![]() |
Seni sevmediğimi farkedersen acıma bana
Hiç acımadan, çek vur alnımın ortasından Senden vazgeçtiğimi düşünürsen sakın sorma bana Hiç sormadan vazgeç gözlerimden Bensiz hayatın güzel olursa Hiç düşünme beni, sev hayatı Gülsüz bahçen güzel olursa, Hiç bakma güle, sev bahçeyi |
seni asla unutamam sen bana hakaret
etsende sen beni unutsanda ben seni asla unutamam sen öğrettin bana sevmeyi sen yaşattın bana aşkı sevgiyi şimdi beni sensiz bırakıp gittin belki dönersin diye bir ümit besledim hiç gururuna dokunmadı mı hiç acı çekmedin mi |
Sen Kalbİmİ Çalan Hirsiz Bense Senİn
Yalanlarina İnanan Bİr Kiz Sana GÖnlÜmÜ Kaptiran Ben Benİ Aldatan Sen Ben Sana Hep Canim Derdİm Sen Bana Canin Çiksin Mamelesİ Yapardin Senİ Canimi Verecek Kadar SevmİŞtİm Yalan Sevgİnle AvutulmuŞtum UĞruna HerŞeye Veda EtmİŞtİm İnan Sevgİlİm KarŞiliĞini BulamamiŞtim Sen Ve Ben Artik 2 Yabanciyiz Bu Delİ ÖnlÜ |
Sensiz Olamaz
Şu anda öğle bir şey hissetmeliyim ki seninle birlikte... Bütün anılarımın tazelenmesi gerek, bütün rüyalarımın gerçekleşmesi gerek, bütün zevkleri tatmam gerek... Şu anda ögle bir şey hissetmeliyimki en güzel yerini öptüğümde duygularım kabarması gerek; baglanmalıyım; kilitlenmeliyim sana, sarmaş dolaş birleşmeliyiz, öpmeliyim doyasıya seni... Şu anda öğle bir şey hissetmeliyim ki, hislerimin ne olduğunu düşünmeden senin bana teklif etmen gerek, seni |
SensİzlİĞe HaykiriŞ
Bİr RÜya Gİbİydİ Senİ TanidiĞim O GÜn Sevgİ Dolu GÖzlerİn BaĞlamiŞti Benİ Bu Hayata Senİ GÖrdÜĞÜm An Kalbİmİn BÜtÜn Buzlari ErİmİŞtİ Ve HİÇ Bİr Zaman SevemeyeceĞİmİ DÜŞÜnen Ben Bİanda AŞik OlmuŞtum Sana HerŞey Okadar Hizli GelİŞmİŞtİkİ Ve Bugun Anliyorum GÖzlerİmdekİ Senİ HİÇ GÖrmemİŞsİn Senleyken Umut Dolu,sensİzken Elem Dolu GÖzlerİmİ.. Sana Dokunerken Sevgİmİn Masumİyetİnİ HİÇ AnlayamamiŞsin Kİİ Ve Bugun Anliyorum Ben Aslinda S |
sessizdi ve sen uyuyordun..
ben odandaydim, farketmiyordun. sagina yatmistin, misil misil uyuyordun :)) yuzunde bir tebessum vardi, galiba ruya goruyordun.. yatagin yaninda komidinin, ustundeyse piril piril kul tabagin vardi. hic sigara icilmemis gibiydi sanki, tertemizdi. icmedigin sigara da yanindaydi.. cakmagin herzaman ki gibi sigara jelatininin icindeydi, sigaran ile sarmas dolas.. burnundan cigerlerine yolculuk eden oksijene eslik ettim dun gece.. terligin, gomlekleri |
simdi sessizim..
bedenim alev alev.. icimdeki kayaliklar suya hasret, ben suya.. kendimi aradim durdum.. yaradani buldum.. ....... bir ciglik gelir gibi oluyor, yakinlardan, dilimin hemen altindan.. yollar yakin ama ben varamam.. ...... usuyor ellerim, catlamis.. kavga ediyor gozlerim uzaklarla.. hic olmadigi kadar yavas bakiyor kulaklarim gurultuye.. ...... ve sen yoksun... yok olmak icin baska bir sebep aramak delilik olmaz mi? var oldugunu bilmeden, yok olmak i |
SON İSTEK
seninle yaşadığım herşey ne güzeldi... yanındayken sanki kalbim havalanırdı bir kuş misali.seneler oldu ayrılalı. ama ben seni hiç unutmadım, sen beni unutmuş olsanda. görmüşler seni...yeni birisiyle birlikteymişsin. sarışın güzel bir kızmış. olsun be tatlı prensim... ben esmerdim, umarım bende yaşayamadığın tüm duyguları onda yaşarsın... umarım çok mutlu olursun... umarım işte ruh ikizim diyorsundur... ama ne olursa olsun beni hiç unutma olurmu. çünkü ben seni hiç unutmayacağım. sen |
PİŞMANLIK
bir gün eğer bir sela sesiyle uyanıp ta benim olduğumu anlarsan şaşırma çünkü buna sebep herkes... yatağından fırlayacaksın yüzünden süzülen yaşlarla.... bana kavuşmak isteyeceksin ama izin vermeyecekler sana. götürmeyin diye haykıracaksın dinlemeyecekler seni duymayacaklar dostlarımdan bir tanesi gelip uzun uzun bakarken o bakışlar altında bin defa kahrolacaksın bana yaklaştıkça her adımında bir kez daha öleceksin... yaptıklarına pişman olacak, zaman geri dönse diyeceksin... |
Öylesine çıkmıştım yola...
Kuşların hiç uçmadıgı... Bulutların mecburen ugradıgı... Sevgilerinse hep tenha köşelerde kalıp... İstesede dışarı çıkamadıgı, hep içimizde yaşandıgı... O köhne, o her taşına sevgi sözcükleri yazdıgım unutulmuş şehirden... Gidiyorum şimdi... Heybemde bir sen... Ve birtürlü susturamadıgım, atamadığım şu yüregim... Yolum meçhul...Yoldaşımsa yine yüregim... Bulut olmak istemiştim oysa ben... Deliler gibi esmek... Taki bir uçtan bir uca dolaşıp kapı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.