![]() |
çok uzakdasın belki bana...belki birçok engel ver hayatımızda...ama
hayat alamaz seni benden...şimdi belki gidiyorum,ama sabret serserim geleceğim...unutma beni desemde bunun için zorlayamam seni...ama unutma sevdim hemde çok sevdim...affet |
Bir ask vardir insan ondan isyan eder,bir ask vardir insan onun icin
yasar.Kim insan vardir aski gordumu dayanamayan,bir ben varim senin icin her seyi bir tarafa birakan,bir ben varim seni sevip senin icin yasayan |
Kek
Üç yumurtayı kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Kalktım, sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince, kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Ben de tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Sen de elektriği hissedince Kalktın bana kelek yaptın |
Karar ver artik kimi daha çok sevdigine
Kararsiz olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasil Bir kalpte iki kalp nasil yasanir Iki kisi seven iki defa ölürmüs Bir kalp yalniz bir kalbi düsünürmüs Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Gözler beni arar kalbin onu düsünür |
fani dünya yine aldın onu benden ben sana ne yaptım ki aldın onu
benden hani bu sefer almayacaktın benden niye aldın onu benden yıkılsın bu dünya |
Uzuyorsa Sensizliğin Saatleri, Seni Düşümüyorsam *******i,
Özlediğimdendir Sevgili Ve Özlemdir Sevgimin Ölçeği, Öylesine Özlem Doluyum Ki Sevgine Seni Görüyorum Baktığım Her Yönde,Görmediğimde Seni, Duymadığımda Sesini ve Hissetmediğimde Nefesini Düşecek Gibi Oluyorum Hayatımdan, Tut Beni Herşeye Rağmen Tut Anlıyormusun Yaşam SEBEBİM ELLERİNDE ARTIK...... |
Sensiz geçen günlerime bakıpta
Sensizliğe bir köprü atmak istedim Belki o zaman birleşir ellerimiz diye Sensiz olamayacağımı anladım ben Sensiz yapamayacağımı... Beklerim seni ben Yeter ki sev beni sen, Yeter ki bırakma beni... Bir daha sevemem seni Keşkelerle yaşamak istemiyorum Bırakma beni... pişman etme sevdiğime... Bir daha sevemem seni Ne olur bırakma ellerimi |
sensizliğin ilk günündeyim ben kalbim kırık gözüm yaşla dolu aklımdan
çıkmıyorsun h,iç sen gel desem gelemezsin biliyorum ben hala hayalinle yaşıyorum of be kara gözlüm yüğregimi kor ettin sevgimi zehire çevirdin sensizlikle boguşuyorum hala ben hala senin ardından bakıyorum ama olsun hayalinle yaşıyorum ben kimseye güvenmiyorum artık senden başkasını sevemiyorum ben offf be kara gözlüm yine sensikaldım ben hayal yüregim oldun benimmmmmmmm of be kara gözlüm offfff |
Bir hayal di seni bana getiren
Gizemli bir aşk masalı gibi Doldun gönlüm de Bir garip duygu sardı Benlimi Bakışların Beni benden aldı Gözlerinde kaldım ben Bir rüya gibi Yaşadığımız her an Bir mutluluk seli Ellerini tutup Seni yüreğim de hissetmek Yıldızların altında Seni sevdiğimi söylemek En güzeli de Seni senle yaşmak Sen benim vazgeçilmezimsin Ne sen den öncesi Ne de senden sonrası Kalbimin her atışında sen Aldığım her nefeste Senin adın Bedenim de senin |
ağlasam sesimi duyar mısın?
söylesene,susturabilir misin beni? sewsem seni delice; durdurabilirmisin ki beni? hani bir resmin wardı cüzdanımda. yanımda senin,bıraktığın şimdi hiç birşey yok hatıralarda, düşündükçe ağladığım nasıl sewdin ki sen beni? aşkın çoğu azı olmaz. sorarım,nasıl bıraktın? böyle wazgeçmek olmaz. şimdi herşey anlamsız olacak. kırık dökük anılarla.. biliyorum,yeniden başlamak zor olacak. kalbimdeki yaralarla.. bu yaptığın yanına kalırmıydı sence? ama |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.