![]() |
Gecemidir insinı hüzünlendiren,
Yoksa insan mıdırhüzünlenmek için geceyi bekleyen. En güzel düşlerin bir gerçek, En kötü gerçeekler birer düş olsun. Ümitlerin hayalsiz,hayallerin çaresiz kalmasın! (ARKADAŞ) |
ne bir şarkı ne bir söz
nede bir gösteriş olayın özü iki kelimelik bir söyleyiş!... ' seni seviyorum' |
adımın yanında adın yazılı
resmimin yanında resmin basılı sevdam sabıkalı hasretim azılı hasretin kanımı girdi girecek GONCA |
bu gece son defa ağlıyorum senin için
uzun zamandır ilk kez ama bu dfa farklı seni silmek için kalbimden,son kırıntıları son senleri atmak için kalbimle yanlız kalmak istiyorum. kalbimle ona tekrar bakarken sen hisetmek ,seni görüp,sana dokunmak yani acı cekmek istemiyorum artık. birgün karşıma yine çıkacaksın biliyorum birgün yine üzmek isteyeceksin beni,ama bu sefer farklı olacak çünkü içinde sen olmayacaksın |
bu şiir sevmeyenler okumasınLA
birini sersin o seni sevmez kal bini verirsin alir geri verme gördünzaman yüzüne bakmaz , senin arkandan başkasinini sever gercek seveni onun yüzünden göremesin allahtan diyerim yataga uzandigin da yatagın mezara dönsü allahım sana cennet yüzü göstermesin emde yanarsincehen |
karanlığa giden bu yolda
bir damla ışıkla yankılanıyor daglar çağlayan ırmaklar ölümü bekleyen yıllar kader deyilip geçilen ACILAR hepsi yalan dünyanın eseri ölümün gerçekliği insanoğlunun yaşam mücadelesi sonunda kapıdaki azrailin el uzatıp gel deyişi engellenemez bir gerçek ki bu da isanoğlunun çaresizliğinin göstergesi ÖLÜM YAŞAM BİTİMİ.. |
sana karşı büyük duygular beslerken
karşılıksızdır die korkarken bir gün geldi ansızın seviyorum seni ey be vicdansızım böylesi hiç olmamıştı kalbim hiç böylesine aşkla dolmamıştı dudaklarımdan dökülen cümleler hiç durmamıştı seni seviyorum derken adeta coşmuştu seven bu kalbe ne denirdi seni seviyorum denirdi sevmiyorum dediğinde öldürdüğün bu kalbin mezarına bir çiçek getirilirdi toprak altındaki bu kalp hala senin için titrer titremeyi durdurmak istersen seni seviyorum demen |
Dile getiremediğim
sana söylemek isteyipde söyleyemediğim Bir çok şey kalbimde agıt yakıyor Her geçen gün kalbimi dağlıyor beyaz sayfalara yazılmış anlatılmış hikayeler kanıtı kitap olmuş eserler sevdanın rengi misali yankı yapıyor daglar başında yanındayım bir adım ulaşamasamda sana hayalinle yetinmeyi özleminle avunmayı kederinle ağlamayı sensizliğinle yaşamaya çalışıyorum AMA... |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
yanlızlığın ortasında
gelecekleri,olacakları yaşanacakları düşünüyorum bu söz dinlemez kalbim amansız şiddetle yagan yağmurlar gibi olacaklardan korkuyor bir korku değil adeta çıkmaza düşmüş av gibi dua ediyorum beni ve seni bu yalanlardan.olanlardan karmaşadan kurtarsın diye belli mi olur bitanem bakarsın herşey değişir... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.