![]() |
Gidiyorum...
Gidişler hep hüzünlü oluyordu.. Bu kez tek gitmiyorum.. Çünkü yüreğini yanımda götürüyorum.. Sesini,nefesini,hatta bakışlarınıda.. Sıkı sıkı sarılsan bile son kez Biliyorum Yetmiyor... Tek kabahati var bu ayrılığın ... Uzaktan seviyoruz birbirimizi.. Sevgiler kanatsız uçarmış ya... öyle uçmak istedim şimdi.... varmak istediğime, ... Gecenin arka sokağında oturmuş melek kanatlarında seni tesbihliyorum, hangi yol sonu olmayan hangi göz her gördüğünü anlayan hangi |
yalan dünya nefret kini öğrettin aşk nedir satırlarda anlat
kelimeleri bulmak zordur sevgiyi bilmeyenler için sana söylüyürum aşkı öğret bana yalan dünya |
haykırmak istiyorum ,
avazım cıktıgı kadar bagırmak; cığlık cığlığa kalmak. bu aşkı artık haykırmak belki sesim sana ulaşmayacak, ualşmasa da söylemek istiyorum. seni seviyorum..... seni seviyoruummmm seni seviyorummmmmmmm. |
yagdıgında semsıyenı acıyorsun gunesı sevıyorum dıyorsun gunes
dogdugunda golgeye kacıyorsun ruzgarı sevıyorum dıyorsun ruzgar estıgınde pencereyı kapatıyorsun işte bundan çok korkuyorum çünkü benıde sevdıgını söyluyorsun |
En son ağladığım gün
Bu göz yaşları Kimin için diye sormuştun Cevap verememiştim En son beni bırakıp gittiğinde Birşey demeyecekmisin demiştin Seni seviyorum bunu bil demiştin Cevap verememiştim Aslında ben sana susarak cevabımı vermiştim; Ama sen beni unutmuşsun ki Benim sana Seni seviyorum,bırakma beni diye Haykırdığımı anlayamamıştın |
Seni severken
Senden vazgeçmemi istersen Ya senden vazgeçerken Seni sevmemi istersen Beni bırakıp gittiğinde Geri dönmek istersen ya da sana olan Sevgim bitti dersen Benim biricik kararsız yalancı sevgilim Senden tek istediğim şey Ya olduğun gibi görün ya da Göründüğün gibi ol |
ÜÇ GÖzyaŞi Vardir Kirik Kalbİmde Bİrİnİ Akittim Senİ GÖrÜnce Bİrtanesİ
Bana Sevdİm Deyİnce Akti GÖzlerİmden Sevgİlİ Yarİm Gel Çİle Çektİrme BÜlbÜl Mİsalİ Sevİyorum Senİ Mecnunlar Gİbİ Uzaklara Gİdİp AĞlatma Benİ Hasretİne Dayanamam Canim Sevgİlİm İÇİme Kor Gİbİ DÜŞtÜ AteŞİn Ruhumu OkŞuyor O GÜzel Sesİn Bİr Melek BakiŞli Mavİ GÖzlerİn Sankİ Ceylan Gİbİ SÜzer Sevgİlİm |
birkez olsun
kelimelerin sonsuz olduğu an konuş benle anlat ne geliyorsa içinden cümlelerin devirleştiği an SUS!(MA) kendi cümlelerinle anlam ver bana yüzün kızarsın söyle bana ne geliyorsa kalbinden yalnız sakın SUS!(MA) yanlızlık çekme yanımdayken çok soru sorma cevapta bekleme benden ne gariptir dünya ne gariptir insanlar BİRKEZ DE SEN BENİ ANLA! |
Bana öyle uzak durmasan sana böyle yakın olmazdım.
Seni bana uzak kılan bu ıssız ve anlamsız uçurumlar, uçurumlar utansın. İnsan sevince birdenbire ağlarmış, şimdi ben ağlıyorum! Sebebini bilmeden duygularımda ağlıyor. Vurma! hasretin uçurumlarına düştüm, Vurma! küsen sesine tutundum vurma hasret. Korkma ! Aşkımın dalına tutundum. Giderken kalbimin sol bileğinden kan sızıyordu, Kalbimde sevgi masalı bir göz, kalbimde sanki fırtınada yapraklar... Ay ışığı üşümüş, yıldızl |
bir çok aşk geçti bu kalpten,
ama sen başkaydın bambaşka. bir anda girdin ama bir daha çıkamadın, artık bu kalp seninle atacak. asla unutmam unutamam, bu gönül seni unutmaz. bu gözler gözlerine deydi bir kere, ellerin ellerime dokundu bir kere. vazgeçmem senden vazgeçemem, yıllar geçsene bu kalp senin için atar. gülüm güller solsun ben seni unutamam, dünya başıma yıkılsın ben seni bırakamam. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.