![]() |
Denize Düşer Durur Gözlerin
her semaya bakışımda seni görürüm ışıldayan yıldızlarda sanki sen olursun gök yüzü her gece öyle gelir bana denize düşer durur gözlerin yıldız yıldız çizilir resmin dalgaların kıyıya her vuruşunda yazılır her yere harika sözlerin kazınır kayalara bütün güzelliğin yaktıkça yakar beni hasretin esen rüzgarları kokladıkça seni çekerim içime doya doya üstümde Allah var ben yalan söyleyemem vallahi çarpılırım sonra gece gündüz seni koklasam da inan ömrümce doyamam sana bazı gün batımlarında Bostancı'ya inerim ben buranın akşamını da bil ki çok çok severim uzunca yürüyüşler yaparız seninle el ele sahilde bazan Suadiye tarafına sen de bu semti çok seversin ya bazan da Maltepe'ye Kartal'a ben de uzun yıllar yaşadım buralarda ne bileyim işte şiirim seninle olunca ******* bile pırıl pırıl gün oluyor bana eğer seninle kavuşamazsak bu dünyada ne olursun sevdiğim hayallerimizde olsa da ellerimiz birbirinden hiç ayrılmasın ömrümüz boyunca 16.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Derin Bir Hüzün Çöker Yüreğime
günlerden bu yana güneş hiç doğmadı dünyama senden başkası girmedi inan bir tek gece hiçbir rüyama seninle dopdolu hülyama güz geldi sanki yokluğunda sen yanımdayken yılın dört mevsimi bahardı oysa sen gülünce ağaçların dallarında o anda çiçekler rengarenk açardı rüzgarlar estikçe çok farklı kokardı yer yüzüne en güzel kokular inan ki senden taraftan yayılırdı sensizliğimde her gün batımında derin bir hüzün çöker yüreğime her nefes alışımda seni hissederim kılcal damarlarımda yokluğunda acı hissederim vücudumda kalbim çıkacak gibi olur yerinden elimi siper ederim ayrılamaz köklerinden sen benden uzaklarda olsan bile avuturum kendimi yüreğimdeki seninle ne olursun hava kararmadan dönüp gel de korkularım kaybolsun bitsin artık bu çile isterim ki bu efsanevi aşkımız ölümsüz olsun dünya durdukça kainatın her yerinde bizden sonra bile dilden dile dolaşsın dursun 15.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Derin Bir Sızı Var Kalbimde
senli ateşler düştü yüreğime yangın çıkardı bedenimde çiçekler seni açtı gönlümde seni kokuyorlar her yerimde sevdiğim bil ki şimdi derin bir sızı var kalbimde biliyorum ben,ne olur bil sen de inan ki bir tek sensin çare şuramdaki şuramdaki derdime benim kalbimde rengarenk açan bir çiçek bahçesisin sen her sabah değişik renkte aç her gün farklı kok ebediyen ömrün boyunca yaşadıkça hatta öbür dünyada da o güzel yüreğine hiç düşmesin hüzün mahşerde bile hep gülsün o muhteşem yüzün 29.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Dertlerimin Tek İlacı Sensin
hasretin zehirli bir ok gibi duruyor içimde bil ki benim bütün dertlerimin tek ilacı sensin yokluğunun acısını hissediyorum yüreğimde gelince hiç gitme kal bende ölünceye değin nedense bu gün hiçbir şey gülümsemiyor bana çiçekler de boynunu bükmüşler bahçelerde sanki sana özlemime göz yaşı var her yerde herkes bizim sevdamız için düşmüş derde her şey sensizliğime isyanlarda buralarda yokluğunda bir kez daha iyice anladım ki güzellikler adına ne varsa hepsi sevgili yarda bir gün karşılaşırsak seninle bir yol ağzında tereddüt etmeden hemen atılır mısın kollarıma? yoksa düşlerimdeki gibi çekingen davranıp da mesafe mi koyarsın aramıza,sarılmaz mısın bana? 15.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Dikenli Olsa da Sevda Yolumuz
