![]() |
Buyukannesi torununu ziyarete gitmis. Kapiyi caldiginda torunu genc kiz kapiyi ciril ciplak acmis. Buyukanne bunu gorunce
dehsetle kizim bu ne kilik ? kapiya boyle cikilirmi deyince genç kız ... - "Buyukkanne ben ciplak degilimki, uzerimde ask elbisesi var" der. Daha sonra buyukkanne evine gider ve aksam buyukbaba eve gelip kapiyi calar ne gorsun karisi karsisinda cirilciplak hanim der "Bu ne kilik boyle" diye sorunca.. Buyukkanne "Ciplak degilim uzerimde ask elbisesi var" der. Buyukbaba da .. - "İyi ama bundan sonra utulemeyi unutma". |
cocugun biri parkta elinde seker seker yiyormus yaşlı bir adam cocugu görmüş yanına yaklaşmış
- yavrum cok seker yeme bak dişlerine zarar sonra mazallah seker hastası olursun demiş. cocuk kafasını kaldırmış adama sinirli sinirli bakıp - benim dedem 101 yaşında ve halen yaşıyor demiş yaşlı adam meraklı bakışlarla sekermi yerrdi demiş cocuk sinsi bi gulumsemeyle - hayır sadece herseye burnunu sokmazdı demiş |
cocugun biri dedesini ziyarete gitmiş dedesinin balkonda oldunu ögrenen cocuk balkona cıkmış. cıktıgında dedesinin belden aşagısının cıplaak oldunu görünce şoke olmuşş bi an kelimeler bogazına takılmış :eek: kendini toplayıp
- dede bune hal demiş :mad: -....... (deden cevap yok ) :o - dede iyimisin sen ne yapmaya calışıyorsun :( - amaaan be yavrum gecenlerde ustum acık balkonda oturdumda boynum kaskatı olmustu. bugun böle oturamamıda dün gece annanen önerdi :eek: |
Bir gün Temel bir tiyatroya gitmiş. Tam oyun başlarken çok
sıkışmış ve görevliye tuvaletin yerini sormuş. Görevli de düz git daha sonra karşına iki kapı çıkacak sakın soldakine girme demiş. Temel de görevlinin söylediklerini yaptıktan sonra tuvalete bakmış ki açıklık bir alan. Herhalde modern tuvalettir bu diye hacetini gidermiş. Daha sonra yine salona gitmiş kendi yerine oturmuş. Hiçkimseden çıt çıkmıyor.Yanındaki adama sormuş Temel oyun başladı mı diye. Yanındaki adamsa: Valla biz de pek bilmiyoruz bi adam geldi sahneye kakasını yapıp gitti demiş... :eek: |
Kadının biri Maldivlerde bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış lambayı. Lambadan cin çıkmış. Kadın hemen "Üç hakkım var değil mi?" diye sormuş. - Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın vs vs vs. . . ama yüksek enflasyon, iç piyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki düşük maaş oranları ve Güney Asya'daki Tsunami felaketi yüzünden sadece sana bir dilek hakkı verebilirim, demiş. - Evet söyle! nedir dileğin ? Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak - Orta Doğu'da barış isityorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyormusun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın tesis edilmesini diliyorum. Cin haritaya bakmış ve dehşetle : - Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam İşimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve - Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım, bilirsin Hem düşünceli hem eğlenceli biri, mutfağı sevecek, ev işlerinde yardım edecek, yatakta kaplan, annemin yanında kuzu olacak, sürekli futbol izlemeyecek ve Sadık olacak bir erkek diliyorum, demiş. Cin derin bir iç çekmiş: |
BİR AFRİKALI TARAFINDAN YAZILMIŞ ...
Sevgili Beyaz Adam, Dogarım , siyahım Büyürüm, siyahım Güneşlenirim, siyahım Üşürüm, siyahım Korkarım, siyahım Hastalanırım siyahım Ve ölürüm, hala siyahım Ve sen Beyaz Adam, Dogarsın, pembesin Büyürsün, beyazsın Güneşlenirsin, kızarırsın Üşürsün,morarırsın Korkarsın, sararırsın Hastalanırsın, yeşilsin Ve ölürsün, grisin Ve hala utanmadan bana renkli dersin... |
bir kasabada ikitane afacan abi kardes varmış kasabada ki arabaların lastiklerini indiren bahceleri bozan muzip sakalar yapan bu iki kardeş herkezi canından bezdirmiş en sonunda ailesi cocuklarını rahibe götürmeye karar vermişler rahipte cocukların tek tek gelmesinin uygun olacanı dusunmus. cocuklardan buyuk olanı rahip e göturmusler rahip cocuga
- tanri nerde yavrum cocuk susmus rahip tekrar -tanrı nerde yavrum demiş cocuk susunca rahip bagırarak -TANRI NERDE diyince cocuk apar topar kacmış eve girip odasını kitlemiş kardeşi - abi ne oluyor - oglum yandık tanrı kaybolmuş bizden biliyolar........ |
HURIYE-DURIYE-NURIYE
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir. Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler. Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine : -"Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim" der. Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine : -"Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim" der ve yapar getirir. Bizimkilerde yine itiraz yok. Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düserler. Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer; Huriye : -"Kiz Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmus. Bizebir kahve bile ikram etmedi" Nuriye : -"Kiizzz Düriye'yi ne zaman gördün??" |
HURIYE-DURIYE-NURIYE
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir. Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler. Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine : -"Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim" der. Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine : -"Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim" der ve yapar getirir. Bizimkilerde yine itiraz yok. Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düserler. Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer; Huriye : -"Kiz Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmus. Bizebir kahve bile ikram etmedi" Nuriye : -"Kiizzz Düriye'yi ne zaman gördün??" bu fıkra daha önce başka bi arkadaşımıs tarafından yasılmıştı ama yine saol gösterdiğin ilgi için;) |
ilk okulda bayan bir ögretmen ögrencilerden birini sözlüye kaldırır ve sorusunu sorar
- telde 10 tane kuş var avcı ateş etmiş ikisini vurmuş, şimdi kaç kuş telde kalmıştır? ögrenci gulerek - ögretmenim hiç kuş kalmaz ögretmen şaşırarak - niye der - çünki butun kuşlar kacıp gider - hoca gulerek otur der yanlış cvp ama sitilini beyendim der - cocukta benden size bi soru sorucam der (ögretmen kabul eder) - üç tane dondurma yiyen bayan var bunlardan biri dondurmayı yalayarak diyeri ısırarak ötekide emerek yer bunlardan hangisi evlidir? hoca biraz düşünür :rolleyes: ve emerek yiyen evllidir der cocuk ta sinsi sinsi gulerek hayır hocam elinde yuzugu olan ama bende sizin sitilinizi beyendim :D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.