senİn KaybolduĞun Gİbİ Onu HÜsranlara İtmİŞ Islak Sokaklarda DolaŞiyor AĞzinda Şarkiniz YikilmiŞ YikilmiŞ YikilmiŞ Kalbİnde Sen Elİnde Sİgarasi... Çekİyordu İÇİne |
İyİ DÜŞÜn Sonra PİŞman Olursun
Ayrilirda BİgÜn Yanliz Kalirsin Yollara DÜŞer Onu Arar Bulursun HİÇ Kİmseye GÖnÜl Verme ArkadaŞ Ayrilik Acidir Dayanamazsin Kİmselere Derdİnİ Anlatamazsin AŞkin AteŞİyle Sende BİgÜn Yanarsin Benden SÖylemesİ Ama Sevme ArkadaŞ Aydinlik DÜnyami Karanlik Etme Daha GenÇ YaŞta Boynumu BÜkme Unutmak Kolaydir Sevmekte Öyle Sen Bİlİrsİn Ama Sevme ArkadaŞ |
sesin kulaklarımda
ama seni bulamıyorum bu temuz üşüyorum düşündükçe gidişini uykularım bölünüyor ve hayalin önümde gel diyor ellerini uzatıyorsun tutamıyorum tenin tenime deymiyor seni bulamıyorum uykularım bölünüyor rüyalarıda sen gel diyorsun uyanıyorum sen yoksun hüzün çöküyor gözlerime etrafımdakiler ben den şikayetci davalıyım azraille kaç intihar ve kaç intihar mektubu öfkem var azraille vakit erken deyince inan ihanetim yoksana bırktıgın gibi utangaçım selam |
Hala dün gibi hatırlarım.
Hala bu gün gibi ağlarım. Gözlerimin önünde beni terkettiğin o gün. O saat,o veda anı,o yaşanan dram. Seni bırakmamak için nasılda sarılmıştım sana. Sende öfkeli nasılda çekmiştin boynundan ellerimi. Düşürmüştün iki yana. Seni bırakmamak için nasılda durmuştum kapıda. Azmış bir köpek gibi. Bağırmıştım sana. Gidemezsiiiiin hayıııııır gidemezsiiiiiin. Sen evet sen. İlk defa nasılda bağırmıştın sen bana. Gökten yıldızları düşürdün sanki. Giderii |
Yine calan bir ask sarkısı aldırdı kalemi elime
Ama bu sefer şiir yazmak için değil hoşcakal diye biten mektubu yazmak için : Sevgi ile dolu arkadasım, Arkadasım yazıyorum ama öle demek çok zor geliyor bana.Neyse nasılsın diye sormama gerek yok sen baskasının kollarında mutluluğun son seviyesindesin.Ve artık ben de anladım bana hiç dönmeyeceksin.Artık suya düştü hayallerim,Bir son buldu ümitlerim ve tükenen umutlar işte bu mektubu yazmamın nedenleri.Biliyorum seni çok kişi sevmiştir.Ve |
Aşık oluyoruz, ya mutlu yada sonu gelmeyen acılarla mutsuz
oluyoruz.Ve yaşıyoruz tozpembe hayatı bütün pembeliğiyle.Güzellikleri hep gercekleri örtmek için kullanıyoruz.Ama gercekler hep biyerden cıkıyor karsımıza.Ne yapsak ne etsek kurtulamıyoruz.Acı gercekler.Ayrılık mutsuzluk ve ölüm.Genelde bizi ölüm ayırır diye yeminler eder asıklar.Ama coğu seferde ölmeden yalan olur askları,unutmasalar bile birbirlerini artık umursamazlar.Yeminler hatırlatılınca da güler gecer coğu zaman.Ama o yemi |
Sevmek tek bir cümleyken.
İfade ediyordu herşeyi seni sevdiğimi ve nice şeyi Ben seni sevmekle cezalandırılmışım. Hemde ömür bayu. BEN SEVDİĞİME GÜLÜM DEMEM GÜLÜN ÖMRÜ KISA OLUR |
Zaman gelir güller elinde kurursaetrafını hüzün bulutları sararsa
yollarına karlar yağarsa ne zaman bir dosta ihtiyacın olursa ben seninleyim |
Ağaçlar sıra sıra dizilmiş karşımda duruyor
Gökyüzü ise yıldızlarını koynunda saklıyor Bir ben çaresiz bir ben yalnız gibi gözlerini dikmiş bana bakıyor Rüzgarların sesi uğulduyor kulaklarımda Uzaklarda bir kalp senin için çarpıyor doyasıya Ne ümitler var bu kalp çarpıntısının ardında Ne üzüntüler var her an yanıbasımda Mutluluk elle tutulmayacak kadar uzak aslında Benimse mutluluğum her an yanımda Hissetmek için kalbime bakmam yeter O halde gökyüzüne bak sevgilim, iki yıldız yanyana |
Yine gördüm seni
Evet sendin !!! İnanamadım gözlerime Kendimi zor tuttum ağlamayım diye Son defa sanmıştım çünkü. O gözlerin yine bana bakıyordu Yine gözlerimde Hiç olmadığı yakınlıkta hemde. Bu defa tüm cesaretimi toplayıp karşına geçtim Ama bana söylediğin yalandı Gözlerin herşeyi belli etti Her şeyi söyledi onlar bana. Tek aşık olduğum insandın sen Ama hiç konuşamdığımdın Son sanmıştım Bir defa daha göremeyceğimi sanıyordum Ama karşıma çıktın Hiç beklemediğim anda he |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.