![]() |
Aşk şiirdir okunur,
Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, Sevenin yüreğidir, Aşk sevgiye köledir, Aşk sevgi ölçeğidir. Seven noktayı koymaz, Virgüllede ayırmaz, Paragrafı taşırmaz, Aşk yüreğin gülüdür. |
kalbimin ortasından gelmişti aşk
giderken incitti ruhumu. hiçbir acıya boyun eğmedim, çok kaybettim yönümü hiçbir kutup yıldızım olmadı, çok kez düştüm çok tekme yedim ama her seferinde aşk incitti ruhumu.. |
Resmine baktım hatıralarım canlandı
Bir an geçmişin her anı yaşandı Yüreğim hasretten,acıdan sızladı Bu aşk heves değildi,çılgınca yaşandı... Gel unutalım desem unutulmuyor Bu hasret,bu ayrılık beni çıldırtıyor Sensizlik,beni sana daha çok bağlıyor Bu aşk,günden güne ölümsüzleşiyor... Böyle bir aşk yaşanmadı yaşanamaz Hayatta böyle seven ve sevilen olamaz Zalimler,gönlü karalar bile bize kıyamaz Şunu iyi bil ki seni benden kimse alamaz... |
Bir gülüşün yeter di,
Sevdalı gönlüme, Razıydım hasretine,hayaline, Atma beni yıllanmış şarap gibi, Aşk mahsenine.... İçimdeki ateşler küle döndü, Yaralarıma ilaçlar derman eylemedi, Felek hep bana vurdu sillesini, Kaderime boyun eydim, Mahkumum aşk mahseninde.... |
Yine seni, sensiz yaşıyorum
Hayallerime seni katıyorum Biraz sevgi,biraz tutku Biraz da aşk.. Hayat yolculuğumda Kurduğum hayalleri,düşleri Yine seninle,sensiz yaşıyorum Biraz gözyaşı,biraz hüzün Biraz da yalnızlık.. |
ben hüzünlerimle yaşarım sevdamı,
okyanusun dibinde bir aşk olmalı bana ait olan, vurgun yerken henüz ölmeden elimden tutan. unutmuşken aşkı bir kıvılcım vardır elbet tüm büyüsüyle sadkati avuçlarında beni bekleyen |
canıma.......benim dünyalar değişmediğim mahmudum...
bugünde sensiz bugünde yine yanlızım.... yine karalar bağlamış yine umutsuz bir güne adamışım kendimi... |
Gül kokladım gül sakladım,
Gül ektim tarlalara, Gül topladım gül suladım, Gül saçtım topraklara. Güllerden sarayım var, Gülsüz yerler bana dar, Gül bahçemde güller yar, Ben güllere aşığım. Her çiçeği severim, Gönüllere dererim, Bahçelere ekerim, Yine gülden geçemem. Gönlümde yeri başka, Getirir beni aşka, İllede gülüm başka, Yürek gülden geçmiyor. Sarısı var alı var, Sevenlere dalı var, Gönüllere şalı var, Gül sevgi çiçeğidir. |
Sensİz...
Yİne Sensİz Bİr Gece GeÇtİ Yİne Sensİz DoĞuyor GÜneŞİm Yİne Sensİz KarŞiladim GÜnÜmÜ Hep Sensİzken DÜŞÜndÜm ÖlÜmÜ Nerdesİn Benİm Yildiz GÖzlÜm Nerde Ayrilmamak UĞruna VerdİĞİn SÖzÜn Benİ Birakip GİttİĞİn O GÜn HİÇ Aklimdan Gİtmedİ O GÜnÜm Bu Kadar Acimasizmiydin Sen Hemen KaÇip Gİttİn Hayallerİzdenbİlseydİm Gİdecektİn Sen HİÇ Beklemezdİm O GÜnÜ O GÜnden Önce ÖleceĞİmİ Bİlsem |
yalanın üzerinde kurulmuş,
bir dünyadayız birlikte. düşünecek olursak herşey yalan hayatta. sevgiler yalan üzerine, aldatmalar, birbirini takip eden ihanetler, bitmek bilmeyen, tükenmeyen çaresizlikler.. herkes bir şekilde mutsuz, bu yalan dünya da. doğruyu bulmak aramak ise imkânsız. herkes mutsuz, ümitsiz sevgilerin bile yalan olduğu dünyada. hiçkimsenin inancı kalmadı hiçbirşeye. ümitler yıkıldı gülen insanlar azaldı. aslında gülmeyi de unuttuk bu yalan dünya da. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.