![]() |
saat dördü beş geçiyor
şafak sökmek üzere son istasyonda hazin bir ayrılık son vagonda akşamdan kalma karanlık ve son tren kalkışa geçiyor tren ilerliyor balıkesir kütahya... salıvermişim kendimi karanlığa kalbimin atışları duyuluyor (tik tak) KURULU SAAT tren haylime doğru yürüyor oysa kalbim son noktayı koyuyor (HAYATA) içerde nemli bir karanlık başım öne eğik sırtım vagona yaslı içeri polis memuru giriyor karanlık hala pusuda elini fenerine götürüyor polis ve kanına gir |
Siyah mı dedin?
Sen siyahı bilirmisin? Rengarenk hayatımda bana siyahı sevdirdin, İçine kattım siyahı beyazlarımın, Tüm renklerimi de siyahla kaplattın, Hayatı gri yaşıyorum sanma sakın! Bende değerlendi aşkın, Sen daima güleceksin, Ve hiç bilmeyeceksin, Derken gelecek bir gün, Yanlız kalacaksın olmayacak artık bir aşkın, Aklına geldiğimde o zaman anlayacaksın, Siyah sendin benim için, Hayata küstüm sen göremedin, Sana kim aşkım diyecek kimlerin peşinden bilmem gideceksin, Sanma k |
*******ime rüyalarıma nefesime doğuyorsun seninle başlıyor gelecek
seninle doğuyor güneş lakin sensizlikten hasretinden ağlamak geliyor içimden ince ince yaş olup akıyorsun sen gözlerimden bir sigara yakıyorum mehtaba karşı ateşi senden yanan ben kül molan duman olan yine ben |
aşk herşeye ragmen tüm olumsuzlukları kabullenip herşeye ragmen
vazgeçememedir. tüm kızgınşıklara ragmen seviyorum deyip sevdiginin boynuna sarılabilmektir.yeri geldigi zxaman sevgili ugruna ondan vazgeçebilmektir.aşk her bakışta yenilenmek tazelenmektir.aşk gözyaşı dır. aşk haykırıştır sitemdir.aşk yaşanan duyguların en güzeli ve en acı olanıdır. ve en acısıda yol gösterildigi zaman şapkanı önüne alıp sessizce gözyaşınla ve tüm hatıranla unutulmaktır.uzaklaşmaktır..... |
yolun düşerse düşlere .Düşmemek için uğra ümitlere hayalin sığmazsa
yüreğine.bir gökyüzü kur kendine.aşk düşerse diline hasretini bırak sevda yeline.gerisine karışma elbet ulaşır yerine. bir öfke düşerse diline.öfkeni ver azrailin eline.yüreğin yanarda gözlerin dolarsa.hüznünü yolla ben ağlarım yerine. |
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluy |
herşey sende gizli...
Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin |
bilmem hatırlar mısın o yağmurlu geceyi
saçların sırılsıklam gözlerinde nemliydi ellerin ellrimde seni seviyorum demiştin hatıram olsun diye bana resmini vermiştin dün gece resmini ateşe attım yanarken mahsum bakışın vardı alevler sararken seni düşündüm resmi değilde kendimi yaktım:.... |
Evet Dostlar Ben İstemİyorum
Ama Kalem Sabirsiz, Yazmamak KalleŞlİk Olur Bu Olayi Satirsiz. Bİr SevdİĞİm Vardi Adi Naz, Hep Dİyordu Kİ Ne Lur Bİr Daha Yaz. Yazmak Kolay GÜlÜm Sen İste Dİyordum, Durup Halİme Bİnlrce Defa Kahkaha Atip GÜlÜyordum. Sen Artik Ne Bİr Yar Ne De Bİr Sevgİlİ, Bİr Haci Murat Gİbİ DeĞersİz Sadece Vergİlİ... Mehmet Çakir ... |
Dudaklarım git desede
Gözlerim kal diyordu sana Acı çekmem desemde sakın kanma Hergün acı çeker bu yürek Hergün seni ister bu can Hergün seni arar bu gözler Özlüyorum gel artık İstiyorum sev artık Biliyorum düşünüyorsun bazen Anlıyorum gözlerim gülüyor ozamn Ama sen benden hiç gitmedin seni seviyorum seni seviyorum Anla beni BİRTANEM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.