![]() |
Küçük Şiir-02
Derin bir karanlık içindeyim Bir ışık arıyorum yol gösterecek Nerede herkes kaçtılarmı acaba Sonsuzluk içinde yürüyorum aydınlığa |
Küçük Şiir-03
Zaman akıp gidiyor su misali Bir gençliğimiz var oda bitiyor Arkamızda ne kaldı ebedi olacak Ömür bitti bittiyor son yaklaşıyor |
Küçük Şiir-04
Bir rüya gördüm dün gece Karanlığın içinden biri geliyor Bana erkeğim diye sesleniyor Ama bir türlü yüzünü göstermiyor |
Küçük Şiir-05
Derin bir nefes çek içine Gözlerini kapat ve hayal et Bir şehir düşün ruhu olan İsanları bir bir kendine bağlayan İstanbul'u düşün |
Küçük Şiir-06
Yalvarıyorum sana dişi şeytan Çık git artık benim hayatımdan Beynim küskün artık bedenime Kalbim ile çatışma halindeler |
Küçük Şiir-07
Kuşlar ötüyor sevinçle... Sabah olmuş farketmedim Tövbe dedim ezanı bile farketmedim Hava aydınlandı yatma zamanı Aşıklar zamanı geceye elveda Kötülük ve ihtiras dolu sabaha merhaba |
Küçük Şiir-08
Hayallerimi dahi bozarsın Bu faniye eziyet yaparsın Hayatım ile oyun oynarsın Dur yeter artık Allah aşkına |
Küçük Şiir-09
Mümin olan iman yoluna gider Ezan ile koşar adım camiiye gider Fakiri ezmez yardım eder Kafire yol vermez taş ile ezer Muhammed'in çizdiği yoldan gider İslamiyeti ile arşı alada yer eder |
Küçük Şiir-10
Şu kötülüğe bir son verin dostlar Oğul babaya isyan eder oldu Çiçek toprağa, yaprak ağaca Ben bana isyan eder oldum |
Küçük Şiir-11
Ben gülü gül suyu ile besledim Aşkımı gözyaşlarım ile besledim Ruhumu sevgi ile besledim Bedenimi ölü aşklar ayakta tuttu. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.