![]() |
bugün mutluyum
yanımda sen yüreğimde sen gözlerimde gözlerin ellerimde ellerin |
Aradım günlerce Yok sana olan aşkımın tasviri
Ne Mecnun sevdi Leyla'yı Neden Ferhat şirini seni sevdiğim kadar Sordum anlatamadı kimse Sevdama benzeyen bir hatıra Ne çöller gördü böyle yangın Nede okyanuslar böyle fırtına Sana yandığım, yüreğimde kopardığın kadar |
Her gece nemli gözlerle dalıyorum uykuya...
Niye acaba,belki de seni düşündüğümden... Kimbilr belki de unutamadım eski günleri Allah kahretsin ben hala sewiyorum seni sen bilmesende.... Keşke bunu sana anlatabilsem... Ama çok zor bendeki bu gurur olduktan sonra... Ne wardı sanki bir kere daha baksan gözlerimin içine Seni sewiyorum dercesine... Ama yok zorla güzellik olmaz... Kimbilir belki seninde kalbinin derinlkiklerinde Bana seni sewiyorum demek yatıyodur da Söyleyemiyosundur gurur |
Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflerine baksana Çok özlüyorum seni O yeşil gözlerini Kıskanıyorum seni Senin o yeşil gözlerine Elveda demek zor gelir Veda etme İnce kalbime Yanımda ol yeter bana O yeşil gözlerini benden saklama Rüya gibisin Umutlarımda sen Mutluluklarımda sen varsın.... |
Ağlıyorum yine bu gece de...
Ama bu sefer sensizliğimden değil ağlayışım Bu sefer gidişine ağlıyorum Beni bu şehirde bir başıma bırakıp gidişine... GİTME desem kal burada Yanlız bırakma beni desem kalırmısın? Yoksa beni umursamayıp çekip gidermisin? Eğer beni dinleyeceğini bilsem Bir saniye bile kaybetmeden GİTME derdim... Ama biliyorum ki gideceksin Biliyorum ki mecbursun... Hem ben kimim ki artık sadece bir arkadaş... Ama şunu unutma Ben snein için sadece bir arkadaş olsam da Sen |
Ümİdİm Oldun...
Bahar GÖzlÜm! YeŞİl GÖzlerİnde Kaybulurken AŞka SusamiŞ YÜreĞİm; Hayalİm DÜŞÜm Hasretİm Oldun. ÖlÜmÜm Oldun... Bahar GÖzlÜm! ÖksÜz Birakip Gİderken Buram Buram Özlemİm; Alev Alev Cehennemİm Oldun. KurtuluŞum Oldun... Bahar GÖzlÜm! ÇatlamiŞ Toprakken Damla Damla GÖzyaŞim; Hayat Veren YaĞmurum Oldun. Baharim Oldun... Bahar GÖzlÜm! Kupkuru Bİr Dal İken YeŞİl YeŞİl YapraĞim; GÜl Kokan Goncam Oldun. |
gecenin en zifiri,/yanlızlığın en tenha,/aklımın en uçurum
yerindeyim,seninleyim. |
bu şehri ağlatacak kadar ağırdı gidişin şimdi yokluğunu koynuma aldım
herşeyde senden bir parça böyle çaresiz böyle yarım kaldım işte sol yanım acıyor şimdi aşkının esiriyim ben |
bir dünya düşün sade ve güzel
bir dünya düşün bulutuyla güneşiyle güzel bir dünya düşün ovasıyla havasıyla güzel bir hayat düşün mutluluklarla dolu ne garip bi hayat sevmeyi ve sevmemeyi ayırabilmeyen insanlar bebeyim sen ise bende bir gül dalında ne kadar güzelse bir çiçek saksıda ne kadar güzelse bir deniz durdunluğuyla ne kadar güzelse bir gece ayla yıldızla ne kadar güzelse inan aşkım sen yureğimde bu güzeliklerden daha güzelsin unutma bebeyim seni seviyo |
Unutmayacağım ve hayata inat ağlayacağım sana....
Seni kalbimde taşıyacağım... yarınlarımda saklayacağım... Savrulup gittiğinde ömrüm Son nefesimde seni sayıklayacağım.... Unutmayacağım.... Hayata inat seni...Yıllar bendeki beni çürütse de ...ben kalbimi ayrı tutacağım Çünkü seni taşıyacağım orada.... Rüzgarlara inat, güneşte bakacağım kalbimdeki sana... Anılarımıza inat bugünümde hissedeceğim aldığım her nefeste Sana dokunamadığımda.. kalbinin atışlarını duyacağım kulağımda Se |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.