![]() |
Her gün başka bir aşkla seviyorum seni.Gündüzleri *******i her anı,
seninle hayalinle yaşamak istiyorum.Seni senle yaşayamadığım her an ölüyorum.Sabah uyandığımda gündüzün farkına varmadan,seni sevdiğimin farkına varıyorum... |
eyy ayrılık
nedin sen insanların hayatının yıkmayamı geldin? neden geldin sen ne gerek vardı sana insanların hayatına yıkmaya hakkın yok neden geldin sen ayrılık neden hayatımı batırdın ne gerek var sen olmasan ben ölmicektim ne gerek var ne gerek var senin yaşamana |
Bİr Elİmde ,gÜl, Bİr Elİmde Sİlah ,ya GÜlÜ Alir, Benİm Olursun. Ya
Sİlahi Çeker Benİ Vurursun |
Aşk diyince aklıma, mutluluk gelir
Aşk çok güzel birşeydir ama çok acı verir. Bir aşkım vardı birzamanlar ,şimdi yok ama yok O benim herşeyimdi ,ama şimdi yok. Şimdi o olsaydı ne güzel mutlu olurdum. |
Beni o aşkın pençesinden sen kurtarmışdın ,
ben okadar yara aldım ki sana güvenemedim ,ama biliyosumusun hiçkimse hayatımdan giderken bukadar kalbim acımadı,sen gittin ya kalbim acıyo koray içim yanıyo ben duyguyu hiç hissetmemişim:(gitme |
aşk diyince aklıma mutluluk gelir.
aşk çok güzel birşeydir ama çok acı verir. bir aşkım vardı bir zamanlar şimdi yok ama yok. o benim herşeyimdi ama şimdi yok. şimdi o olsaydı ne güzel mutlu hisstederdim. onu çok sevdim |
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim.
Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum |
yine böyle bir gündü
yağmurlu ve ıslak sana böyle bir günde aşık oldum yağmurun altındaydım üzerime düşen her damlada seni düşünüyordum sana olan bağlılığımı senin için yaratılmış olduğumu sana olan sonsuz aşkımı bu koca yağmurda üzerime düşen her damla yüreğimi kasıp kavuruyordu gözlerim senin gözlerin ellerim senin ellerin kalbim senin kalbin ruhum tutsağın olmuştu beni benden almıştın… |
Mutluluktur bu aşkın tarifi
Elbet vardır bu aşkın arifi Resmini aldığımda yine avuçlarıma Verdiğim sözler gelir yine hatrıma Aynı gecenin sabahında uyandığımda Yüzüme ışık gelir seni gördüğümde rüyamda Hatrıma gelir o güler yüzün Anlarım seni sevdiğimi gecenin sabahında Nasılsa alışmıştır sana bu deli gönlüm |
Herşey yalan tek gerçek sensin
Sen bu candaki bedensin Svdamı düşün biraz Beni hep sevecek misin? Gözlerimden düşen her damla için Bana söz verecek misin? Sevdamı düşün biraz Beni hep sevecek misin? Sebebini bilmediğin kötü anlar için Beni hep itecek misin? Sevdamı düşün biraz Beni hep sevecek misin? Bana sarılarak düşlediğin hayaller için Beni öperken düşlediğin hayaller için Sevdamı düşün biraz beni hep sevecek misin? Bu sözlerimi aldırmadığın için Seni hep seveceğim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.