![]() |
Her Ayrilikta Yalniz KalirmiŞ İnsan.
*******de SensİzlİĞİ, GÜndÜzlerde Özlemİ YaŞarmiŞ... Her Ayrilikta Bİr Kez Daha ÖlÜrmÜŞ İnsan. Ruhuyla Bedenİ Ayri DÜŞermİŞ, KaranliĞa BoĞulur KaybolurmuŞ. Her Ayrilikta DÜŞÜncelere KapilirmiŞ, GÖzÜ Yollarda Gİden Yarİ BeklermİŞ, Gelmİycenİ DÖnmİycenİ Bİlsede... Her Ayrilikya Yİne Defalarca ÖlÜrmÜŞ İnsan... |
Burdasın
yanımdasın biliyorum Mum ışığımın zerafetinde ağlayan yalnızlığımsın yine bu gece Dur gitme, bekle! Eriyip gidemezsin beni bırakıp. Mum biter, gece söner ama korkarım, beceremem karanlıkta şiir yazmayı sana. Sen hep burdasın, odamdasın biliyorum Olur ya, sıkılırsan eğer git, gez de gel biraz ama dön ne olur yine yanıma. Korkarım, ağlamayı beceremem karanlıkta. Burdasın biliyorum Ama ben seni bulamıyorum bulamıyorum! Kaybolan yüreğimle beraber bu gece de yine inat |
HÜzÜn Kumsallarinda
SensİzlİĞİmİ YaŞiyorum Tenİmİ Yakarcasina SÜzÜlÜyor GÖzyaŞlarim Nefesİnİ Hatirliyorum Bİr Dalga Çarpiyor Kayaliklara Islaniyor SaÇlarim Dudaklarimda Tuzlu Tadin AĞla Dİyor Martilar, Korkma HiÇkiriyorum Verİyorum GÖzyaŞlarimi Martilara Belkİ UlaŞir Sana Hasretİm GÖzyaŞlarimda |
Dünya da her şey yalanmış Annem dost dedi başka kimseye güvenme
dedi Güvenimi kırdılar,terk edip gittiler Sevgi dedi her şeyden güzel,tatlı dedi Sev sevil dedi annem Sevdim ama sevilmedim Ben üzüldüm onlar güldü Her gün ağladım durmadı gözyaşım Annem, küçüksün daha bulursun seni sevecek birini dedi Büyüdüm ne dost buldum ne de beni sevecek birini Yalanmış her şey,sevgi,dost… Ölümmüş gerçek |
Güz biter gülüşün kalır bende.Bulutlar gibi sürüklenir anılar,ömrümüz
ayrılıklartoplamıdır yarım kalmış bir şiir belkide.Aykırı anlamlar arayıp durma,tüm pekiştirmeler,isyan olur.Kapanmaz gülüşünün açtığıyara.Uçurum olur cellat olur her geceyeniden bir başlar acı ses olur ,ses deli bir yağmur ve yine eski bir EYLÜLE gireriz.böylece her yer adınla anılır.ben giderim sokağı devriyeler basar birde gülüşün eklenir kimliğime... |
yine sensizim bu akşam
ellerim üşüyor yağmurun altında gözlerim dalıp gidiyor uzak diyarlara kalbim seni arıyor senin olmadığın bu sokaklarda yanlızlık ruzgarla birlikte yuzume vuruyor hırcın yanlızlığımı ******* üstüme gelip seni hatırlatıyorlar bana şiirlerim seni anıyor durmadan ve ben seni düşünüyorum yine sen olmadan |
Sana geldim kapatma gözlerini Umutsuz aşkların bıraktığı bütün
tozları temizleyip Bir tek sana kalmak için geldim bak yüzüme Aşka dair ne varsa göreceksin gözlerimde kendini göreceksin Seni yaşarken,başka diyarlarda olamazdım Yüreğimde seni taşırken,başka kalplerin gitmeye hazır huzursuz konuğu olamazdım. Bu yüzden geldim. Vazgeçişlerle dolu,bütün aşklara bu yüreğin nasıl vazgeçilmez olduğunu kanıtlamak için geldim Haydi bak bana Ben o gözl |
Ne olur söyleyin sevenler bana
Ayrılmak kanun mu aşk kitabında Elele tutuşup gülmeden daha Terketmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerde Bir aşık inandı çok sevdi diye Terketmek kanun mu aşk kitabında |
Yıllara meydan okurken yüreğim
Usulca seni bekledi aciz bedenim Sen ise gelmedin gittiğin yerden Niye böyle olduk biz sevdiğim Yalan yanlış sebeplerle gittin Beni karanlığa atmayı seçtin Şimdi kim bilir kimlerlesin Bana bu kötülüğü niye ettin Sen korktun Ben savaştım Sen yoktun Ben hep vardım Sen ittin Ben hep sevdim Sen gittin Ben yine bekledim... |
sen beni yeniden hayata geciren sensin yine banan gönülveren sensin
yine banan mutlulu öyreten sensinyine arkadaş olan sen sen beniseviyonmu sen benseni seviyorum sen beni seviyomusun sen yazar : murat yıldırım konu : benihayata döndürenen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.