![]() |
denizler kadar ıssız
rüzgarlar kadar serin ateşler kadar sıcak kuşlar kadar özgür ************************ düşler kadar temiz rüyalar kadar güzel ÇÜNKÜ*; SEBEBİM SEN |
DaĞ YÜreklİ Sevdam Dİyorum Sana
DaĞlar Asİlerİ Barindirir DaĞlar UÇsuz Bucaksizdir Sevgİm Kadar DaĞlar Huzurdur Senİn Gİbİ DaĞlar Mutluluktur, DaĞlar Hayattir, DaĞ YÜreklİ Sevdam Benİm... |
yine yagmurlar yagıyor kaderimin üstüne
yine sensiz sabahlar oluyor yine o mahur pencerenin önünde ve yine diyorsun beni unut diye yine söylüyorum ben seni sevdim seni nasıl unutayım tatlı cadım....... |
kavuşmak ölümse hasretin zulüm. elbet kavuşuruz bekle be gülüm.tek
sana aittir kanayan şu gönlüm.ben yolumu çoktan seçtim,ya sen yada ölüm |
onu kimselere degisemezdim
onu hep benimle sanıyordum kader gelipte sillesini vurana kadardı hersey öyle bir celme attıki bana bir daha sevmemeye yemin etti bu deli gönlüm kader utansın unutamadım seni tatlı cadım..... |
Asfalta dikilmiş bir ağacım ben
Boynumu nereye eğsem, kopuyorum Nedensiz bir inatla alnımı güneşe dayıyorum dallarım kırılıyorlar gövdem yıpranıyor Saldığım köklerim her defasında daha soğuk daha ölü mekanlara saplanıyorlar Arada umutlanıyorum Karşıda bir yalnızlıkta aksime bakıyorum Bakışıyoruz uzun uzun Belki bir gün bir deprem toprağı sallar, asfaltı yırtar Ve biz yan yana boylu boyunca uzanırız _________________ |
Anne ben ölüyorum..
Gözlerim kanıyor ikide bir, Türk filmlerinin, Yarı absürt senaryolarında, hüzünleniyorum, Şizofreni diyorlar algınlığıma, Anne ben ölüyorum.. Gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor, Anne ben erken ölüyorum.. Yüreğim yine benimle, Ama ben yaralıyım, Ve artık ata binemiyorum, Aramızda dağlar var, Kokun geliyor uzaklarda, Hissediyorum, Ellerin cennet kokuyor anne, Kucağın cennet kokuyor, Beni kucağına alsana, Sarsana beni koklasana, Anne ben ölüyoru |
Yetmedimi bunca firak
Gel arkadaş yeter artık! Yüreğimde onca merak Bal arkadaş yeter artık! İnan seni özlüyorum Hep yolunu gözlüyorum Ağlıyorum sızlıyorum Bil arkadaş yeter artık! Dönüşünü hep düşlerim Firar etti yoldaşlarım Hatırlarım göz yaşlarım Sel arkadaş yeter artık! Gönlümdeki mevki ile Bitiremem övgü ile Sağlık olsun sevgi ile Kal arkadaş yeter artık! Okumuştum ilamını Kestin hepten kelamını Esirgeme selamını Sal arkadaş yeter artık! |
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sad |
Bu hissetigim aci dayanilmaz
Her nefes alip verdigimde kendimden utaniyorum Yasamak hak edenler icin mi bilemiyorum Bildigim ruhumun bedenime cektirdigi aci Koca bi yuk var sanki sirtimda Bana sormadan bindirdikleri bi yuk Altinda ezilecegim bi yuk Gun gecsede caresi olmayan Izdirap disinda baska bisey yasatamayan bi yuk Hergun gozlerimden yaslar bosalir Gulsemde ardindan agladigim gozyaslari bunlar Mutluluk dusleri kurdugumda bana gercekleri hissetirebilen tek gercek Ruhumun cirpi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.