![]() |
sensiz hayat yine zindan,
sensiz geçer mi bu zaman gözlerin aklımda her an, UNUTMA! ben unutmadım, unutmayacağımda. yapraklar güzeldir dalında, yine gözlerin geldi aklıma, sözlerim acı yarim alınma, UNUTMA! ben unutmadım, unutmayacağımda. yine akşam oldu bak, sensiz yıllarda geçiyor bak, ne olur son kez gözlerime bak, UNUTMA! ben unutmadım, unutmayacağımda... |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Hiç yaşanmamış bir olay gibi ellerim titriyor Kalbim çarpıyor Hiç yaşamamış bir şehir gibi üstüme geliyor İşte o an ağlayasım geliyor Bulutlar gibi ağlamak işte seni ağladığım günler kadar sevdim Güldüğüm günler kadar özledim Çekip gittiğin günler kadar kalbim kırıldı AMA.... Şimdi herşey bitti... |
YAZIK BANA
bazen kendi kendime oturup düşünüyorum... acaba ona(ÇİĞDEME)ulaşmakmı, yoksa ölüme ulaşmakmı daha kolay... bence ölüme ulaşmak daha kolay çünkü ölüm bana hayır demiyor.... ama yazık olamzmı o kadar yaşamış olduğum hayatıma o kadar hayat mücadelesine, arkamda beni yetiştirip değer vermiş insanlara yazık olmazmı, o kadar eziyet görmüş seven kalbime, düşünerek ağarttığım o saçlarıma,,, onun sesini duyduğunda zıplayan damarlarıma(nabzıma) yazık olmazmı, anlaşılan ölemiyeceğim,,, |
git hadi ciğerim yanıyor
son gece bu beni sevsen ne olur kim saracak benikim sevecek dur dokunma yüreğim acıyor sevme beni sevdalardan vurgunlaryedim bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver terkedilişim ilk değil alışır gönlüm SEVİLMEDEN SEVMEK VAR YA O DAHA BETER |
Bİr Umut Bekledİm Sadece Bİr Umut
AŞka Daİr Ne Varsa YaŞamak İÇİn. Senİ Bekledİm Senİnle YaŞamak Senİnle Ölmek İÇİn. Bakmadi Bu GÖzler Senİn GÖzlerİnden BaŞka HİÇ Bİr GÖze Sevmedİ Bu Kalp Sen'den BaŞkasini. Hele Bu YÜrek Yanmadi Senden BaŞkasina Senİnle DoĞdu Bu Can Senİnle Ölecek. Senİ HİÇ Birakmayacak Hep Senİnle Hep Senİn Yaninda Kalacak MeleĞİm.... Senİ Çok Sevİyorum... MeleĞİm... |
sakladıgım hayalim susledigim gizli mabedimin derin aşkısın sen
.kalbimin bolunmez parcası canımın vazgeçilmez yarısı kıvılcımdaki ateşin rengisin sen .hasret,min ruzgarı ozlemin tek kalıcısı yalnızlııgmda bırakmayan kalbimden delicesine kopmayan aşkımın hayalisin sen.bakısınla büyüleyen odamı resminle süsleyen öylece donup bittigim yersin sen.elini tutdugumda içimi ısıtan sevginle baglanmışcasına sarılan hayatda baskasının yerıne koyamadıgım birisin sen gülüşünle yüzümü güldüren seviyorum diye |
Sevmek buymuş demek ki..
Sevmek vermekmiş en büyük parçanı.. Özlemekmiş sevmek.. Gece yastığa başını koyduğunda akan iki damla yaşmış... Sevmek zormuş sevdiğim Özlemek zormuş... Sanki bedenine binlerce bıçağın saplanmasıymış... Bir uzak kentte sensizliği yaşıyorum şimdi.. Bazen iki cümle takılıyor boğazıma.. Bazen sessiz çığlıklar kopuyor içimden.. Üşüyorum sensiz, ellerimi ısıtan ellerin yok.. İçimi eriten gözlerin yok.. Bir ateş var sol yanımda.. Bir de sana verdiğim |
Bitti,başlamadan
Git,arkana bakmadan Sev,bana sormadan Birşey demeden git Bırak beni kalbini al git Bütün dediklerimi unut Beni bana bırak Kendini al git Herşeyi baştan yıkan sendin Hesabı soranda sendin Beni kırmayacağını söyeleyen Beni ağlatan tek kadında sendin Hayellerimi başlamadan bitiren *******imi uykusuz bırakan Benliğimi alan kadın Birşey demeden git Beni ağlatmadan bir şey demeden git |
Seni seviyordum taki
sen bu sevdayı tüketene kadar seni seviyordum taki beni bırakıp gidene kadar Şimdi ne seni seviyorum nede istiyorum sen git başka kollarda mutlu ol Bilki seni seven birini kaybettin Bilki sonsuz bi aşkı gömdün Sen istedin yalnızlığı Sen seçtin, artık özgürsün Artık hangi kollara atarsın kendini bilmiyorum Ama mutsuz olacaksın bunu bil Çünki her çaldığın kapı Seni benim kadar sevmeyecek Sana benim kadar sahiplenmeyecek SENİ SEVİYORDUM SEVİYORDUM... |
her zaman yanlızdım ben kendimle
birgün dogru insan çıkmadı karşıma senden sonra yanlızlıga büründüm toparlayamadım kendimi belki böylesi daha iyi olmuştur dedim kendi kendime senle belki mutlu olamazdım ama belkilerin terside olurdu sensizlik zor çekilmyor sabah sana bakarak söylediğim bi şarkı vardı onu dinledim radyoda biliyomusun şarkının başı başlarkan daha gözyaşlarım sel oldu niye sevmedin beni diye düşündüm ve yine ağladım unutmaz insan bir anda unutamam seni başkasının olsanda |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.