![]() |
Ah şu ******* varya *******
Beni benden aldılar Bir yıldızım vardı Onu benden çaldılar |
yanlız üşürüm,hüznüm dalgalanır saçlarında savrulurum,bilirim
sevmediğini,yinede göreyim kapama gözlerini. |
26 Kasım 2007
Sona yaklaştık sevgilim Çok zaman geçti Artık daha bir tozlu komidinler Fotoğraflar çok eskidi Buz tutmuş sanki çarşaf Kokun yok olmuş Özledim... Günlüğümde Karaladığım çok tarih var Ama geçmiş kol geziyor damarlarımda Yine de özledim... Gözümün önünde eskiler Senin o “tükenmez” dediklerin Hoşçakal sevgilim Sensiz |
Ben seni özledim
Seninle geçen günleri özledim Bana "seni seviyorum" deyişlerini özledim ÖZLEDİM İŞTE... Sana gitme demiştim Gidersen ölürüm demiştim Belki fiziken ölmedim Ama Yaşayan ölüden hiç bi fakım yok Gittiğinden beri hiç yüzüm gülmedi Senle çok mutluydum Herkese mutluluk saçan ben .. şimdi Tek başıma yalnızlığımla savaşıyorum Artık dayanamıyorum seni istiyorum Seni özlüyorum... Ne zaman döneceksin bilmiorum Ama Bir an önce dön Dön ki geldiğinde seni karşılayab |
Şimdi gidiyorsun
Hadi git Beni düşünme boşver Ben alıştım terk edilmeye Hadi git Yıldızları da alsana gökyüzünden Dinlediğimiz şarkıları da Penceremize konan kuşları da Bana karanlığı bırak Bana yalnızlığı bırak Koy,beni,sensizliğe Cehennemde,yansın,içim Hadi,git Bütün,hayallerimi,de,al,git,gözlerimden Bu,aşkı,da,sök,git,yüreğimden Her,şeyi,al,git,umrum,da,mı Zaten,ben,seni,öylesine,sevmiştim İnanma,sakın,ağladığıma Sen,bakma,canımın,yandığına Kulak,asma |
Duy sesimi artik dayanmiyor bu yürek..
Duy artik feryadimi.. Duy da gel al beni karanlik *******imden.. Duy sana sesleniniyorum gel seni bekliyorum.. Duy beni, daha ne yapmami bekliyorsun.. Duyki canin acisin Seni Seviyorumm.. Senin düşleyemeyeceğin kadar Senin bekleyemeyeceğin kadar Senin sevemeyeceğin kadar Seviyor, seviyor, seviyorum seni Sakladığım düşsün sen tek bana özel Beklediğim ışıksın sen anla can güzel Can simidimsin, umudumsun, bana uzanan el Bekliyor, bekliyor, |
Aşk ...Aşk eski bir hikayedir ama her zaman yepyeni...Ve aşk, öyle
engin bir deryadır ki, ne kenarı vardır, ne de ucu bucağı... Sana desem ki; 'Aşk kalbin göklere yükseldiği altın merdivendir.' Bilmem yeterli ulurmu? Aşkın ilk soluğu, mantığında son soluğudur. Bitmeyen bir şarkıdır aşk...Dudaklarda türkü, ruhu açan baharın gelişi gibi...Nasıl, nereden gelir bilinmez, öyle sessiz ve güçlü... İnsan kalbindeki gerçek aşk dört nala giden bir attır. Ne dizgin anlar, ne ses dinler... |
O güzel gözlerin var ya,
ruhumu bedenimden çıkarıyor. O güzel dudakların varya, sanki siliyor herseyi. Bune güzellik birtanem, böylesine güzel olunmaz ki, şunu unutma ki birtanem, sensiz olamam ki. O güzel saçların varya, deli ediyor beni, o güzel ellerin varya, unutturuyor HERŞEYİ. Bune güzellik birtanem, böylesine güzel olunmaz ki, şunu unutma ki birtanem sensiz olamam ki. Sen beni yalnız bırakma, Ben seni bırakamam ki, ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVİYORUM...erdi bay... |
tut ellerimi,sakın bırakma
beni sana bağladın yarim, sakın beni sensiz bırakma. alışkın değilim ben bu sessizliklere, sessiz çekip gitmelere... bak gözlerimin içine,gör içindeki aşkı! sakın görmezlikten gelme o heyecanı. çekme gözlerini gözlerimden... sende,seni görmeye alışkın bu gözler bir başkasını değil! kalbimi kelepçeledin sana, mahkumum sende anlasana... beni bırakma yarim,beni bırakma sana ait bu seni,sensiz bırakma... |
Yine burdayım,
Yalnızlığımla başbaşa düşüncelerdeyim, Etkisindeyim hala yaşadıklarımın, yaşadıklarımızın, geçmişimdeyim, Kurtulamıyorum bir türlü, Uğraştıkça unutmaya, daha çok hatırladığımı farkediyorum , Seni, sevgini, sevmeni, bakışlarını, Hele hatırımdan çıkmayan bir manzara var ki Çıldırtıyor kahrediyor, Uyurken bile ağlatıyor beni, En son işimiz var deyipte götürmüştün ya beni, Uçsuz bucaksız yeşilin her renginin var olduğu bu şehirde hiç bilmediğim bir yere Uçurumda bir kayan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.