![]() |
Mutluluktur bu aşkın tarifi
Elbet vardır bu aşkın arifi Resmini aldığımda yine avuçlarıma Verdiğim sözler gelir yine hatrıma Elbet vardır derim bu aşkın aridi Aynı gecenin sabahında uyandığımda Yüzüme ışık gelir seni gördüğümde rüyamda Hatrıma gelir o güler yüzün Anlarım seni sevdiğimi gecenin sabahında |
Bir sen varsın
Bir de senden ötesi Yok mu bu aşkın bir reçetesi Var mı sevdalanmanın bir çaresi Yada gözyaşlarını kurutmanın bir çaresi var mı. Ben bu aşkta üstünkörü duygular değil Doyumsuz sevda durakları yaşadım Parçalanmış bir sevda olsa da Tek düzgün olan benim sevdamdı Ve tek tesellim seni unutamayışımdı. |
yıllardır yüreqim hasretle dolu ,qöz yaşlarımla büyüdüm qöz yaşlarımla
yaşadım yıllardır. sessiz sessiz aqlardım sabahlara kadar aqlardım qöz yaşlarım kızar olmuştu bana neden,neden aqlarsın be yawrum dercesine akardı qözlerimden çok zaman qeçti, çok yıllar qeçti aradan hiç anlamadım büyümüşüm ben küçük bir kız çocuquydum camlarda,kapılarda,okul bahçesinde beklerdim.en çokta canımı ne acıtırdı biliyormusunuz? çocuklar okul kapısından çıkınca babaları anneleri alırdı onları. okul kapısının önünd |
bir gun bana soracaksin,
benimi hayatimi daha cok seviyosun diye. hayati diyecegim, kusup gideceksin ama hic bilmiyeceksin ki benim hayatim sensin... |
sen en çok nerdesin biliyormusun bende kalbimin atışında ruhumun
derinliklerindesin sen en çok nerdesin biliyormusun güneşin batışinda karanlığın doğuşundasın sen en çok nerelerdesin biliyormusun aldığım havada içtiğim sudasın yani sen en çok bendesin benim alım yazımdasın kaderimdesin |
SANA OLAN YANGINIMI BİLİRMİSİN
SENİ GÖRMEDİĞİM AN YANAR İÇİM SENİ ÇOK ÖZLEDİĞİM İÇİN YARINDAN ÖNCE SANA GELDİM SENİ DELİCESİNE SEVDİM SENDEN SEVMEYİ ÖĞRENDİM EĞER SENSİZ KALIRSA BENLİĞİM BİRİCİĞİM BEN SENİ HEP SEVECEĞİM DİLERİM HİÇ BİTMESİN SENLİ GÜNLERİM HEP SENİNLE DOLSUN HAYALLERİM BİLSEM Kİ SENDEN GEÇECEĞİM BİLKİ SENSİZ ÖLÜMÜ SEÇECEĞim *** DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BÜTÜN ŞİİRLERİM YALNIZLARA VE BENİM GİBİ BİRİCİĞİ YÜZÜNDEN HAYATI ZEHİR*** OLANLARADIR |
Gözlerin aldattı beni
Gidişin yaktı beni Kara bir gecede bıraktın beni Diyemedim sana seni nasıl sevdiğimi Ben seni severker sen gittin Hiç gündüzü beklemedin beni sırtımdan *****************VURUP GİTTİN******************* ***DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BÜTÜN ŞİİRLERİM YALNIZLARA VE BENİM GİBİ BİRİCİĞİ YÜZÜNDEN HAYATA KÜSENLEREDİR*** |
bir sonbahar sabahı çarptım sana
öyle masum gözüktün ki bana bir anda vuruldum sanasanki senin için yaşamışcasına önce kadırdık kitaplarını bilmezsinki nasıl dalmışım o an rüyalara sonra tekrar döndüm sana inan ki bir anda aşık oldum ben sana ***DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BEN ŞİİRLERİMİ YALNIZLARA VE HAYATI BİRİCİĞİ YÜZÜNDEN YIKILANLARA YAZIYORUM*** |
Ben sana aşığım
Senden başkasını sevebilirmiyim sanıyosun bundan sonra bir başkası için hayaller kurabilirmiyim yeniden Hayallerim bir okyanus kadar mavi bir çocuk kadar saf olan hayallerim Senin için düşlediğim ilk hayalim neydi biliyormusun sen gökyüzündeki bir yıldız gibi sessizce etrafı izlerken ben ıssızca yanına sokulacaktım ellerinden tutup gözlerinden bakarak haykıracaktım seviyorum seni diye seviyorum seni Artık bakabilirmiyim bir başkasının gözlerine böyle delice tutabilirmiyim ell |
Tükenen umutlarımı yaşatmak içindir çırpınışlarım,
Geçen zamanı döndürmek için yok bir çabam, Belkide ağır gelen ihanetin değilde kabullenmem olsa gerek, Her ne yaptıysamda unutmak adına, Yüreğimde saklı kalmış gözyaşlarım var hala. Attım üzerimden sırtımda kalan yumruklarını, Paslanmış bir demire benziyordum bunca vakit. Yavaş yavaş işledim kendimi,silkelendim, Ama yinede dökemedim içimde hapsolmuş kinimi Kendimi satır aralarında arar oldum deli gibi Kocaman bir roman ömrümün değe |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.