her sabah seninle başlar günüm bil ki sana sevdalıdır bu gönlüm sensin benim bahar gözlüm sensin yürekten sözlüm sevgim bir tek senin seni aşkımla besleyeceğim hem de ölünceye değin sen benim yazmakla bitiremeyeceğim şiirimsin koklamakla doyamayacağım çiçeğimsin inan ki sen benim günümsün *******imsin dilimdeki tekrarlayıp durduğum hecelerimsin birlikte sabahladığım rengarenk düşlerimsin sana aşık olmak gerçekten farklı bir heyecan yorulmam asla ömrümce seni beklemekten sen benim için hem cansın hem de canan mahşerde bile vazgeçemem seni sevmekten yürüyelim el ele dikenli olsa da sevda yolumuz yeter ki bu aşkta kavuşmak olsun sonumuz yüreğime resmini kalbime ismini harf harf kazıdım rüzgar olup estiğim dağlara ovalara sevdamızı yazdım anladım ki anladım ki biz gerçekten birbirimize sevdalıyız sen ve ben mahşerde de bu efsanevi aşkımızı yaşamalıyız 16.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Doğ Benim Dünyama
Doğ benim dünyama bir güneş gibi Aydınlat gecemi göster sevgini Ne olur güzelim tut ellerimi Beni de al götür gittiğin yere Yaşayamam sensiz bir gece bile Açılmaz gözlerim sen gelmeyince Durdur saatleri olmasın gece Beni de al götür gittiğin yere Yaşamak istemem sen yoksan eğer Seninle hayatım çok şeye değer Sana aşık olmak güzelmiş meğer Beni de al götür gittiğin yere... (Beste:Mustafa Malay Makam:Karciğar) Hüseyin Erdoğan |
Doyamam Sana
Nasıl olsa bir gün gelirsin diye Seviçten uçarım kollarım kanat Sevda yaşamak da büyük bir sanat Ne olur gel bana aşkını anlat Ne sabah olur sensiz ne de akşam İnan sana hiç bitmeyecek sevdam Bil ki yaşayamam aşkın olmadan Haydi dön bana sevdanı anlat Hasretim sana aylardan bu yana Söyle ne zaman geleceksin bana? İnan ki ömrün boyunca bende kalsan da Doyamam sana her gün koklasam da Hüseyin Erdoğan |
Dudağımda Şahane Bir Gülüşsün Sen
buğulu bir camın ardında olsan da ta uzaklardan dürbün kullanmadan seni pırıl pırıl görür gözlerim bir sis perdesi çekilse de önüme yalçın kayalar aramıza sıralansa da dilimden akar durur sana sevgi sözlerim mutluluklara uçuver de git güle güle ömrün boyunca bir gün dahi çekme çile hep güzelliklerin mutlulukların gelsin dile senin ününe asla ulaşamasın kraliçeler bile günüme bir güneş geceme bir düşsün sen ne olursun sürdür bu heyecanımı ebediyen dudağımda rengarenk şahane bir gülüşsün sen keşke ölünceye değin bana hep gülüversen 01.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Dudaklarım Çorak Topraklar Gibi
sana yazdığım her dizemi iyice kazı o güzel yüreğine şiirlerimiz şarkı olsun dillerde dolaşsın dursun ömrümüzce sevgimiz can versin ikimize gözlerin bir güneş gibi pırıl pırıl aydınlatıyor dünyamı sıcacık ediyor ısıtıyor sevdamı bakışlarından akıyor bir sevgi seli eğer gerçekten seviyorsan beni benden başkasına açma kalbini yüreğinde müebbete mahkum et beni inan ki seni ömrümce hep seveceğim bir kez bile tutamasam da o güzel ellerini dudaklarım senin için çorak topraklar gibi benim yağmurlarım olacaksın değil mi? sana aşkımın kökleri öylesine derin ki bil ki yalnızca senin için yüreğimdeki sevgi 25.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Dudaklarımda Tatlı Bir Gülüşsün
beni ateşlere atıp da uzaktan yangınımı seyretme böyle susup susup da yüreğimi darmadağın etme henüz ellerimi bile tutmadan arkanda beni sensiz bırakıp da ne olursun acımasızca çekip gitme sen benim yüreğimdeki çiçeğimsin gönlümde uçan renkli kelebeğimsin düşüncelerim sen düşlerim de sensin sen benim kalbimdeki tek prensesimsin bana can veren alıp da vermediğim nefesimsin sen benim dudaklarımda tatlı bir gülüşsün *******imde hiç bitmeyen pembe bir düşsün senden başkasına bir kez bile değersem eğer ömrüm boyunca ellerim tir tir titresin üşüsün 29.08.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.