![]() |
ben seni unuttum başkasına vuruldum ama inan sende çok yoruldum
uzaklarda olsanda hep benim yanımdasın ne aşkdan nede senden hiç bir zaman kopmadım ama hayt öle zorki ask nedir bilmiyor artık ikimize ayrılık gözüküyor |
Senİ Özlemek Nedİr Bİlİr Mİsİn?
Bİlemezsİn. ÇÜnkÜ Sen HİÇ Sensİz Kalmadin Çorak Toprak Suyu Nasil Özlerse, Toprak Altinda Tohum Nasil Bahari Beklerse; İŞte Öyle Özledİm, Öyle Bekledİm Senİ. Ankara'dan Merve Yolladi... |
Ömrün geçsin ağlayıp inlemekle
Kulakların tıkansın kötü söz dinlemekle Gözlerinden akan yaş silinmesin dinmekle Gözlerin kör olsun beni ağlattığın için. Kara bir duman sarsın odanın duvarını Hep azrail beklesin almak için canını Ben deil aşkım emsin senin kanını Kulakların tıkansın beni ağlattığın için. En sevdiğin elbisen tabutuna sarılsın Akrep yılan kuyusuna mezarın kazılsın Mezar taşının üstüne LANET OLSUN yazılsın Okuyanlar olmasın beni aldattığın için. |
Senden BaŞkasİnİ GÖrmez Benİm GÖzlerİm,senden BaŞkasİnİ Sevmez Bu
YÜregim Sensİn Benİm Tek Dİlegİm Sana Sadece AŞk Degİl TÜm Kalbİm Verİrİm Canim |
Bir kelebek gibi yaşamalı aşkı;
Üç gün ömrün kalmış gibi dolu dizgin, Sevdasız kalmış bir yürek gibihüzünlü...... Bir tavşan gibi yaşamalı aşkı; Kışın gelip karın yağmasını bekler gibi mahzun, Bir kör kurşundan kaçar gibi korkak.... Sonra bir ağaca benzetmeli aşkı; İlkbaharda çiçek açıp meyve veren, Sonbaharda yapraklarını döküp çaresiz kalan. İşte böyle aşk Bazen delice tutkulu, Bazen ölümüne korkulu, Bazen de yalnızlığa mahkum. Ama hep beklenen hep arzulanan KALP SIZISI....... |
Gidiyorum
Nefes almanın zorlaştığı şu günlerde Nefes almaya gidiyorum. Gidiyorum Tüm anılar hafızamda Mutlu olmaya gidiyorum. Gidiyorum Kargaşadan usandım Derin sessizliğe gidiyorum. Gidiyorum Yağmurların olmadığı Kurak mevsimlere gidiyorum. Gidiyorum Kimsede bulamadığım sevgiyi Başka diyarlarda aramaya gidiyorum Gidiyorum Tüm hayallerim kucağımda Uzak şehirlere gidiyorum Gidiyorum Sadece yakamozlarını sevdiğim bu şehri Yakamozlarıyla başbaşa bırakıp gidiyorum |
Aydınlıklara!
Hayatımın içindeki aydınlıklara! Nefes alırken aydınlıkların bana ışık saçmasına Ve yine o aydınlıkların Hayatıma mutluluk katmasına hasretim. Gülücüklere! Dudaklarımda ki gülüşleri seyretmeye Gözlerimi güldürebilmeye Ve kendi gülüşlerimle Çevremdeki insanları güldürebilmeye hasretim. Renklere! Hayatımın içinde ki rengarenkliğe Gökkuşağında ki renklere el sürebilmeye Ve o renklerin içindeki pembeyle Hayatımı toz pembeye boyayabilmeye hasretim. Sıcaklığa! Sıcak |
Unut demek kolay,
gel bana sor bir de unutamıyorum, unutamıyorum işte, unutamıyorum, Bir şey var şuramda beni kahreden Şuramda, tam yüreğimin üstünde çakılı duran bir şey var, Elimde değil söküp atamıyorum seni, Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere, Kimi görsem, biraz, sana benziyor Seni hatırlatıyor, şu bulut, şu gökyüzü, şu kayaları döven deniz, şu hüzünlü melodi, şu napolitan şarkı, bir zamanlar beraber dinlediğimiz, Boyuna seni düşünüyorum, durmadan, usanm |
Korkmuyorum artık
Ne gelecekten ne de geçmişin izlerinden Her şeyi sildim kafamdan Ant içtim hayata meydan okumaya Dimdik ayaktayım en sonunda Kaybettiğimi sandığım gülücükleri Aradım ve buldum en kuytularda... Mutluyum artık Umutluyum hayata karşı Kargaşanın içinden sıyrılıp Ant içtim hep mutlu olmaya Dimdik ayaktayım en sonunda Unutulmaz sandıklarımı İade ettim en kuytulara... Kaçmıyorum artık Karanlık *******de yorganımın altına saklanmıyorum Pes edip ağlamıyorum yana yakı |
Sen bilemezsin, pasli hancerdir yalnizlik
Gelir, en can alacak yerimden vurur Sen bilemezsin, gecenin en uzak bir saatinde Bir bocek nassil girer beynime, kimildar durur? Sen bilemezsin, caresizlik nasil bogar insani? Yasamak bir yerde nasil cekilmez olur? Tutunacak bir dal aramaktan, kosmaktan, ozlemekten El yorulur, ayak yorulur, yurek yorulur. Sen bilemezsin bu turlusunu olumun Bilemezsin, bir tek kibritin ciliz aleviyle Benzine bulanmis bir insan nasil tutusur? Bu belki sevm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.