![]() |
aşkı tanımadan önce
senden vazgeçmemiştim gerçek yüzünü göstermeden seni hep sevmiştim birgün aşkı sordum millete bana herkez tek bir cevap verdi ne merak ediyormusun? söleyeyim o zmn aşk acı çekmektir dediler Ve ben aşkı tanıdıkça anladımki insanlar doğru sölüyor hiç tanımamış olmayı o kadar çok isterdimki tek seni tanımamak istemezdim |
gittin ah sevgilim sözlerinle
gittin verdiğin o vaatler hepsi yalanmıydı sonbaharda savrulan yapraklar gibiyim okadar çaresizimki sensizlik okadar ağırki tek kelimeyle işkence arkana bakıpta tek bir söz bile söylemeden geçen oyılların hatrına sevdamıza aşkımıza hiçmi saygın yoktu ben seni okadar temizlikle okadar içtenlikle sevmiştimki şimdi bakıyorumda hayat çok anlamsız aşk çok zor sevmek suç hatılar ise günahkar şimdi artık sana dur diyecek gücüm bile yok |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, |
bu gün ölümünün üçüncü yıldönümü
ve sen hala eskisi gibi içimdesin ve ben hala seni okadar çok seviyorumki gittiğin günden beri mutluluğu yaşamıyorum bir yerlerden çıkıp gelmeni bekliyorum ama gelmeyeceğini bile bile oğlun yine eski oğlun yine çok güçlü ve yine çok hırslı babam sen hep kalbimdesin ben şu genç yaşımda içime okadar acılar sığdırdımki herşeyin üstesinden başarıyla çıktımki bunu herkesler görmüş olmanı ama inan babacım yokluğun çok ama çok acıtıyor içimi yanımda olman |
bu gece bir şehri örüyorum düşlerimde..
bu gece bir yıldız kaydı kuzeyden..merope bir anka kuşu yere serildi.. kimsesiz yalnız korkular içerisinde. gömüldü küllerine.. bu gece bir çocuk doğdu sessizce tüm suskunluğunda çığlıklar içerisinde.. sana doğuru.. Şimdi bu şehrin ışıkları söndü gökyüzü ışıl ışıl oldu.. Gördüğün bulutlar kırıntı yüklü nımbüsler bir bir toplayıp hüzünçleri ilahi bir rahmetle yağmaya hazırlanıyorlar üzerimize.. sırıl sıklam olalım diye.. |
Öyle güzelki saçların hem kalbimi çepeçevre saran hem tüm güzelliklere
köprü olan... Öyle güzel ki ellerin tutmak için her uzandığımda 220 volt elektriğe kapıldığım ve her tuttuğumda yaşadığımı hissettiğim... Öyle güzelki gözlerin her baktığımda kendimi bedenen yitirdiğim ruhen bulduğum... |
sensizliğin zirvesindeyim avutmasa bile hayalin ben hala seninleyim
bakmasada artık bana gözlerin olsun be güzelim ben seni karşılıksız da severim ben bende değilim ki ben sendeyim.... |
seni sözlerimle değil,gözlerimle tanımlayım,sana olan aşkımı,gözlerine
bakarak haykırayım.ben seni içimde yaşattım,sen bilme diye,sessiz,sakin ağladım,sen duyma diye,gözyaşlarımı içime akıttım,sen görme diye,ben öldürüm,sen sevdiğinle mutlu oldiye.birgün sana beyaz bi zarf gelirse,gönderen kısmında sevda yazarsa bilkionu sana ben yazdım,son takatimle sevdamı haykırayım diye |
Gitme
figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde |
gözlerimde yaş varken
yüreğim kan ağlıyorken sensiz geçiyorsa günler nası güleyim kadersiz dünyada her akşam yalnızken üstünü örten biri yoksa yerden yere yıkılıyorken nasıl güleyim sensizken herkesin kavga etmesi benim senden ayrılmam yıkıp giden dünyadan nasıl güleyim vefasızken onu sevdim o gitti onu sildim o girdi tersli bir dünyada yaşamaksa nasıl güleyim bu hayatta.... söz:ismail ARPAAT |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.