![]() |
geldiğin gün gideceğini biliyordum
nereye gideceğin önemli değil di benim için gideceğin ye benim iki adım önümdey di ve sen asıl yoktun işte o düşünce beni yok ediyordu ve ben bu yokluğun duygusun dan kurtulmalıydım kurtulamdım git hadi git unutulanların arasına katılmalıydın anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinde yakalamalıydım bu aşk noktalanmalıydı bu sevdadan vaz geçmeliydim geçemedim ve sen gittin ben ise bir okyanusun ortasın da tek küreği kaybolmuş |
yıllar geçmişti aradan
merak ettim seni cok kendimi bırakmadan ama olsun yinede aramızda güzel bise vardı adı aşk olan |
Mavinin derinliğinde kayboldum ben.
Asi oldum ben , Mavinin asi si. O an gelince gözüme her yer mavi gelir. Asi yi anlatılmaz bir mavi kaplar. Gözlerin gözlerime değdiğinde asi ve mavi olur. Asi maviyi tamamlar gül olur. Gül kokar o mavi deniz. Gül kokan o deniz asiyi kaplar. Aşk olur . |
Demir almak zamanı gelmişse limandan
Çek çapaları sevdicegim Yolcum sensin Aşkım sen Hayatım sen Seninle açılmak ne demek benim için bir bilsen Tatlı tatlı esen rüzgarlara,fırtınalara,dalgalara Senle atılmak nedir bir bilsen Ayrılmazdın bu gemiden almazdın beni benden…. Demir almak zamanı gelmişse limandan Çek çapaları biricigim Yakamozum sensin Rüzgarım sensin Okyanusum sen Senle olmak ne demektir benim için bir bilsen Gökteki martılara sorsan Bana eşlik eden yunusla |
İçmek içmek içmek içmek istiyorum
Sabahlara kadar içmek kendimden geçmek Ne anıları düşünmek nede gelecegi düşünmek Sadece içki masam,kadehim ve mezemle birlikte... Kadeh aşkım olsun masamsa dert ortagım İstersen sende mezem ol ama sakın konuşma Sadece bak, bak seni nasıl unutmaya çalıştıgıma Nasılsa az sonra içecegim son kadehle birlikte Sende biteceksin... Issız bir dagda bagırmak istiyorum haykırmak Derelerde tepelerde sesimin yankısını duymak Sevgimi aşkımı bagıra bagıra söyl |
Her gece yanı başımda çalarken sevdanın türküsü
Aklıma gelir gözlerinin büyüsü Ve içime işler yüzünün gamzeli gülüşü Ve güzel anılarımız geldikçe aklıma Sevinçten dört köşe olur bu arsız yüreğim Ve deli gibi öter yüreğimin aşk çanları Seni ister yanıbaşında her türkü sonunda Ve seni bekler yüreğim bir köşe başında Senin yolunu gözler ürkek adımlarla Seni arar sokaklarda ıssız kaldırımlarda Ve bulamayınca seni sokaklarda Duyamayınca teninin kokusunu kaldırımlarda |
Unutmak kolay mı sanıyorsun sen
Unutamıyorum seni unutamıyorum Dilimde sen,içimde sen Hayat desen,herşey sen Alışmak kolay mı sanıyorsun sen Alışamıyorum sensizliğe alışamıyorum Aklımda sen,kalemimde sen Hayat desen,herşey sen |
gittin ya mucizesiz kaldım gittin ya tüm renklerimi aldın sendin tek
dileğim yüreğimin kabesi yüreğindi güneş yüzünde doğar yüzünde batardı rüzgar ılık nefesindi sonbahar bana sarılışındı beni ısıtışın ellerin yeni açan gül kadar tazeydi bin defa öpmüş koklamış olsamda tenin üstüme örtülen ipek örtügibiydi sende sandığım sevgiydi gittin ya mucizesiz kaldım seni çok özlüyorum mucizem benim |
her gün sevda cekipte gülünmüyor deilmi? bir güzelden baskası
sevilmiyordeilmi?seni asla unutamam diyordunhani bensizolurdun olunmuyor deilmi? |
bir korku var sevdiğim içimde
nasıl ayrılayım senden sen söyle sen bu kızıl gecede şimdi uzak bir resimde gülümseyen yüzün nerede gecenin kızıllığı çöküyor üniversiteye dünyam kararıyor olmazların gergefinde meğer sen olmalıymışsın hep ellerimde senmişsin dilberim dünyama mucize ne dersen de de nolur yollarımız ayrılıyor deme ben sensiz ne yaparım atatürkte kimi öperim buruk,benimsin diye bu gece sana tek şey söylemek isterimde düğümlenir boğazımda diyemem ki gitme |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.