![]() |
İkilemsiz
aştım aşkın basamaklarını piştim ayrılığınla göçtüm yurtsuz kuş sürüleri misali düşsüz ülkesiz bildiğim doğrulardan geçtim vardım yanlışlığınla anlayamadığım yalnızlığın ne olduğuna ikilemsiz kumru bekleyişimi yitirdim aldım sahipliğini yavru serçe serseri avare uçmak özleyişini ceylan sürüsü gibidir gidişin dönmeksiz ikirciksiz yalnız ormanlara sormalı ardından sürükleyişini |
İkmal
körfeze esen sarhoş lodos karmaşığı kokun parmaklarımda gölgeli mahzun dalgalanan avuçlarımda biriken uzak yaşanmış uykunun can simidi sönen yıldızlar notlarında karalanan nisan sabahı köpüklenmiş içimde kan revan sahil kentlerine yakışan hüznümle gene ben seninleyim gitmelerine uymayan oğlan ikmale kalmış öğrenci ümidi aşk demlenen |
İmlasız
sözlerin ilgi alanımda ölümcül kelebek uçarı bugünün diliyle anlatamam elverişli acılarımın yetersizliğini gerçeğin izlerini aramak tanımaktır seni ilk sayfam canevim adamakıllı özeniyorum mucize çığır açan ömrümüzle imlası bozuk silinmişliğimize |
İnadına Gülümser Yolculuklar
inadına gülümser yolculuklar ağaçlar esirdir hep yalnızlığıma sözlerim bitti cebimdeki son yolculuğun biletleri gibi aşkları acı su gibi içtim bitirdim kanmadım çocukluğuma beni çocuklaştır anne sevglimin incecik ellerinde saydığı papatyanın son sevmiyoru ben çıktım talihsiz bir resim albümünün saramışılığı şimdi hıçkırıklarım yanyana iki elin yakamozlara aldanışı kadar titreğim ben seni sokaklar beni arar yalnızlık bu olsa gerek çıkagelmelerin aniden bitişi ve kahreden bir hüzün aaaaa yıldızlar mazlum kim bakmalı kayan yıldıza dilek dilek edecek sözler saklamak için yarına hoşçakal diyorum dün sensizdim yarınsa yalnız yavru ağzı bir şafağın bekleyişli umutsuzluğunda içi kırık paramparça darmadağın bir ev pencereleri görgüsüzce lüzümsuz ışıkları gözlerine şöyle bir değip geçen unutturan kendini..... |
İnanıyorum
inanıyorum kirpiklerim öksüz kızılca kıyamet koparan bir gidişat bu inanıyorum olabildiğimce fakirim aşk harici ahret sorularına böyle bambaşka yakın bakışlarının aman vermez şans tanımaz iri kıyım uzak nergisinden ve saçlarının çakırkeyf öpüşmelerimizden kimsesiz çocuklarla anma artık adımı senin değil artık caddelerim bu şehir dokunamadığın kelimelerimle anlatıyorum uzaklığı ismim ki artık sokak süprüntüsü madara korkuluklar misali ayrılığında istanbul'dan ve ucundan aklımın varsıl yokluğun somurduğum yalancı emzik martının kanması gibi vapura iki gözü iki çeşme dişlerken hayallerimde ayva tüylerini aç gözlüce yapışıyorum eteklerine seslenişinin seviniyorum ağlıyorsun yokluğunda çulsuzluğumun inanıyorum |
İnat(haiku)
kalbimdesin kış hem de inat ilkyaza ilkyazlar için... |
İnce Yalan
