![]() |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Her gözlerine baktığımda
Yüreğime bir ateş düşüyor. Her elini tuttuğumda Kalbim hızla çarpmaya başlıyor. Her "seni seviyorum"dediğimde Dünyalar benim oluyor |
Birgün biteceğim sen giderken
Arkana bakmassan öleceğim Nefesim kesilecek ama seni seveceğim Çok uzun olsada sensiz geçen günler Kapılar ardında kalsada anılar Yüzünü görmesem her an Aşkım ayakta kalacak ama; Ben BİTECEĞİM... Senin yokluğun bitirsede beni Ayrılık yıkmayacak seni Kalbim bin parçaya bölünse de Durmayacak gözlerin seli Sen gelmedikçe ayakta kalmayacak Bu sevgi... Derin yaralar açsada mazide Birgün biteceğim gözlerinde Süzülen yaşlarla sözlerimde |
Sen benim sana olan aşkımı bilmiyorsun
Bilmiyorsun her gece seni düşündüğümü Her gece uykumdan kalkıp seni düşünerek ağladığımı Her gözyaşlarımın taneleri sana olan aşkımın kanıtıdır. |
Kalbimdeki yerin,
Dinmedi dinmeyecek. Sana oan sevgim, Bitmedi bitmeyecek. SONSUZA DEK SÜRECEK!... |
Sensİz Sabah Olmuyor Bİtanem...sensİz Haram Bana *******....
DÜsman Bana GÜndÜzler. .. Anlamiyorsun Sen Benİ... Ne Askimi Nede Kaybolan Sevgİlİyİ... Ayseden Cok SevdİĞİ Aski C Ye |
biliyorum karşılıksız bir ask bu...
nden hala sana baglıtım bilmiyorum içimde sensizliğin hüznü kalbimde ayrılık acısı gözlerimdede hep sen olacaksın esmerim.... |
Güvercin yüregimde kopardigim bir tutam sevgimi sana veriyorum götür
sevdigime ver bide onu nekadar cok sevdigimi anlat onsuz hayatimin bir anlami olmadigini söyle haydi git simdi yalniz pencereden bak eger bir baskasiyla mutlu ise ses etmeden geri dön birtanemin mutlulugunu bozma |
Güzel bir yılbaşı gecesiydi.Saatin on iki olmasını beklerken kapı
çaldı.Kapıyı açtığımda yerde bir hediye paketi vardı.Kimin gönderdiği belli değildi.Sevinçle paketi açtım,küçük bir sopa birde not çıktı.Notta; bunun bir sihirli değnek olduğu,saat on ikide sadece bir kez kullanma hakkı olduğu yazıyordu. İlk başta buna inanmadım.Ama denemekte fayda vardı.En büyük dileğim ailemin,arkadaşlarımın ve beni seven herkesin ölenedek yanımda olmasıdır.Ama tek şansımın olduğu için düşünerek hareket e |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma...
Hiç yaşanmamış bir olay gibi ellerim titriyor Kalbim çarpıyor Hiç yaşanmamış bir şehir gibi üstüme geliyor İşte o an ağlayasım geliyor Bulutlar gibi ağlamak İşte seni ağladığım günler kadar sevdim Güldüğüm günler kadar özledim Çekip gittiğin günler kadar kalbim kırıldı Ama... Şimdi herşey bitti!.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.