kaçışları yaban kuşlarının başka iklimlere uğraklarında bizden götürdükleri özlemin rengi bakış açısı bitti bizbizeyiz artık görüş günümüz yalnızca ölüm erdemli bittik kusursuz yittik bembeyaz ara yerde bir yer artık bakmak bir köşe başında yalan ben senden ziyade sana meyilli hasıraltı ettim kendimi sendeyim kaçamaksız sen kendinden ziyade bensizliğinde mecnun sonrası bir bütün /yekpare ayrılık provası alemde dopdolu boşluğumuz ağaçlar köklerine gurbet hayat yalnızlık korkusuyla haşır neşir gidiyoruz olsa gerek sevmek gitmek gibi düşük yarım buçuk aşk ötesi yok benliğimin uzaklık duygusu seni aramak kendimde uzaklığın ötesi sen sen bende bana en uzak sen bendeki bu mükemmellik bendeki sende beyaz bile kirli bir leke sana dokunsam kendime kilitli sana tutunsam uçurumlara mecbur sana isyan etsem kendime köle verdiğim sözdeki ince yalan kavuşmak sensizliğime sabrımı denesem kendime tahammülsüz ötesi yok sensizliğimin yeryüzü kaplı seninle yeryüzü bensiz ben sensizim anladım yeryüzüdür sensizlik sensizlik hayatın kendisi kendine tanımsız sensizlik tek günahı yeryüzünün ben bittiğim gibi ben bittiğim yerden başlarım ben ancak ve yalnız sana başlarım senin tek anlamın benim benim çaresiz çarem sen sensizlik tek kıyamet tek cennet seninle ölüm ben çözümlerdeki tek çözümsüzlük seni bulamadığım yerde başlar hayat hayattır seni aramak kuşku içinde bulmak başlamaktır aramaya belki yenilenmek kendinde belki de kısır döngü bu aşk bu düşkün elem bu ıstırap bu göğün ezberlenmesi çocukça bu başladığı yerde bitmesi yolların her girdiğim sokak senin adın her düşüncenin şekli sen işçinin ekmeği yolcunun yolu kalemi şairin kaybolsam kaybolduğum sen tek çıkışsızlık kaçışsız bir korkaklık sana değmek anlamak aşkı yorumlamak yalnızlığın kaderini tüm soruları cevaplasam o sonsuz istifhamen gidiş vakti dönüşsüz herşey zaman...sen... ezbere düştü ölüm de |
İncir Çekirdeği
sarıldım rüzgarına şekilsiz ifadesiz kendimi anlamlandıramadım sıska tuzağına düştüğüm matbuatlarının göğünde aradım dünyada yerimi mutlaka ve muhakkaktın ben ama ve fakat malumatım olsaydı incir çekirdeği hayata sen sen olmazdın ben ben |
İncisi Kahrımın
kızılırmak kızıl akar gözlerimde esmer tüter hasretin anadolu buza kesmiş sen türkülerde sevda sıcak hasandağı aşka durmuş başı yıldız duman iç anadolu bozkır tenli yanık delikanlı başaklarda sert karayel kuzgun yabanlara durmuş derdim dolu dizgin yemeniler gözyaşı turna çığırışı silsilesi koyar yiğide gamın can yongası sitemkar içi canımın türkiyem incisi kahrımın |
İntihar Süsü Verilmiş Cinayettir Ayrılığımız/Gölge Oyunu
lahzada içten kopan sunturlu küfür belirsizliğin gidişinle başlar ölümlerin tarihi pembe tablolar çizerim mahalle çocuklarına düşen bir sığırcığı yuvasına koymaktır seni sevmek her an ağlamağa hazırlanan bir fahişe içimde yokluğun bıçkın nisan yağmurlarını sığdırabilsem bir çerçeveye o senin farketmeden güldüğündür zamana sığdıramasam da güzelliğini seviyorum sonsuzluklarıyla bütün çepeçevre takatsiz zaaflarımın hiçkimsecikleriyle müjdelenişi gibi çocukluk yağmurlarımın yeniden yeniden oysa ayrılığa gebedir gelen her geliş çağıran bir belirsizlikle yarım yağmurlu gülüşünün hep dışarısı olması gibi anımsayışlarımın kıyısında acılarımın penceresini perdeler sokaklara sığmayışın kalburüstü bu gölge oyununda ezilen benim çiçek bozuğu sadeliği düşlerindeki ay parçasında intihar süsü verilmiş cinayettir ayrılığımız ay sonu kirlenmişliğiyle dönüşsüz |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.